בירור | פיתוח נסיוני | ש"ס עם טקסט חי מתוך המסד
-
@חנניה
ייש"כ!
חסום בנטפרי
מישהו יכול לשול בקשה?@pcinfogmach אצלי פתוח/נפתח.
-
@pcinfogmach
ציבור יקר
יש כאן מסמך לסיכום המפרשים שמסביב לדף בוילנא, לבקשת מורינו הרב @pcinfogmach
כמה דקות של עזרה פשוטה וקלילה בעבודה משותפת וזהו.יישר כח לכל העוזרים ולכל המסייעים
רבותי, צריך עזרה, מי שיכול לעזור, אנא, שיכנס לקישור ויתן יד/מקלדת.

@חנניה
שימו לב כרגע הציבור מתמקד רק ברגנו חננאל וכיוצא בו אני צריך מידע על "כל" מה שיש על הגליון חוץ מעין מספט ומוסרת הש"ז שאת זה יש בכל מקום
אני צריך לדעת האם גליון הש"ס קיים בכל מקום ועוד ועוד......עוד משהו שאולי מתאים לטבלה נפרדת
כמו"כ מורכביות שונות בעימוד כגון מסכתות בהם יש רש"י כתב יד או רשב"ם ורש"י ותוספות כלומר יותר משי מפרשים על הדף ובאיזה דפים וכו'
בקיצער כל מקום שהוא לא עימוד קלאסי גם מאוד יעזור לי - תודה מראש לכל העוזרים. -
@pcinfogmach חשבתי לגבי הבעיות של הדפים החסרים וכדו' אולי אפשר להשיג אישור מהוצאות גדולות אפילו רק אישור להישתמש בעימוד בלי ה PDF כך שא אמור להיות חשש כ"כ מגניבה כי זה לא מתפרסם לציבור וגם ל ממש אותו עימוד שלהם @י.-פל. @יום-חדש-מתחיל
-
@pcinfogmach חשבתי לגבי הבעיות של הדפים החסרים וכדו' אולי אפשר להשיג אישור מהוצאות גדולות אפילו רק אישור להישתמש בעימוד בלי ה PDF כך שא אמור להיות חשש כ"כ מגניבה כי זה לא מתפרסם לציבור וגם ל ממש אותו עימוד שלהם @י.-פל. @יום-חדש-מתחיל
@דוד-משה-1 הפוסט לא מספיק ברור.
באישור או בלי -
@דוד-משה-1
לא בדיוק הבנתי איך -
אני מתחיל לחשוב שזה לא רעיון טוב להוסיף את המפרשים וכו ' על הדף אלא לעשות כמו שהמרכבה עשו
מה הציבור אומרים? -
@דוד-משה-1 הפוסט לא מספיק ברור.
באישור או בלי -
אני מתחיל לחשוב שזה לא רעיון טוב להוסיף את המפרשים וכו ' על הדף אלא לעשות כמו שהמרכבה עשו
מה הציבור אומרים?שזה לא רעיון טוב
מבחינת מה?
מבחינת תוצאה או מבחינת פיתוח? -
@pcinfogmach אני חושב שזה תלוי מסכתות לדוגמה שיטה מקובצת בקודשים חשוב מאוד על הדף ...
@דוד-משה-1 אבל מאיפה תשיג את זה ריבש"ע
-
להלן מסכת חולין במלואה
מי שיכול לדווח על באגים בעימוד זה מאוד יעזור לי - תודה
ואם כבר אולי גם לעשות חזרה חטופה על המסכת לפני ראש השנה
יש להוריד ולשנות את הסיומת ל html
חולין דף ב.-דף קמב.txt -
להלן מסכת חולין במלואה
חולין דף ב.-דף קמב.txt@pcinfogmach למה הגדלת או הקטנת הדף לא מגדילה/מקטינה?
עריכה: מעניין, אחרי זה הגדיל לי, אולי בגלל גודל הקובץ -
@pcinfogmach למה הגדלת או הקטנת הדף לא מגדילה/מקטינה?
עריכה: מעניין, אחרי זה הגדיל לי, אולי בגלל גודל הקובץ -
@pcinfogmach אגב, למה זה שוקל ככה?
-
@פלמנמוני
צודק זה כראה בגלל המשקל אנסה להקטין אם אספיק@pcinfogmach כמובן שזה מה שעשיתי, עיין מה שערכתי
-
@pcinfogmach אגב, למה זה שוקל ככה?
-
להלן מסכת חולין במלואה
חולין דף ב.-דף קמב.txt@pcinfogmach מדהים.
דף צב:

וע"ע סוף דף פד: בתוס'.
ודף פב: בכלל..... -

שורה אחרונה בתוס' צריכה להיות מיושרת לימין ולא ל2 הצדדים
ב2 התוס' פה זה מיושר ל2 הצדדים

פה הרווח אמור להיות מתחת למילה הראשונה של הד"ה ולא להתפרס על כל השורה@pcinfogmach לדווח גם על דברים מהסוג הזה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות