בעיה | וורד לאוצריא - באגים
-
אפשרות להקטין ולהגדיל מרווחים עם חצים ללא צורך להיכנס שוב ושוב לחלונית פסקה
קיים בקונטרול+1 או 2 וכו'
@א.ד כתב בבעיה | וורד לאוצריא - באגים:
חלון ומרכוז בפסקה
אשמח להסבר
@נתנאל_26
א. בלחיצה על תאריך ושעה בכרטיסייה הוספה - הוא מוסיף רק את התאריך למסמך.
ב. מאקרו לא אמור להיות תחת הכרטיסייה "אוצריא" לענ"ד.זה מדהים אילו שיפורים ומתיחת פנים התוסף הזה עבר!
-
@י.-פל. יש כמה גופנים שהוא לא מראה ברשימה (אני לא יודע אם זה קשור לגופן, יותר נראה לי קשור לשם שלו, יש שמות דומים לו, אבל המוזר שברשימ הגופנים בתוכנה הם כן מופיעים)
מה שראיתי
HadasaNew Light
יש HadasaNew רגיל ובולד ששייך אליו והם מופיעים בתוכנה (וגם בתוסף) תחת אותו שם HadasaNewRashi מופיע ברשימה בתור ashiס
ובתוסף אינו מופיע
יתכן שבגלל שהשם הזה כבר תפוס לרש"י של התוכנה (ברשימה בתוסף הוא מופיע באנגלית אבל ברשימה בתוכנה הוא מופיע בעברית אולי זה קשור) -
חלון הכוונה שתחת השורה הראשונה יש רווח (אתה יכול לראות את זה בהמון ספרי קודש.
מרכוז זה שהשורה האחרונה תהיה ממורכז.
אני מצרף תמונה של חלון
-
באג בשמירה (אם סוגרים את מסמך המקור זה לא קורה אז אולי זה לא נחשב באג

כמו כן תוכן העניינים נוצר רק בכותרת אחת גם כאשר מגדירים התאמה לשאר הכותרות.
כמו כן בכותרת אחת הוא מוצג לצד שמאל ללא הפרדה בין הכותרת למספר העמוד.
חוץ מזה ממש נפלא וברמה גבוהה (יש לי מחשבה בלב שהמפתחים לקחו לזכות לראש השנה להיות רבים צריכים לו -
חלון הכוונה שתחת השורה הראשונה יש רווח (אתה יכול לראות את זה בהמון ספרי קודש.
מרכוז זה שהשורה האחרונה תהיה ממורכז.
אני מצרף תמונה של חלון
-
הצעה נוספת אפשרות לשינוי מכתב לכתב ע"י מקש זה עוזר למי שרוצה לעשות פירוש על ספר ורוצה להשחיל ביאור בין המילים לא יצטרך שוב ושוב לשנות את הגדרת הכתב אלא יוכל להעביר לכתב שיגדיר מראש.
כמו כן זה יכול לעזור בסוגרים שבד"כ עושים הקטנה (בעיקר בציון מקור וכדו')
נתנאל_26 אשמח לדעת היכן ראית חלון ומרכוז בשולחן העורך אני מצאתי רק הדגשת מילה ראשונה (דרך אגב חלון ומרכוז קיימים בכלי הקודש) -
-
-
@מחצית
זה דבר אחר לגמרי ואולי צריך לאחד אבל מיקוד של הוורד זה מיקוד רק של וורד שמסתיר את הסרגלים שלו ושל אוצריא זה רק של אוצריא ולא קושר -
הצעה נוספת אפשרות לשינוי מכתב לכתב ע"י מקש זה עוזר למי שרוצה לעשות פירוש על ספר ורוצה להשחיל ביאור בין המילים לא יצטרך שוב ושוב לשנות את הגדרת הכתב אלא יוכל להעביר לכתב שיגדיר מראש.
כמו כן זה יכול לעזור בסוגרים שבד"כ עושים הקטנה (בעיקר בציון מקור וכדו')
נתנאל_26 אשמח לדעת היכן ראית חלון ומרכוז בשולחן העורך אני מצאתי רק הדגשת מילה ראשונה (דרך אגב חלון ומרכוז קיימים בכלי הקודש) -
בקובץ הוורד שהמסמך נשמר הנקודה עוברת לתחילת המסמך.
הערות מופנות שמאלה ולא לימין
כמ כן כל פעם שאני יורד פסקה מתחלף לי הכתב לכתב הבסיס האם לחצתי על כפתור לא נכון -
בקובץ הוורד שהמסמך נשמר הנקודה עוברת לתחילת המסמך.
הערות מופנות שמאלה ולא לימין
כמ כן כל פעם שאני יורד פסקה מתחלף לי הכתב לכתב הבסיס האם לחצתי על כפתור לא נכון
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

שאלה טובה!!!