בעיה | לא מעדכן לי גרסה
-
יש לי גרסה 95. סימנתי המון פעמים ל"עדכן עכשיו" ל- 96, הוא לא מעדכן, רק התוכנה נסגרת....
מישהו יודע למה זה ככה?זו תקלה מוכרת בעדכון מתוך התוכנה ב-Windows, ולא משהו אצלך במחשב.
מה קורה בפועל: אוצריא כן מורידה את קובץ העדכון, ואז משגרת את המתקין בדיוק ברגע שהיא נסגרת. אוצריא רצה בתוך Job Object של Windows (מנגנון שנועד להרוג תהליכי WebView2 יתומים בסגירה), והמתקין נוצר בתוכו — כך שברגע שהתוכנה יוצאת, Windows הורג גם את המתקין לפני שהספיק לעשות משהו. התוצאה: התוכנה נסגרת, שום דבר לא מותקן, וכל לחיצה נוספת רק מורידה את הקובץ שוב.
הפתרון עכשיו — פשוט: קובץ העדכון כבר אצלך בתיקיית ההורדות, בשם
otzaria-0.9.96.exe. סגור את אוצריא והרץ אותו ידנית. זה יתקין את 0.9.96 כרגיל, בלי לאבד ספרייה או הגדרות.
אם הקובץ לא שם מסיבה כלשהי — הורדotzaria-0.9.96-windows.exeמ־https://github.com/Otzaria/otzaria/releases והרץ.סטטוס: התקלה תוקנה בקוד (commit
72dbeb1c, 05/08/2026) — המתקין משוגר מעתה עםCREATE_BREAKAWAY_FROM_JOBבלבד, וכשהניתוק נכשל מוצגת שגיאה במקום שהחלון ייעלם בשקט. התיקון עוד לא נכלל ב־0.9.96 שיצא לפניו; הוא ייכנס בגרסה הבאה. עד אז — התקנה ידנית מקובץ שירד. -
יש לי גרסה 95. סימנתי המון פעמים ל"עדכן עכשיו" ל- 96, הוא לא מעדכן, רק התוכנה נסגרת....
מישהו יודע למה זה ככה? -
לא הבנתי איפה מורידים לעדכון ל97 הקישור פותח דף בדרייב שעל אף אחד מהקבצים בו לא כתוב אוצריא 97 אשמח להסבר ברור יותר או לקישור אחר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות