באג | תצוגה מקדימה לא מתעדכנת
-
@הבל-הבלים
מה השרשור הרלוונטי, ומה המייל של ספריא? -
@הנגבי
אני לא מוצא כרגע, היה זכור לי שיש.
אז תפתח נושא בבעיות בספרייה, עם הסבר מדויק איך אמורה להיות החלוקה, ותעדכן שם - לכשתהיה - את תגובת ספריא.@הבל-הבלים
אבל זה ברור שטכנית אפשר לשנות עצמאית בתוכנה גם בלי ספריא?
אם לא, אין טעם לפתוח נושא. -
@הבל-הבלים
@הבל-הבלים
@הנגבי דובר בזה כמה פעמים לגבי כמה ספרים והיתה הסכמה שלא מומלץ משום שיפסידו את התיקונים שמגיעים מספריא. ועיין שם באריכות.
-
רבותי!
הדיון עבר למה שכתבתי בדרך אגב... .
נא לא לשכוח את עיקר הנושא. -
רבותי!
הדיון עבר למה שכתבתי בדרך אגב... .
נא לא לשכוח את עיקר הנושא. -
-
@הנגבי דובר בזה כמה פעמים לגבי כמה ספרים והיתה הסכמה שלא מומלץ משום שיפסידו את התיקונים שמגיעים מספריא. ועיין שם באריכות.
אתה מדבר על שינוי בתוכן הספר עצמו.
שינוי של קטגריות כבר פסק הרב @י.-פל. שזה שייך טכנית, אך הובהר (כמדומה ע"י הרב @יום-חדש-מתחיל) - שדרך הישר היא קודם לנסות להחליף בספריא. -
שלום.
אינני יודע אם זה מכוון, אבל כשמנווטים בספריה והתצוגה המקדימה פעילה, אזי כשעוברים מסך בלי לבחור ספר אחר, לדוג' בלחיצה על החץ של 'חזור' או על 'בית', התצוגה המקדימה ממשיכה להציג את הספר שנבחר קודם לכן, ואותי, עכ"פ, זה מבלבל (ובסוד, גם קצת מעצבן, אבל אני אדם עצבני.).

כמו"כ, בבחירת קטגוריה, מיד מוצגת תצוגה מקדימה מהספר הראשון שבקטגוריה, אף שלא בחרתיו כלל.
דוגמה: בחרתי 'חסידות' והנה:

אגב: לפי מה נבחרו הקטגוריות ב'חסידות'? זו פשוט בורות!
חוץ מרבי צדוק הכוהן בוא"ו, מוזר כשלעצמו.
@הנגבי נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/957
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות