באג | לוח שנה
-
אם אפשר להוסיף מאנסי ומאנראו שתי קהילות באמריקא וגם לסמן כברירת מחדל 18 דק' להדלקת נרות באמריקא
-
-
-
אם אפשר להוסיף מאנסי ומאנראו שתי קהילות באמריקא וגם לסמן כברירת מחדל 18 דק' להדלקת נרות באמריקא
ויש בהם אוצריא?
אתה עושה פרסומת??
אגב, יש עיתון נפוץ באמריקא, כמו ש׳יתד׳ כאן? (לא מעניינת אותי כרגע השקפות - מבחינתי שיהיה חב״ד או סאטמאר, העיקר שיש שם ׳רשות הרבים׳ - בחינם, ושיהיה נפוץ!)יש עיתון גדול, אינני זוכר את שמו.
מסתמא @shmuel ידע.
היה לי חבר בישיבה שהיה מביא את זה.
כרומו עם מלא תמונות גדולות, אאל"ט הוא היא באידיש ובאנגלית. או רק באנגלית.
אגב, יש גם יתד בארה"ב... -
ויש בהם אוצריא?
אתה עושה פרסומת??
אגב, יש עיתון נפוץ באמריקא, כמו ש׳יתד׳ כאן? (לא מעניינת אותי כרגע השקפות - מבחינתי שיהיה חב״ד או סאטמאר, העיקר שיש שם ׳רשות הרבים׳ - בחינם, ושיהיה נפוץ!)יש עיתון גדול, אינני זוכר את שמו.
מסתמא @shmuel ידע.
היה לי חבר בישיבה שהיה מביא את זה.
כרומו עם מלא תמונות גדולות, אאל"ט הוא היא באידיש ובאנגלית. או רק באנגלית.
אגב, יש גם יתד בארה"ב...@יאיר-דניאל
וגם 'המודיע'. -
@shmuel נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1013
-
@י.-פל.
דיברתי כמובן על אפשרות לסגירה בקוד אם יש לי שם מידע רגיש.
ליתר פירוט: הגדרה לסגירת האירועים בקוד, כך שלמעונינים יוצג הלוח שנה ללא האירועים שנוספו בו, ויהיה כפתור הצגת אירועים שיעלה את הנתונים ללוח שנה לאחר הזנת קוד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות