באג | כמה באגים באנדרואיד בגירסאות החדשות
-
בהורדות.
אני חושב שבאנדרואיד זה לא עובד, אבל לא נראה לי שזה השרשור המתאים...
@יאיר-דניאל כתב:
בהורדות.
אצלי זה לא עובד
ואין את כל מה שהוורד מייצר....... -
@יאיר-דניאל כתב:
בהורדות.
אצלי זה לא עובד
ואין את כל מה שהוורד מייצר.......@קובי-קובי לא יודע מה להגיד לך.
באפליקצייה שיצרתי מזה (עיין בנושאים שלי במתחמים טופ) זה עובד מצויין - אחרי לחיצה על הורדה נפתח לך תפריט של המכשיר איפה לשמור את הקובץ.
אבדוק את זה בל"נ. -
@יאיר-דניאל
אכן באפליקציה הנפרדת זה עובד מצויין
אבל באוצריא הוא כנראה שומר את ז איפשהו במטמון הטמון ממני [ומכל משתמשי אנדררואיד.....]
יישר כח גדול על הכל -
@צבי-דורש-ציון
אם אני פותח ניווט בתוך ספר פתוח ורוצה לעבור למיקום אחר זה לא עובר@צבי-דורש-ציון
אם אני פותח ניווט בתוך ספר פתוח ורוצה לעבור למיקום אחר זה לא עוברגם אצלי
-
בעדכון האחרון סודר שלחיצה ארוכה תהיה כמו ריחוף של העכבר ולא כמו לחיצה, דבר שמאד מועיל בקישורים לדוגמא
באג ראשון ספציפי לזה משום מה אחרי שהציגו עם זה באחד הקישורים ואז מנסים ללחוץ על אחר זה נסגר
דבר שני, השינוי הנ"ל פחות טוב במקומות אחרים, כגון שאי אפשר להזיז כרטיסיות, אז נשמח מאד אם יהיה אפשר להפריד ביניהם.
מקוה שניתחתי את הבאג נכון...תודה רבה!
-
@קובי-קובי לא יודע מה להגיד לך.
באפליקצייה שיצרתי מזה (עיין בנושאים שלי במתחמים טופ) זה עובד מצויין - אחרי לחיצה על הורדה נפתח לך תפריט של המכשיר איפה לשמור את הקובץ.
אבדוק את זה בל"נ.יאיר-דניאל כתב:
@קובי-קובי לא יודע מה להגיד לך.
אבדוק את זה בל"נ.@יאיר-דניאל
אכן באפליקציה הנפרדת זה עובד מצויין
אבל באוצריא הוא כנראה שומר את ז איפשהו במטמון הטמון ממני [ומכל משתמשי אנדררואיד.....]
יישר כח גדול על הכלסודר בגירסה האחרונה.
תוריד מהחנות. -
טוב, מגירסה 94 שסיכמי את כל הבאגים לעיל בפוסט הזה (שכבר תוקן שם הרבה ובעזרת ה' אערוך אותו עוד מעט), לא כתבתי על הדברים בגרסאות החדשות, אז הנה:
דבר ראשון כבר ממש מרגישים את השיפור למסכים הקטנים, הותאמו רוב הדברים (לפרט מה עדיין לא?). ויישר כח גדול לכל המפתחים.
אני לא יאריך כאן בשיפורים אלא פשוט יתקן את הפוסט למעלה, עכשיו אני רק יביא את הצריך תיקון שנוסף אחר כך....- הספרייה נשמרת במטמון, דבר שכמובן מאד לא נח
- אף שהורדתי את קבצי התלמוד בבלי דרך האפליקציה, זה לא מופיע בספריה ולא נטותן אפשרות בתוך הטקסטים לעבור לפדף, רק אם עושים שברירת מחדל ייפתח בפדף
- הגיבוי לא רלוונטי כי אי אפשר לבחור את מיקום הקובץ ולא את הקובץ שממנו מגבים, אז זה לא עוזר כלל למחיקת האפליקציה
- מקש אחורה סוגר את האפליקציה (לא יודע אם זה באג או שזה אמור להיות ככה)
לבנתייים נראה לי שזהו...
שכוייח עצום!!!עריכה:
הערות אישיות אי אפשר לגלול לכפתור השמירה כשכותבים במסך עיון (מסך קטן)@צבי-דורש-ציון נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/987
-
באג מוזר: בסידור אשכנז אין כלום ב"ניווט", אבל רק באנדרואיד
ייתכן שזה באג אחר והבעיה היא לא אנדרואיד/ווינדוס לא יודע...
למישהו נוסף זה קורה? -
אין לי מושג אם זה גם בווינדוס או רק באנדרואיד (נשמע לי יותר באנדרואיד רק לכן אני כותב את זה כאן), באג רציני עם הסימניות
לא מצליח למחוק סימניה (זה כנראה רק במסך מגע) ולפעמים נעלמים לי סימניות
אין לי מושג איך לשחזר את הבאג, אבל בהתחלה כן עבד המחיקת בימניות
תודה רבה! -
@צבי-דורש-ציון
אני מצליח למחוק
אבל כמוך גם לי נעלמות סימניות -
אין לי מושג אם זה גם בווינדוס או רק באנדרואיד (נשמע לי יותר באנדרואיד רק לכן אני כותב את זה כאן), באג רציני עם הסימניות
לא מצליח למחוק סימניה (זה כנראה רק במסך מגע) ולפעמים נעלמים לי סימניות
אין לי מושג איך לשחזר את הבאג, אבל בהתחלה כן עבד המחיקת בימניות
תודה רבה!@צבי-דורש-ציון נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1019
-
@צבי-דורש-ציון נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1019
@Otzaria-Bot תודה @פלמנמוני התותח!!
-
בעניין הסימניות שאי אפשר למחוק, לכאורה כבר סודר אבל אולי בכל זאת יועיל, שמתי לב שכשאני פותח את הסימניה אז היא מתחילה לא לעבוד, אחרי הרבה זמן זה חוזר לא יודע במה זה תלוי. לסגור ולפתוח את האפליקציה לא עוזר לזה
-
דבר ראשון עם צאתה של הגירסה החדשה נגלה לעיננו עולם חדש...
אהי עוד לא הספקתי ממש לעבור על הכל אבל כמה נקודות שבלטו מיד שאני מוכרח להעיר
דבר ראשון נראה לי ש @פלמנמוני תיקן את העניין שהספריה נמצאת רק במטמון, אבל אצלי זה עדיין נשאר במטמון... צריך להתקין מחדש?
דבר שני, אחרי האינדקס הפעולה של איחוד קבצי האינדקס לוקחת שעות (התחלתי לפני למעלה משעה וזה אוחז על 20 אחוז בלבד)
שכוייח גדול מאד!
אגב נהניתי מאד מהצורה החדשה של הצגת התכלים והתוספים בתוך מסך עיון -
דבר ראשון נראה לי ש @פלמנמוני תיקן את העניין שהספריה נמצאת רק במטמון, אבל אצלי זה עדיין נשאר במטמון... צריך להתקין מחדש?
דבר שני, אחרי האינדקס הפעולה של איחוד קבצי האינדקס לוקחת שעות (התחלתי לפני למעלה משעה וזה אוחז על 20 אחוז בלבד)
שכוייח גדול מאד!
שכוייח גדול מאד!
אחרי האינדקס הפעולה של איחוד קבצי האינדקס לוקחת שעות (התחלתי לפני למעלה משעה וזה אוחז על 20 אחוז בלבד)
כנראה מהירות הדיסק שלך איטית פחד...
@י.-פל. קודם אני ינסה עם הספריה החדשה, ייתכן ששתי הבעיות שציינתי תלויות אחת בשניה...
אבל יש לי 6 ראם וגם את האינדוקס עצמו הוא עשה במהירות סבירה. -
כמובן. ותמחק לפני ההתקנה מחדש
@פלמנמוני אני בוחר תיקייה או קובץ (לא דחוס) וזה לא עובד... (כותב איזה שגיאה)
-
@פלמנמוני אני בוחר תיקייה או קובץ (לא דחוס) וזה לא עובד... (כותב איזה שגיאה)
-
ניסיתי לדחוס את זה לזיפ והאפליקציה קרסה באמצע החילוץ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות