המלצה | הוספת אופציה בהגדרות לפתוח תוצאות חיפוש בחלון מפוצל
-
לי נראה שעדיף תצוגת גזירים, כי רק רשימת תוצאות זה להחליף פרה בחמור. המטרה שלו היא להקל על החיפוש, ולכן יש ספרים שכבר מתוך הגזיר רואים שהוא לא קשור ויש כאלה שצריך לפתוח כדי לבדוק.
באמת כעין זה יש באוצר החכמה אפשרות של רק רשימת תוצאות (שם הגזירים הם צילומים כך שבכל אופן גם גזירים פחות שימושי...). ואכן רשימה זה פחות יעיל.
אגב, מבחינה טכנית ההצעה של @יהודי-צעיר יותר קלה לביצוע באופן של גזירים כמו היום אלא שהפתיחה של התוצאות היא בחצי השני של התצוגה המפוצלת.
-
מומלץ שתהיה אופציה בהגדרות לבחור איך יפתחו תוצאות החיפוש של החיפוש הכללי במאגר
- אופציה אחת כמו שקיימת היום, שתהיה אופציה ברירת מחדל...
- והאופציה השניה תציג את תוצאות החיפוש ואת הספרים בתצוגה מפוצלת,
כלומר שחלון תוצאות החיפוש יהיה בצד ימין של החלון, וכל לחיצה על תוצאה תפתח את הספר בחלון השמאלי, ובצורה כזו כל לחיצה על תוצאה חדשה תסגור את הספר שנפתח ותציג את הספר החדש שנבחר בתוצאה הבאה.
ויהיה כפתור מעל הספר הפתוח וכן מעל כל תוצאת חיפוש שיאפשר לפתוח אותו בחלון מלא כמו ספר רגיל שלא יסגר בעת פתיחת תוצאה חדשה
מה הענין? כי כשמחפשים טקסטים על נושא מסויים, הרבה אנשים אין להם כח לפתוח המון ספרים כדי לראות אם זה מה שהם חיפשו ואחר כך לסגור הכל אלא לדפדף בקלות בין ספר לספר,
@יהודי-צעיר נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/951
-
@יהודי-צעיר
האם לדעתך צריך את תצוגת הגזירים גם באופציה השנייה, או שמספיק רשימת תוצאות?@יהודי-צעיר
האם לדעתך צריך את תצוגת הגזירים גם באופציה השנייה, או שמספיק רשימת תוצאות?צריך את תצוגת הגזירים, אכן
-
י יהודי צעיר סימן נושא זה כנפתר
-
אני ישמח אם יהיה אפשרות כזו גם בתוספים
כי יש תוספים שפותחים ספרים בעיון
ואם יהיה את האופציה שזה יפתח במקביל זה יהיה מאד יעיל
יישר כחאני מקווה שזה השרשור הנכון
-
@י.-פל. הכוונה שאם יש אפשרות בחיפוש שהספר נפתח בצד שמאל של החיפוש כמו פה (התמונה מהגיטהב על שרשור זה)

אז גם תוסף שפותח ספרים באוצריא יהיה אפשרות שיפתח את הספר בצד שמאל שלו (לפני פתיחה בעיון) לראות את התצוגה של הספר, ואם זה הספר שרוצים לוחצים עליו ויפתח בכרטיסיה חדשה

מקווה שהובנתיצריך לפתוח על זה נושא נפרד
יש אפשרות להעביר פוסט לנושא חדש? אני לא יודע לעשות את זה -
@י.-פל. הכוונה שאם יש אפשרות בחיפוש שהספר נפתח בצד שמאל של החיפוש כמו פה (התמונה מהגיטהב על שרשור זה)

אז גם תוסף שפותח ספרים באוצריא יהיה אפשרות שיפתח את הספר בצד שמאל שלו (לפני פתיחה בעיון) לראות את התצוגה של הספר, ואם זה הספר שרוצים לוחצים עליו ויפתח בכרטיסיה חדשה

מקווה שהובנתיצריך לפתוח על זה נושא נפרד
יש אפשרות להעביר פוסט לנושא חדש? אני לא יודע לעשות את זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות