בקשת מידע | אשכול תמיכה עבור התוסף כלי קודש לוורד (כתבי הקודש): תקלות הקשורות לאוצריא בלבד
-
@pcinfogmach קרה משהו התוסף עינים למקרא הפסיק להיפתח נורמלי היה עוד כמה לא זוכר כעת, אולי קשור לשינוים החדשים או אוצריא?
-
@pcinfogmach קרה משהו התוסף עינים למקרא הפסיק להיפתח נורמלי היה עוד כמה לא זוכר כעת, אולי קשור לשינוים החדשים או אוצריא?
קצת יורת פרטים בבקשה מה זה אומר הפסיק להיפתח נורמלי.
והחל מאיזה גרסה
תודה -
נראה לי שפספתי משהו... יש לי כלי קודש ויש לי אוצריא מישהו יכול להסביר לי מה הקשר בינהם? יש אופציה להכניס את אוצריא לכלי קודש?
@eli8565 יש תמיכה של תוספי אוצריא בכלי קודש.
אף פעם לא בדקתי בפועל איך זה נראה... -
@eli8565 יש תמיכה של תוספי אוצריא בכלי קודש.
אף פעם לא בדקתי בפועל איך זה נראה...@יאיר-דניאל לא רק בתוספים, גם בטקסט עצמו.
-
נראה לי שפספתי משהו... יש לי כלי קודש ויש לי אוצריא מישהו יכול להסביר לי מה הקשר בינהם? יש אופציה להכניס את אוצריא לכלי קודש?
-
@pcinfogmach האם תוכל להנגיש את שינוי המסד לאיש הפשוט? יש לי גמ"ח ואני לא רוצה שאצל כל אחד אני יצטרך לשנות באופן ידני, אולי אתה יכול לעשות פופ-אפ בהתקנה או אפי' לעשות שמי שיש לו אוצריא שילך אוטומטית למסד של אוצריא?
-
@pcinfogmach האם תוכל להנגיש את שינוי המסד לאיש הפשוט? יש לי גמ"ח ואני לא רוצה שאצל כל אחד אני יצטרך לשנות באופן ידני, אולי אתה יכול לעשות פופ-אפ בהתקנה או אפי' לעשות שמי שיש לו אוצריא שילך אוטומטית למסד של אוצריא?
-
@eli8565 הבעיה שאצל כל אחד המסד של אוצריא נמצא במקום אחר, בשונה מזית
ולגבי המתקין אכן יש שם בשלב האחרון אפשרות לבחור את מיקום המסד -
-
-
-
קצת יורת פרטים בבקשה מה זה אומר הפסיק להיפתח נורמלי.
והחל מאיזה גרסה
תודה@pcinfogmach אינני יודע אם זה קשוק לגירסא או לא, אבל למשל עינים למקרא

אולי באג בתוסף שלי דוקא? -
-
גם בוורד של @יאיר-דניאל הוא כותב אין רשת, וכן בקידוש החודש של @פלמנמוני ועוד
שמתי לב לאחרונה עוד ב9.0.3 לא יודע למה
@pcinfogmach תודה רבה על ההתיחסות! -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות