בקשה | הפורום עודכן בשעטו"מ לגירסה האחרונה - דווחו על באגים
-
@ע-ה-דכו-ע
אני רואה.
אולי כדאי להעביר את הסמליל של הספוילר ימינה שיהיה גלוי תמיד?
הוא מאוד שימושי. -
@ע-ה-דכו-ע התכוונתי שכשזה בפחות מלל על המסך קל יותר למקד את המבט ולחפש נושא...
אבל ננסה להתרגל... -
לא יודע האם זה באג
אבל במקרה שעברתי את מכסת הלייקים המותרים, הוא נותן שבריר שניה אחת לייק (המספר עולה) ואז מתבטל.
אני חושב שבעבר זה לא היה, אלא מייד היה נתקל באי אפשרות.cabde0c1-b3cd-4681-bb23-5c93fd3fa500-20260820-2145-30.2235019.mp4
-
לא יודע האם זה באג
אבל במקרה שעברתי את מכסת הלייקים המותרים, הוא נותן שבריר שניה אחת לייק (המספר עולה) ואז מתבטל.
אני חושב שבעבר זה לא היה, אלא מייד היה נתקל באי אפשרות.cabde0c1-b3cd-4681-bb23-5c93fd3fa500-20260820-2145-30.2235019.mp4
לא יודע האם זה באג
זה אכן פחות באג, אלא פיצ'ר
זה נועד בשביל שבמצב רגיל שכן יש הרשאה ואפשרות לעשות לייק הוא יוצג בתגובה מיידית ללחיצה עוד לפני העדכון בפועל בשרת -
לא יודע האם זה באג
זה אכן פחות באג, אלא פיצ'ר
זה נועד בשביל שבמצב רגיל שכן יש הרשאה ואפשרות לעשות לייק הוא יוצג בתגובה מיידית ללחיצה עוד לפני העדכון בפועל בשרת@ע-ה-דכו-ע הייתי נותן לך לייק, אבל עברתי את המכסה...
(אני חושב לעשות סקריפט טמפרמונקי שיוסיף לי כפתור של 'לייק בהמשך', וישמור לי את זה ברשימת המתנה)
-
בסרגל הצד הכפתור 'לא נקרא' לא מציג מספר כמו שהיה בעבר כך שזה נראה כאילו אין פוסטים שלא נקראו, ורק אחרי שלוחצים עליו והוא פותח הוא מראה את המספר
נ.ב. לא עברתי על כל השרשור, אבל מחיפוש שעשיתי זה כנראה לא דווח, אך יתכן שכן ופספסתי, א"כ הריני מתנצל מראש.
-
בסרגל הצד הכפתור 'לא נקרא' לא מציג מספר כמו שהיה בעבר כך שזה נראה כאילו אין פוסטים שלא נקראו, ורק אחרי שלוחצים עליו והוא פותח הוא מראה את המספר
נ.ב. לא עברתי על כל השרשור, אבל מחיפוש שעשיתי זה כנראה לא דווח, אך יתכן שכן ופספסתי, א"כ הריני מתנצל מראש.
זה תמיד היה קורה לפעמים שהוא לא מתעדכן בזמן.
גם אחרי רענון לא מוצג לך שם הכמות של הנושאים שלא נקראו?
-
לא נתקלתי בזה בעבר מעולם
זה קורה כל פעם שאני פותח את הפורום גם אחרי שהכרום היה סגור לגמרי, אבל לא ניסיתי לעשות ריענון, אנסה תיכף ומיד.
עריכה: סגרתי, פתחתי ועשיתי ריענון, וזה לא מופיע אלא רק אחרי שאני לוחץ על 'לא נקרא' כאמור
-
באג קטנטן, פה זה התחיל להיות באנגלית:

-
-
@ע-ה-דכו-ע
בצ'אטים אם פותחים את הצ'אט בחלון שלו ולא בחלון קופץ, אין אפשרות לתת אימוג'ים כי הם מוסתרים למטה
בכו"א ככה זה במסך שלי, שהוא של מחשב נייד -
@ע-ה-דכו-ע
בצ'אטים אם פותחים את הצ'אט בחלון שלו ולא בחלון קופץ, אין אפשרות לתת אימוג'ים כי הם מוסתרים למטה
בכו"א ככה זה במסך שלי, שהוא של מחשב נייד@יהודה-זקש אפשר 'להזיז' את כל החלון הזה של הצ'אט.
-
@יהודה-זקש אפשר 'להזיז' את כל החלון הזה של הצ'אט.
@יום-חדש-מתחיל אבל זה עדיין נקרא באג, לא?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות