הצעת ייעול | פירוט הדרך לתרום לאוצריא
-
אם כבר מדברים על אפשריות תרומה (אולי כדאי לציין אפשרות להוסיף ספרי ראשונים וקדמונים מדורות קודמים לתוכנה {כתובת מייל או פקס או פלאפון להשארת הודעות)) כמו כן הקישור של רוצים לעזור לערוך לא רלוונטי למי שבמחשב מנותק מאינטרנט
-
-
ניתן להכנס אל:
https://otzaria.org/forum/groups/תורם-לאוצריא
ללחוץ על הכפתור ״הצטרפות לקבוצה״, ולשלוח צילו״מ של התרומה לאחד המנהלים.
יש לשים לב שבהגדרות הפרופיל התגית לא מוגדרת ככבויה.(אין לי מושג מי שם לי כ״כ הרבה תגיות...)

-
ניתן להכנס אל:
יש לשים לב שבהגדרות הפרופיל התגית לא מוגדרת ככבויה.(אין לי מושג מי שם לי כ״כ הרבה תגיות...)

-
ניתן להכנס אל:

-
@pcinfogmach נראה לי שיש למנהלים פה רתיעה מזה, כי זה תחושה של דמי שימוש.
אני מסכים - צריך לחשוב איך לעשות זאת בחכמה אבל נראה לי שזה אפשרי.
אולי משהו כמו להבהיר שזה זכות מיוחדת חד פעמית ומוגבלת לכמות מסויימת של אנשים להתתף ביידוס התוכנה או משהו כזה
צריך מישהו פירסומאי בשביל זה.אני נמנעתי מזה כי לא היה לתוכנה צורך בשום תשלום וממילא אכן זה דמי שימוש.
לאוצריא למעשה יש צורך בשרת קבוע וטוב כדי להתנהל כמו שצריך ולזה צריך הוראות קבע של כמה מאוד שקלים בלבד.
אני חושב שהמגבית צריכה לקרות השאלה היא רק איך.....@pcinfogmach נראה לי שיש למנהלים פה רתיעה מזה, כי זה תחושה של דמי שימוש.
אולי משהו כמו להבהיר שזה זכות מיוחדת חד פעמית ומוגבלת לכמות מסויימת של אנשים להתתף ביידוס התוכנה או משהו כזה
צריך מישהו פירסומאי בשביל זה.אני נמנעתי מזה כי לא היה לתוכנה צורך בשום תשלום וממילא אכן זה דמי שימוש.
לאוצריא למעשה יש צורך בשרת קבוע וטוב כדי להתנהל כמו שצריך ולזה צריך הוראות קבע של כמה מאוד שקלים בלבד.
אני חושב שהמגבית צריכה לקרות השאלה היא רק איך.....למה לא לעשות פשוט קמפיין התרמה לאוצריא, א. מי שיש לו וחושב שיעיל ודאי יתרמו ב. זה גם פרסומת לאוצריא ג. ואולי גם אנשים שאין להם ותומכים יזרקו כמה שקלים
-
@pcinfogmach נראה לי שיש למנהלים פה רתיעה מזה, כי זה תחושה של דמי שימוש.
אני חושב שהמגבית צריכה לקרות השאלה היא רק איך.....למה לא לעשות פשוט קמפיין התרמה לאוצריא, א. מי שיש לו וחושב שיעיל ודאי יתרמו ב. זה גם פרסומת לאוצריא ג. ואולי גם אנשים שאין להם ותומכים יזרקו כמה שקלים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות