בירור | פיתוח נסיוני | ש"ס עם טקסט חי מתוך המסד
-
[[topic:post-is-deleted]]
-
פוסט זה נמחק!
-
[[topic:post-is-deleted]]פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach
חולין מלא נמצא בדרייב [החליף את מה שהיה] -
@pcinfogmach הוא יודע לקשר בין כל מילה בדף למקור שלה במסד? זה יכול להיות אדיר - תדמיין את מפרשי האוצר באוצריא, כלי קודש וזית!
-
@pcinfogmach הוא יודע לקשר בין כל מילה בדף למקור שלה במסד? זה יכול להיות אדיר - תדמיין את מפרשי האוצר באוצריא, כלי קודש וזית!
@arieldaniely
זה הכחלק הקל עוד לא שעיתי את זה אבל זה בהחלט החלק הקל -
דרוש מישהו עם מחשב טוב שאפשר להריץ אצלו את נסיונות לשיפור הocr
זה עלול לקחת כמה שעות טובות
מי שיכול שיפנה אלי בבקשה - תודה מראש -
@arieldaniely
זה הכחלק הקל עוד לא שעיתי את זה אבל זה בהחלט החלק הקל -
אם מישהו רוצה לקחת כמה דקות ולייצר לי רשימה של כל העמודים המשושבשים במסכת ברכות שהפצתי מאוד יהיה לי לתועלת - תודה מראש
אם מישהו רוצה לקחת כמה דקות ולייצר לי רשימה של כל העמודים המשושבשים במסכת ברכות שהפצתי מאוד יהיה לי לתועלת - תודה מראש
עדיין נצרך?
-
רבותיי מרגש או לא מרגש?
יש באגים אני יודע
אבל אותי זה ריגשמסכת ברכות.txt
אתרוג חוסם לי את הקישור
@shishko גם לי
-
@shishko גם לי
@ori-bensimon אתם צריכים לבקש מאתרוג שיתפחו את אתר אוצריא בצורה חופשית בלי סינון, כמו שנטפרי עשו.
ואם כבר, תבקשו מהם גם על הגיטהאב של אוצריא -
@ori-bensimon אתם צריכים לבקש מאתרוג שיתפחו את אתר אוצריא בצורה חופשית בלי סינון, כמו שנטפרי עשו.
ואם כבר, תבקשו מהם גם על הגיטהאב של אוצריא@יום-חדש-מתחיל את הגיטאב הם פתחו בסוף
-
@יום-חדש-מתחיל את הגיטאב הם פתחו בסוף
@ori-bensimon את כולו? או רק ספר ספציפי שביקשת מהם?
-
עדיין נצרך?
-
@דאנציג
כן@pcinfogmach
ציינתי רק דברים שבעיני קריטיים:
ברכות
ט, ב
יג, א - רווחים גדולים לא קשורים
כ, א - כנ"ל
כג, א - משובש
כה, ב
כו, א
כח, ב - נעלם התוס'
ל, א
ל, ב
לב, א
לג, ב
לה, א
לח, א - רש"י בסוף העמוד
לט, ב
מג, א
מה, א
מו, ב - למעלה בשתי שורות שתי שורות של תוס' נכנסים לגמרא
נ, א - כמה שורות דחוסות
נא, ב - כמה שורות למעלה
נט, ב - אין רווח בין רש"י לגמרא
סא, ב
סד, א - אין רש"י -
@pcinfogmach
ציינתי רק דברים שבעיני קריטיים:
ברכות
ט, ב
יג, א - רווחים גדולים לא קשורים
כ, א - כנ"ל
כג, א - משובש
כה, ב
כו, א
כח, ב - נעלם התוס'
ל, א
ל, ב
לב, א
לג, ב
לה, א
לח, א - רש"י בסוף העמוד
לט, ב
מג, א
מה, א
מו, ב - למעלה בשתי שורות שתי שורות של תוס' נכנסים לגמרא
נ, א - כמה שורות דחוסות
נא, ב - כמה שורות למעלה
נט, ב - אין רווח בין רש"י לגמרא
סא, ב
סד, א - אין רש"י -
@דאנציג
יישר כח גדול מאוד!
אם יש לך רצון לעבור על עוד מסכתות בהמשך מאוד אצטרך לזה תיצור איתי קשר בפרטי אם זה רלוונטי.@pcinfogmach לפני שאתה מתחיל לעשות כזה פרויקט ענק, למה שלא תנסה לפנות להוצאת הגמרא 'יביע אומר' של מזכה הרבים הרב פנחס ראובן זצ"ל, אולי לצורך המיזם הם יביאו לך את הטקסט כולל העימוד
-
@pcinfogmach לפני שאתה מתחיל לעשות כזה פרויקט ענק, למה שלא תנסה לפנות להוצאת הגמרא 'יביע אומר' של מזכה הרבים הרב פנחס ראובן זצ"ל, אולי לצורך המיזם הם יביאו לך את הטקסט כולל העימוד
@pcinfogmach לפני שאתה מתחיל לעשות כזה פרויקט ענק, למה שלא תנסה לפנות להוצאת הגמרא 'יביע אומר' של מזכה הרבים הרב פנחס ראובן זצ"ל, אולי לצורך המיזם הם יביאו לך את הטקסט כולל העימוד
אדרבה זה מאוד יקל על העבודה.
ם יש מישהו שיכול לפנות אליהם זכות הרבים תעמוד לצידו.השאלה היא האם יביע אומר נצמד לצורת הדף המקורית או לא. מישהו יודע?
-
@ori-bensimon את כולו? או רק ספר ספציפי שביקשת מהם?
@יום-חדש-מתחיל להבנתי את כולו, אבל לא בדקתי
-
אדרבה זה מאוד יקל על העבודה.
ם יש מישהו שיכול לפנות אליהם זכות הרבים תעמוד לצידו.השאלה היא האם יביע אומר נצמד לצורת הדף המקורית או לא. מישהו יודע?
השאלה היא האם יביע אומר נצמד לצורת הדף המקורית או לא. מישהו יודע?
https://tora-forum.co.il/threads/תלמוד-בבלי-יביע-אומר.42479/
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות