להורדה | תוכנת עדכון אופליין
-
@יהודה-זקש
וודאי שעשיתי בחירת מסד, כפי שרואים בתמונה את הנתיב שלו.
הוא זיהה את המסד, אבל לא זיהה את הגרסה.
כך שהוא רוצה להוריד את המסד מחדש. -
@יהודה-זקש מנסה לפתוח את התוכנה כשהיא על האונקי וזה מחזיר לי שגיאה:

@יהודה-זקש מנסה לפתוח את התוכנה כשהיא על האונקי וזה מחזיר לי שגיאה:

@יהודה-זקש גם לי יש את הבעיה הזו עם קובץ ה-.exe אבל לא עם קובץ ה-zip.
-
אני חושב שהמבחן האמיתי יהיה בעז"ה בליל שישי הקרוב שבו יצאו עדכוני ספריה חדשים
אולי באמת מי שיכול שיכבה עדכונים אוטומטיים בפתיחת התוכנה, וינסה לעדכן מתוך תוכנת העדכונים
זה יהיה הבדיקה הנכונה לדעתי@יהודה-זקש כבר עשיתי כן אוצריא שלי הוא על מחשב לא מחובר. ועדכנתי מגרסה 18 לגרסה 20 בלי בעיה.
-
@יהודה-זקש כבר עשיתי כן אוצריא שלי הוא על מחשב לא מחובר. ועדכנתי מגרסה 18 לגרסה 20 בלי בעיה.
-
@arieldaniely
להוריד כל עדכון 2GB?
גם ככה כל דקה עולה כסף (חדר מחשבים), ואפילו בחדר מחשבים עם סיבים, תעבורת הרשת מזעזעת, ו2GB יכול לקחת יותר מחצי שעה! מנסיון. -
-
-
-
יורדים קבצי עדכון ייעודים.
בטוח שגם לתוכנת עדכון אופליין ולא רק דרך תוכנת אוצריא עצמה?
עד כמה שהבנתי שהתוכנה עובדת בצורה שהיא כל פעם מורידה את הDB החדש
-
הועלתה גירסה חדשה
שיפורים רבים נוספו!
אכתוב קצת ממה שאני זוכר כרגע
עדכון אוטומטי לתתוכנה עצמה לבקשת @י.-פל.
פלטת צבעים כמו אוצריא לבקשת @הלומד
קיצור זמן עדכון הDB
עדכון ישיר של תוספים גם בגירסה ניידת, [כמובן אחרי שהיא תזוהה בפעם הראשונה ע"י התוכנה]
תיקון הבאג שדווח עליו בזיהוי הDB בגירסה ניידת @דאנציג
נוסף גם זיהוי אוטומטי של שפת המחשב @shmuel
ועוד דברים שאינני זוכר
קישור להורדה כאן -
הועלתה גירסה חדשה
שיפורים רבים נוספו!
אכתוב קצת ממה שאני זוכר כרגע
עדכון אוטומטי לתתוכנה עצמה לבקשת @י.-פל.
פלטת צבעים כמו אוצריא לבקשת @הלומד
קיצור זמן עדכון הDB
עדכון ישיר של תוספים גם בגירסה ניידת, [כמובן אחרי שהיא תזוהה בפעם הראשונה ע"י התוכנה]
תיקון הבאג שדווח עליו בזיהוי הDB בגירסה ניידת @דאנציג
נוסף גם זיהוי אוטומטי של שפת המחשב @shmuel
ועוד דברים שאינני זוכר
קישור להורדה כאן -
הועלתה גירסה חדשה
שיפורים רבים נוספו!מי שכבר הוריד את הקבצים והנתונים יכול פשוט להחליף את ה EXE!
-
@יהודה-זקש למה הוא מוריד לי את כל המסד?

-
@יהודה-זקש למה הוא מוריד לי את כל המסד?

-
@יהודה-זקש כבר עשיתי כן אוצריא שלי הוא על מחשב לא מחובר. ועדכנתי מגרסה 18 לגרסה 20 בלי בעיה.
-
@יהודה-זקש למה הוא צריך להוריד את כל הDB, אני צריך רק את קבצי העדכון. בתקיה מופיע גם קבצי העדכון וגם הגרסא המלאה.
-
@יהודה-זקש למה הוא צריך להוריד את כל הDB, אני צריך רק את קבצי העדכון. בתקיה מופיע גם קבצי העדכון וגם הגרסא המלאה.
-
@יהודה-זקש על זה אני שואל - כי יש לי את הDB המלא שמחובר לאוצריא ואני צריך רק את העדכון.
-
@יהודה-זקש על זה אני שואל - כי יש לי את הDB המלא שמחובר לאוצריא ואני צריך רק את העדכון.
@מעמע אבל התוכנה לא יכול לדעת מה יש לך כי היא מיעדת להפצה ולא לשימוש אישי
מי שרוצה לעדכן רק את האוצריא שלו יכול לעדכן אותה פשוט ישירות, לא בשביל זה נוצרה התוכנה
כל מטרת התוכנה היא בעצם האפשרות להפוך את עדכוני אוצריא זמינים לכולם, ומשכך היא צריכה להוריד את המסד המלא כמו שעובד עדכוני אוצריא באונליין
והאמת שאת העדכונים אני בכלל לא בניתי אלא הכל הוא העתקה של תוכנת העדכונים המקורית של אוצריא, אני רק העתקתי את המבנה לתוכנה שיהיה זמין לכולם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות