להורדה | תוכנת עדכון אופליין
-
כמה פנוי לך שם?

פשוט תפתח את התוכנה על המחשב עצמו ונוצר תיקיה, ואת התוכנה והתיקיה תעתיק לכונן.
גם במחשב שבו אני רוצה לעדכן את אוצריא חוזרת אותה השגיאה, ואם כן זה לא כל כך נוח כל עדכון להעביר את החומר ממחשב למחשב, יותר נראה שמטרת התוכנה היא לעשות הכל על האונקי.
נראה לי שהבעיה אצלכם כיוון שנעלתם את הכונן לכתיבה, לא?
לא ידוע לי.
-
-
@י.-פל.
האנטי-וירוס של Avast נועל את קובץ ה-.exe בסביבה מבודדת ואינו מאפשר לתוכנית לכתוב לשום מקום אחר במחשב. -
-
@י.-פל.
האנטי-וירוס של Avast נועל את קובץ ה-.exe בסביבה מבודדת ואינו מאפשר לתוכנית לכתוב לשום מקום אחר במחשב. -
@י.-פל.
-
-
כמה פנוי לך שם?

פשוט תפתח את התוכנה על המחשב עצמו ונוצר תיקיה, ואת התוכנה והתיקיה תעתיק לכונן.
גם במחשב שבו אני רוצה לעדכן את אוצריא חוזרת אותה השגיאה, ואם כן זה לא כל כך נוח כל עדכון להעביר את החומר ממחשב למחשב, יותר נראה שמטרת התוכנה היא לעשות הכל על האונקי.
נראה לי שהבעיה אצלכם כיוון שנעלתם את הכונן לכתיבה, לא?
לא ידוע לי.
-
עדכוני אוצריא – יוצא לגרסת בדיקה!
גרסת בדיקה (בטא) של עדכוני אוצריא – תוכנת עזר למחשבים שאין בהם אינטרנט, כיאה לציבור יראי ה' המתנזרים משימוש באינטרנט (גם חסום)!מה היא עושה?
מחברים אותה לדיסק-און-קי, מריצים פעם אחת במחשב עם אינטרנט – והיא מורידה אליה את כל מה שצריך: עדכון למאגר הספרים (seforim.db), עדכון לתוכנת אוצריא עצמה, ותוספים מהחנות. אחר כך שולפים את הדיסק-און-קי, מחברים למחשב האופליין, ומריצים שוב – והיא מתקינה הכול משם, בלי לגעת ברשת בכלל.הגמ"ח נמצא בישיבה ואתה רוצה לתת לאבא שלך את חווית העדכון?
אין בעיה תעתיק את כל תיקית הפרויקט כולל התוכנה כמובן, ויש לך גם תוכנת עדכונים [כלל הקבצים נשמרים בתוך תיקיית הפרויקט]למה זה נועד?
הרבה משתמשי אוצריא עובדים על מחשבים ללא חיבור לאינטרנט – מבחירה.
ובשבילם ולכבודם יועדה בעיקרה תוכנת אוצריא המדהימה!עד היום עדכון הספרייה והתוכנה במחשבים כאלה היה כאב ראש. עכשיו זה תהליך אחד פשוט: הורדה במחשב מחובר, התקנה במחשב המנותק.
זו גרסת בדיקה ראשונה – נשמח לדיווחים, הערות ותקלות, מטבע הדברים יש באגים!
התוכנה שימו לב! הקישור מתעדכןהתודה כמובן ל @י.-פל. שעמד מאחורי ובלעדיו זה כמובן לא היה קורה [כמו עוד הרבה דברים כאן], והרבה מהעיצוב נזקף לזכותו!
סמל התוכנה נזקף לזכות @יאיר תשוח"ח@יהודה-זקש
במחשב שהורדתי את התוכנה (יש רשת), היא עובדת, אבל כרגע אני משתמש בגרסה ניידת, כך שהוא לא מצא לבד, וכאשר הגדרתי את מיקום התוכנה ניידת, ואת מיקום המסד בנפרד, הוא לא מזהה את גרסת הDB:

-
אפשר שאלה?
מה ההגיון להתחיל להסתבך עם עדכונים של ה-DB? למה לא פשוט להוריד את המהדורה העדכנית ביותר של הספריה, או הגרסת Full האחרונה וזהו? למה להוריד את כל העדכוני ספריה ולהתחיל לחבר אותם? -
אפשר שאלה?
מה ההגיון להתחיל להסתבך עם עדכונים של ה-DB? למה לא פשוט להוריד את המהדורה העדכנית ביותר של הספריה, או הגרסת Full האחרונה וזהו? למה להוריד את כל העדכוני ספריה ולהתחיל לחבר אותם?@arieldaniely
להוריד כל עדכון 2GB?
גם ככה כל דקה עולה כסף (חדר מחשבים), ואפילו בחדר מחשבים עם סיבים, תעבורת הרשת מזעזעת, ו2GB יכול לקחת יותר מחצי שעה! מנסיון. -
@arieldaniely
להוריד כל עדכון 2GB?
גם ככה כל דקה עולה כסף (חדר מחשבים), ואפילו בחדר מחשבים עם סיבים, תעבורת הרשת מזעזעת, ו2GB יכול לקחת יותר מחצי שעה! מנסיון. -
@shishko כפי ש- @י.-פל. אמר בעבר - אם ירצו להוסיף תמיכה בעדכונים לאורך זמן זה יהפוך להיות מסורבל יותר ויותר, כי יהיה צריך המון עדכונים קטנים, ובשלב מסויים יהיה יותר יעיל להוריד מלא וזהו...
בעז"ה במהרה יתווספו עוד ועוד ספרים ולהוריד 20 עדכוני ספריה לא יהיה מהר יותר מהורדה של ספריה מלאה אחתלמען האמת כל עדכון גרסה עד כה שוקל כ-20MB, ספריה מלאה 1.45GB, בקצב הנוכחי יהיה צריך 75 עדכונים כדי שזה יהיה שווה יותר, אבל עדיין, זה יכול להיות מהר מאוד מאוד מסורבל
-
@יהודה-זקש
במחשב שהורדתי את התוכנה (יש רשת), היא עובדת, אבל כרגע אני משתמש בגרסה ניידת, כך שהוא לא מצא לבד, וכאשר הגדרתי את מיקום התוכנה ניידת, ואת מיקום המסד בנפרד, הוא לא מזהה את גרסת הDB:

-
@shishko כפי ש- @י.-פל. אמר בעבר - אם ירצו להוסיף תמיכה בעדכונים לאורך זמן זה יהפוך להיות מסורבל יותר ויותר, כי יהיה צריך המון עדכונים קטנים, ובשלב מסויים יהיה יותר יעיל להוריד מלא וזהו...
בעז"ה במהרה יתווספו עוד ועוד ספרים ולהוריד 20 עדכוני ספריה לא יהיה מהר יותר מהורדה של ספריה מלאה אחתלמען האמת כל עדכון גרסה עד כה שוקל כ-20MB, ספריה מלאה 1.45GB, בקצב הנוכחי יהיה צריך 75 עדכונים כדי שזה יהיה שווה יותר, אבל עדיין, זה יכול להיות מהר מאוד מאוד מסורבל
@arieldaniely לא כזה מסובך הוא מתחבר פעם בחודש לאונקי ומעדכן מה הבעיה?
למה צריך חדר מחשבים בשביל זה?
צריך איש חסד אחד בכולל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות