בירור | פיתוח נסיוני | ש"ס עם טקסט חי מתוך המסד
-
לפי ההתלהבות
אני רק מקווה שלא תכעסו עלי אם לא אצליח -
לפי ההתלהבות
לפי ההתלהבות
דרוש מתנדב שיחתוך את כל הספרי הש"ס של אוצריא שיציג רק את האיזור של הגמ' רש"י ותוספות כמצורף בתמונה

-
תשלח לי כשיש לך את ברכות מוכן בי כה כרגע זה איפה שאני עובד
-
תשלח לי כשיש לך את ברכות מוכן בי כה כרגע זה איפה שאני עובד
@pcinfogmach
אתה יכול להתחיל עם מסכת קטנה יותר, (ברכות היא מסכת מורכבת עם המון גמרא, וישנם עמודים שרק עם רש"י). -
@pcinfogmach
אתה יכול להתחיל עם מסכת קטנה יותר, (ברכות היא מסכת מורכבת עם המון גמרא, וישנם עמודים שרק עם רש"י). -
דרוש מתנדב שיחתוך את כל הספרי הש"ס של אוצריא
מתחיל,
לקחתי ברכות, נראה איך מתקדם. -
@pcinfogmach מה צריך לעשות? יש לי כמה דקות
-
דרוש מתנדב שיחתוך את כל הספרי הש"ס של אוצריא שיציג רק את האיזור של הגמ' רש"י ותוספות כמצורף בתמונה

-

-
@eli8565
בתיקיי' הזו:
C:\ProgramData\otzaria\books\תלמוד בבלי -
@eli8565
בתיקיי' הזו:
C:\ProgramData\otzaria\books\תלמוד בבלי@יום-חדש-מתחיל אצלי? אז לחתוך ולשלוח לו במייל? @pcinfogmach ?
-
@pcinfogmach שלחתי לך במייל?
-
חברה אולי משיהו יכול לייצר לזה דרייב זמני או משהו ככה אנשים יוכלו לעבוד בצורה מסודרת....
-
משיהו יכול לתקן את ה-ocr בברכות דף ח עמוד א ועמוד ב העסק שם על הפנים
אולי מישהו יכול להתנדב למצוא איפה הocr מפושל?
אני יכול לספק לזה תוכנה בלי נדר -
דורש בחיפות משיהו שייקח על עצמו לתאם את השיפוץ של הocr והחיתוך וכולי מיש שיכול לעשות זאת ה מאוד יעזור
-
@pcinfogmach @יום-חדש-מתחיל דף ח' הוא מדפוס אחר.
ואולי זה מסביר גם את מה שדווח כאן:
https://otzaria.org/forum/post/29189 -
למען הרבות מוטיבציה הנה דוגמא נוספת עדיין יש בעיות עם תוספות אבל יש התקדמות
יש לשנות סיומת קובץ לhtml -
חברה אולי משיהו יכול לייצר לזה דרייב זמני או משהו ככה אנשים יוכלו לעבוד בצורה מסודרת....
https://drive.google.com/drive/folders/1kvvolxUM4cZEvNr0AQjLQEd1X5wVmoTS?usp=sharing
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות