בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
@חנניה אולי זה: הקלטת מסך 2026-08-05 024743.mp4 יסביר את הנושא
-
יש משהו שהיה גם בגרסאות קודמות, אני לא חושב שהוא בהכרח מוגדר באג, אז אם הוא לא מתאים לכאן תעבירו אותו למיקום הרלוונטי
כשנועצים תוסף בסרגל הימני, בלחיצה עליו נפתח קודם הלוח שנה [שזה הדבר הראשון בתפריט הכלים, ורק אחרי כמה רגעים נפתח התוסף
זה תקין? ככה זה אמור להיות? -
יש משהו שהיה גם בגרסאות קודמות, אני לא חושב שהוא בהכרח מוגדר באג, אז אם הוא לא מתאים לכאן תעבירו אותו למיקום הרלוונטי
כשנועצים תוסף בסרגל הימני, בלחיצה עליו נפתח קודם הלוח שנה [שזה הדבר הראשון בתפריט הכלים, ורק אחרי כמה רגעים נפתח התוסף
זה תקין? ככה זה אמור להיות?@יהודה-זקש
בגרסא הבא ב"ה הכול יהיה בצורה אחרת אז זה לא רלונטי
אבל בכל אופן זה התנהגות לא רצויה שהיה צריך לתקן -
אני לא יודע למה
אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה היא חוזרת ל0995, וכותב לי שיש עדכון זמין
אני מעדכן ל996 וכשאני סוגר את התוכנה זה חוזר חלילה
@י.-פל. -
אני לא יודע למה
אבל כל פעם שאני נכנס לתוכנה היא חוזרת ל0995, וכותב לי שיש עדכון זמין
אני מעדכן ל996 וכשאני סוגר את התוכנה זה חוזר חלילה
@י.-פל.@יהודה-זקש גם לי זה קרה
אם תסתכל בלוח בקרה, תוכניות תראה שיש לך 995 ו996
הסרתי הכל והתקנתי FULL וזה הסתדר
-
@יהודה-זקש גם לי זה קרה
אם תסתכל בלוח בקרה, תוכניות תראה שיש לך 995 ו996
הסרתי הכל והתקנתי FULL וזה הסתדר
-
משום מה בסינון חיפוש כללי בתוצאות- ברשימה בצד (סינון ספרים) הוא מציג את הרשימה הכללית של הספרים [עם סוגריים ומספר תוצאות רלונטי. אבל למה להציג את כל הספרים?].
-
-
צבי-דורש-ציון כתב:
צבי-דורש-ציון כתב:
הורדתי את הגירסה החדשה באנדרואיד וזה בעצם תיקייה שמכילה את הAPK כשלצידו הספרים, האם ברגע שהתקנתי את האפליקציה זה החליף מיד ספרייה?
והאם זה עכשיו יהיה מקום הספריה?גם במחשב לא הבנתי אם זה קרה לבד או שצריך להכניס...
מדובר במעבר מ94 שהמסד השתנה.
נכנס לי רק קובץ זיפ של הספריה לתיקיית הספרים, אין לי מושג אם גם התחלף שם המסד עצמוכהמשך לזה
ממש דחוף!

מאחר שלא מצאתי איך להכניס את הספריה החדשה, מחקתי את האפליקציה ע"מ להתקין מחדש (אף שזה כרוך בטירחה מרובה כי אין אפשרות לגבות עדיין את כל ההגדרות וכו'), וכשהתקנתי מחדש, שומו שמים! אין אפשרות (במסך קטן עכ"פ) להגיע לבחירת הקובץ של הספריה...
הבו עצה!ותודה רבה ועצומה לכל הצדיקים שטורחים למען התוכנה החביבה, הגירסה החדשה (מה שכבר הספקתי לראות) באמת הייתה הרבה יותר טובה, יישר כח!!
עריכה: הצלחתי בקומבינה קטנה להכניס את הספריה. התקנתי את 94 וחילתי את הספריה החדשה, כמובן שהוא לא הצליח לקרוא, ואז עדכנתי את זה ל96
בקשר למחשב, ראיתי פשוט שהספריה נכנסה למיקום ברירת מחדל אז העברתי את המיקום לשם וזהו
רק אני לא מבין למה עדיין יש את ההודעה הזו בפתיחה

זה חשוב לי מאד לדעת אם זה באמת הDB המעודכן ורק תקלה בתוכנה או שהיא צודקת וצריך DB חדש
-
איני יודע אם דווח על הבעיה הזו אבל שזה עושה אינדוקס לספרים האישיים במספר מסויים התוכנה קורסת ואז שפותחים שוב זה מתחיל ממספר מסויים שוב וחוזר חלילה האם יש פתרון?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות