בעיה | אינדקס לא מעודכן
-
@יוני-מאיר
תפח את המיקום הזה או איפה שזה אצלך ותעלה צילום מסך
-
tantivy.lock.TXT תשנה את הסיומת לZIP תחלץ ותקיפד שיהיה רק תיקיה אחת ולא אחת בתוך השניה
תמחק את תיקייה בשם index (תסגור את התוכנה לפני) ותפתח שוב את התוכנה
תעדכן אם זה עזר -
tantivy.lock.TXT תשנה את הסיומת לZIP תחלץ ותקיפד שיהיה רק תיקיה אחת ולא אחת בתוך השניה
תמחק את תיקייה בשם index (תסגור את התוכנה לפני) ותפתח שוב את התוכנה
תעדכן אם זה עזר@נתנאל_26 גם לי קיימת אותה בעיה חיפשתי תקיה בשם tantivy.lock ולא מצאתי, רק בתוך תקיית האינדקס מצאתי שני קבצים 1. .tantivy-writer.lock ו2 .tantivy-meta.lock שניהם בגודל 0 בתים.
ניסיתי להוריד את התקיה שהעלת והיא חסומה לי בנתיב, אני מקוה שיפתחו לי אותה.
רציתי להבין אם אני מוחק את התקיה אינדקס זה אומר שהוא יתחיל לאנדקס את כל התוכנה מחדש.
אגב, תקיית האינדקס שלי בגודל 36 ג'יגה זה תקין? יש שם קובץ אחד בגודל של יותר מ20 ג'יגה. (יש לציין שבצירוף קבצים אישיים יש לי למעלה 36000 קבצים) -
@נתנאל_26 גם לי קיימת אותה בעיה חיפשתי תקיה בשם tantivy.lock ולא מצאתי, רק בתוך תקיית האינדקס מצאתי שני קבצים 1. .tantivy-writer.lock ו2 .tantivy-meta.lock שניהם בגודל 0 בתים.
ניסיתי להוריד את התקיה שהעלת והיא חסומה לי בנתיב, אני מקוה שיפתחו לי אותה.
רציתי להבין אם אני מוחק את התקיה אינדקס זה אומר שהוא יתחיל לאנדקס את כל התוכנה מחדש.
אגב, תקיית האינדקס שלי בגודל 36 ג'יגה זה תקין? יש שם קובץ אחד בגודל של יותר מ20 ג'יגה. (יש לציין שבצירוף קבצים אישיים יש לי למעלה 36000 קבצים)אגב, תקיית האינדקס שלי בגודל 36 ג'יגה זה תקין? יש שם קובץ אחד בגודל של יותר מ20 ג'יגה. (יש לציין שבצירוף קבצים אישיים יש לי למעלה 36000 קבצים)
לא יודע זה כולל ספרים אישים וכן זה יאנדקס הכול מחדש
, מה לעשות אח"כ?
לשנות את הסיומת לZIP ולחלץ ותקפיד שיהיה רק תיקיה אחת ולא אחת בתוך השנייה
-
@הבל-הבלים
טוב לסיכום אחרי עשיתי שם כמה דברים אז ערכתי מספר טסטים על המחשב שלי היה חסר לו את תיקיית tantivy.lock
מה שגרם שהוא אינדקס את כל הספרים אבל.... מה שגרם להשארת מלא קבצים בתיקיית האינדקס .... @הבל-הבלים תשלים את החסר
למיטב הבנתו של AI הוא טוען שאחרי השיינוים האחרונים שבציעתה זה לא אמור לקרות יותרטוב לסיכום אחרי עשיתי שם כמה דברים אז ערכתי מספר טסטים על המחשב שלי היה חסר לו את תיקיית tantivy.lock
אכן אין אצלי את התיקיה הנ"ל
מה אפשר לעשות?
[אולי זה גורם הבעיה לחלק מהשתמשים https://otzaria.org/forum/post/2804]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות