בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
@צבי-דורש-ציון
למחשב? זה לא יעזור אתה צריך למחוקאו לשנות את המיקום של המאגר למיקום שאותו הוא התקין יש באג שהוא מתקין במקום אחר את הספריה כדי לא להצטרך לבקש הראשות מנהל והתכונה המותקנת מקירה את המקום של הדאטה הקודם@נתנאל_26 זה אכן שם במקום אחר את הספרייה, אבל החלפתי מקום ועדיין
@דאנציג אם לא יהיה ברירה זה מה שאני יעשה, אף שנראה לי שזה לא במצב כ"כ חמור עדייין, מקסימום אני יוריד את המאגראבל, קרה משהו ממש נורא!! 😭😭😭😩
פתאום אחרי שכבר הסתדר העניין באנדרואיד כפי שכתבתי, נמחק הספרייה! אין לי מושג איך זה, אולי באג?? -
@נתנאל_26 זה אכן שם במקום אחר את הספרייה, אבל החלפתי מקום ועדיין
@דאנציג אם לא יהיה ברירה זה מה שאני יעשה, אף שנראה לי שזה לא במצב כ"כ חמור עדייין, מקסימום אני יוריד את המאגראבל, קרה משהו ממש נורא!! 😭😭😭😩
פתאום אחרי שכבר הסתדר העניין באנדרואיד כפי שכתבתי, נמחק הספרייה! אין לי מושג איך זה, אולי באג??מקסימום אני יוריד את המאגר
כל זמן שלא תמחק ותסיר גרסאות קודמות, לא יעזור לך להוריד את המאגר.
הצלחת לסקרן אותי, מה כל כך מסובך לך למחוק ולהסיר את הגרסאות הקודמות?
-
מקסימום אני יוריד את המאגר
@דאנציג למה?
זה לא כ"כ מסקרן, סתם אין לי כח לגבות ולהחזיר וכו' -
מקסימום אני יוריד את המאגר
@דאנציג עבד!

אשמח רק להסבר על כל הקבצים שנמצאים בC:\ProgramData\otzaria המערכת צריכה את כולם? נראה שיש שם גם פעם נוספת את הספרייה. זה שוקל המון
רק אם האנדרואיד אני לא יודע מה לעשות...
יש עוד מישהו שנמחק לו הספריה פתאום?
אולי זה קשור לזה שמחקתי מטמון? (שאגב זה לא נמחק לבד) -
@דאנציג עבד!

אשמח רק להסבר על כל הקבצים שנמצאים בC:\ProgramData\otzaria המערכת צריכה את כולם? נראה שיש שם גם פעם נוספת את הספרייה. זה שוקל המון
רק אם האנדרואיד אני לא יודע מה לעשות...
יש עוד מישהו שנמחק לו הספריה פתאום?
אולי זה קשור לזה שמחקתי מטמון? (שאגב זה לא נמחק לבד) -
@צדיק-וטוב-לו אז זה הפשט...
חבל שלא חיפשתי מיד בכל התיקיות שם.
בעצם עכשיו אז סתם יש לי ספרייה כפולה? -
התוספים אינם נפתחים לי כלל
התוספים אינם נפתחים לי כלל
נפתח עם עמוד ריק? א"כ פתחתי על זה שרשור נפרד
||https://otzaria.org/forum/topic/2068/בעיה-תוספים-עולים-ריקים/11?_=1785503981273||
ובנתיים אין פתרון
-
@משה6 @י.-פל. גם אני נתקלתי בבעיה כזו. וזה הגיע גם עם תקיעה של האינדקס לקראת הסוף.. (ובאג מצחיק ש-
- כלומר מאנדקס יותר ספרים ממה שיש...) ואינדוקס חוזר ונשנה. מה שעששיתי זה שמחקתי את כל הקבצים של הגמרות מתוך התיקייה תלמוד בבלי סגרתי ופתחתי את התוכנה שוב אינדוקס והפעם
לא יודע איך הוא הגיע ל 93 ספרים אבל בסוף זה נגמר והחיפוש עובד מצויין.מה הייתה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי את התלמוד בבלי בגירסה הקודמת באופן ידני בגלל שמשום מה זה לא ירד לי מתוך התוכנה, אם שמתי לב נכון אז התוכנה הוסיפה קובץ בשם .version לתיקיית תלמוד בבלי שלטעמי לא היה שם קודם...
-
@משה6 @י.-פל. גם אני נתקלתי בבעיה כזו. וזה הגיע גם עם תקיעה של האינדקס לקראת הסוף.. (ובאג מצחיק ש-
- כלומר מאנדקס יותר ספרים ממה שיש...) ואינדוקס חוזר ונשנה. מה שעששיתי זה שמחקתי את כל הקבצים של הגמרות מתוך התיקייה תלמוד בבלי סגרתי ופתחתי את התוכנה שוב אינדוקס והפעם
לא יודע איך הוא הגיע ל 93 ספרים אבל בסוף זה נגמר והחיפוש עובד מצויין.מה הייתה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי את התלמוד בבלי בגירסה הקודמת באופן ידני בגלל שמשום מה זה לא ירד לי מתוך התוכנה, אם שמתי לב נכון אז התוכנה הוסיפה קובץ בשם .version לתיקיית תלמוד בבלי שלטעמי לא היה שם קודם...
התוכנה הוסיפה קובץ בשם .version
נכון.
לדעתי מי ששם את הקובץ הזה מראש - לא יתחיל לו הבעיות של עדכון תלמוד בבלי. -
הבאג הזה עדיין קיים??

הוא זכור לי עוד מתקופת הצ'אט...
-
@נתנאל_26 זה אכן שם במקום אחר את הספרייה, אבל החלפתי מקום ועדיין
פתאום אחרי שכבר הסתדר העניין באנדרואיד כפי שכתבתי, נמחק הספרייה! אין לי מושג איך זה, אולי באג?? -
-
ואם מוחקים את המטמון כל הספרייה נמחקת...
ניקוי מטמון או ניקוי נתונים?
@פלמנמוני מטמון
-
עוד משהו שלמיטב זכרוני השתנה רק בגירסה הנוכחית, שהגדרת השוליים לקטע לא קבועה, אלה משתנה באחוזים. כלומר, אם נפתחת עמודה צדדית, למשל של מפרשים או הערות, רוחב עמודת הטקסט קטֵן. לדעתי עדיף שהוא יישאר קבוע, ורק אם אין מקום הוא יקטן.
לדוגמא

כשחלון ההערות פתוח –

וכשהחלון סגור –

זה ממש לא נוח. -
הערות אישיות מוצגות לא רק לטקסט הנראה גם כאשר מסומן וי בהצג הערות רק לטקסט הנראה
-
שלש באגים בקבצים אישיים.
- אם שם הקובץ ארוך השורה למעלה מסתבכת
- אותיות סימון קטנות (X2) מופיעות למטה מידי, ושוברות את השורות
- סימון להערה מופיע למטה בשורה במקום למעלה.

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות