בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
פירוש חברותא והערות על חברותא לא מופיעים כמפרשים על הגמרא. באג שכמדומני היה בעבר ונפתר
באיזה מסכת אצלי זה נמצא

ספציפית זה היה לי במנחות אבל עכשיו אני רואה שגם בשבת לא מופיע לי. כנראה באמת משהו לא מעודכן בגירסה, אבל אני לא מבין למה
פירוש חברותא והערות על חברותא לא מופיעים כמפרשים על הגמרא. באג שכמדומני היה בעבר ונפתר
גרסת db?
עדכנתי דרך התוכנה בעדכון לגירסאות מפתחים, כתוב לי גרסת תוכנה 0.9.96 וגירסת ספריה 18. האם זה עונה על השאלה שלך?
-
לא רוצה להספים כאן אבל זה מדהים אותי בכל עדכון כמות השדרוגים והתוספות שיש! לא מכיר עוד תוכנה באופן כללי - אפילו בתשלום - שמשתכללת ומקבלת משוב כל כך מהר וכל כך הרבה! תבורכו
-
כי היא לא הוגדרה עדיין כיציבה.
על פי מדיניות לא כתובה, גרסה מוגדרת כיציבה לאחר- 3 ימים.
- שבהם לא התגלו באגים משמעותיים.
-
@י.-פל. אבל בעבר היה באתר גם את גרסת הקדם הפצה, ולא רק את היציבה, למה שינו את זה?
-
הסרתי את התוכנה לגמרי (ע"י תוכנת revo שמסירה את כל השאריות) והתקנתי מחדש, ואמנם אז כשאני נמצא במקום מסויים בש"ס ולוחץ על פתיחה בPDF הוא פותח לי במקום. כנראה שההתקנות הקודמות של עדכון גי' על גבי עדכון גירסה שיבש לו משהו.
אולם דא עקא, שאחרי שלחצתי על עדכון ספריה והוא רשם לי שמוריד מחדש את התלמוד בבלי, חזרה חנה לשחרירותה, שוב כל פעם הוא פותח לי את הPDF בתחילת המסכת ולא במקום שעמדתי בו בקובץ טקסט.עליתי בס"ד על הבעיה למה הPDF נפתח לי כל פעם בדף הראשון של המסכת:
זה קרה כי הורדתי מהתוסף הורדת מאגר ספרים את כל התוכן שיש שם לתיקיה מסויימת והוספתי את זה למאגר הספרים האישיים, כיון שיש עוד מהדורה של תלמוד בבלי זה יצר את הבעיה הנ"ל, כשהסרתי משם את התקיה תלמוד בבלי נפתרה הבעיה. -
עליתי בס"ד על הבעיה למה הPDF נפתח לי כל פעם בדף הראשון של המסכת:
זה קרה כי הורדתי מהתוסף הורדת מאגר ספרים את כל התוכן שיש שם לתיקיה מסויימת והוספתי את זה למאגר הספרים האישיים, כיון שיש עוד מהדורה של תלמוד בבלי זה יצר את הבעיה הנ"ל, כשהסרתי משם את התקיה תלמוד בבלי נפתרה הבעיה. -
ולמי שמעדיף את צורת הדף של ש"ס וגשל, הוא יכול להחליף את הקבצים בתקיית תלמוד בבלי שבתוך האוצריא בקבצים של ש"ס וגשל, רק שצריך להוריד מהשם של כל אחד מהם את הכיתוב "-וגשל". וזה יעבוד ויפתח במקום, בדקתי את זה.
-
התקנה של התוכנה אחרי שמותקן במחשב גרסאות קודמות
נהיית התקנה שקטה, בין בגירסת עדכון ובין בגירסה מלאה וחמש דקות יש התקנה בלי שרואים את זה
אני בדקתי כמובן את ההתקנות הרגילות שאינן שקיטות והיה בהם הבאג הזה(הבאג לא קיים במקרה שהתוכנה לא היתה מותקנת על המחשב עדיין וזה התקנה ראשונה שלה, והבאג קיים רק במקרה שהתוכנה היתה מותקנת כבר על המחשב בכל גירסה שהיא)
-
הורדתי את הגירסה החדשה באנדרואיד וזה בעצם תיקייה שמכילה את הAPK כשלצידו הספרים, האם ברגע שהתקנתי את האפליקציה זה החליף מיד ספרייה?
והאם זה עכשיו יהיה מקום הספריה?צבי-דורש-ציון כתב:
הורדתי את הגירסה החדשה באנדרואיד וזה בעצם תיקייה שמכילה את הAPK כשלצידו הספרים, האם ברגע שהתקנתי את האפליקציה זה החליף מיד ספרייה?
והאם זה עכשיו יהיה מקום הספריה?גם במחשב לא הבנתי אם זה קרה לבד או שצריך להכניס...
מדובר במעבר מ94 שהמסד השתנה.
נכנס לי רק קובץ זיפ של הספריה לתיקיית הספרים, אין לי מושג אם גם התחלף שם המסד עצמו -
שאלות שלא קשורות לבאגים בגירסה זו.
- במקרה של מחיקת קבצים מהתיקיות האישיות האם הם נמחקים גם מהאינדקס?
- בייבוא ספרים בגירסת אנדרואיד האם הם נכנסים כחלק מהDB וכן שהם עוברים לתיקיית הספרייה, או שהם נשארים בתיקיית המקור וניתן להוסיף לספרייה תיקיות אישיות מתוך כרטיס זיכרון?
-
שאלות שלא קשורות לבאגים בגירסה זו.
- במקרה של מחיקת קבצים מהתיקיות האישיות האם הם נמחקים גם מהאינדקס?
- בייבוא ספרים בגירסת אנדרואיד האם הם נכנסים כחלק מהDB וכן שהם עוברים לתיקיית הספרייה, או שהם נשארים בתיקיית המקור וניתן להוסיף לספרייה תיקיות אישיות מתוך כרטיס זיכרון?
-
צבי-דורש-ציון כתב:
והאם זה עכשיו יהיה מקום הספריה?גם במחשב לא הבנתי אם זה קרה לבד או שצריך להכניס...
נכנס לי רק קובץ זיפ של הספריה לתיקיית הספרים, אין לי מושג אם גם התחלף שם המסד עצמוצבי-דורש-ציון כתב:
צבי-דורש-ציון כתב:
נכנס לי רק קובץ זיפ של הספריה לתיקיית הספרים, אין לי מושג אם גם התחלף שם המסד עצמוכהמשך לזה
ממש דחוף!

מאחר שלא מצאתי איך להכניס את הספריה החדשה, מחקתי את האפליקציה ע"מ להתקין מחדש (אף שזה כרוך בטירחה מרובה כי אין אפשרות לגבות עדיין את כל ההגדרות וכו'), וכשהתקנתי מחדש, שומו שמים! אין אפשרות (במסך קטן עכ"פ) להגיע לבחירת הקובץ של הספריה...
הבו עצה!ותודה רבה ועצומה לכל הצדיקים שטורחים למען התוכנה החביבה, הגירסה החדשה (מה שכבר הספקתי לראות) באמת הייתה הרבה יותר טובה, יישר כח!!
עריכה: הצלחתי בקומבינה קטנה להכניס את הספריה. התקנתי את 94 וחילתי את הספריה החדשה, כמובן שהוא לא הצליח לקרוא, ואז עדכנתי את זה ל96
בקשר למחשב, ראיתי פשוט שהספריה נכנסה למיקום ברירת מחדל אז העברתי את המיקום לשם וזהו
רק אני לא מבין למה עדיין יש את ההודעה הזו בפתיחה

זה חשוב לי מאד לדעת אם זה באמת הDB המעודכן ורק תקלה בתוכנה או שהיא צודקת וצריך DB חדש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות