שיתוף | גירסא 0.9.96
-
-
-

לי זה לא חסר אבל אני מסכים עם @י.-פל. שבדר"כ בתוכנה מכניסים הסברים,
לגופו של עניין אני חושב שזה כתוב מעולה,
יש לך ביקורת גם על זה? -
אצלי כתוב דברים אחרים לגמרי, אני לא רוצה להעלות את התמונה לכאן כי מוזכר שם אלו' באופן שאסור למחקו.
גם מבחינת התוכן התוכן כתוב בסגנון אחר לגמרי, והוא מה שהועתק מאתר ספריא שהוא אתר חילוני שפונה ע"י חילונים לציבור חילוני, על מה שהעלית אין לי טענות וניכר שהוא עבר עריכה בגי' החדשה, משום מה אצלי מופיע התוכן הישן, אף שגם לדעתי זה מיותר. -
אצלי כתוב דברים אחרים לגמרי, אני לא רוצה להעלות את התמונה לכאן כי מוזכר שם אלו' באופן שאסור למחקו.
גם מבחינת התוכן התוכן כתוב בסגנון אחר לגמרי, והוא מה שהועתק מאתר ספריא שהוא אתר חילוני שפונה ע"י חילונים לציבור חילוני, על מה שהעלית אין לי טענות וניכר שהוא עבר עריכה בגי' החדשה, משום מה אצלי מופיע התוכן הישן, אף שגם לדעתי זה מיותר. -
עדכנתי לגירסה 0.9.96 וגם הספריה גירסה 18.
איך אני אעדכן את הספריה, כשאני לוחץ על הכפתור של בדיקת עדכונים הוא מוצא שהספריה מעודכנת ולא מעדכן לי.
אם אני אוריד את הספריה ישירות מגיטהאב ואחליף את הקובץ DB זה יעזור?עדכנתי לגירסה 0.9.96 וגם הספריה גירסה 18.
איך אני אעדכן את הספריה, כשאני לוחץ על הכפתור של בדיקת עדכונים הוא מוצא שהספריה מעודכנת ולא מעדכן לי.
אם אני אוריד את הספריה ישירות מגיטהאב ואחליף את הקובץ DB זה יעזור?מוזר,
תחכה ל@י.-פל.
נשמע שאתה צריך למחוק את הקובץ הספיצפי של הקטלוגים,
אולי תמחוק אותו ואז תעדכן וזה יוריד מחדש,
תחכה למישהו יותר מומחה ממני שיגיד איזה קובץ זה בדיוק -
כשאני נמצא בגמ' מסויימת ורוצה לפתוח את הספר במהדו' PDF הוא פותח לי אותו תמיד בדף ב' ע"א.
נ.ב. בעבר הרחוק זה היה נפתח במקום, אולם בגי' האחרונות זה נפתח תמיד בתחילת המסכת. כבר הוער על כך.כשאני נמצא בגמ' מסויימת ורוצה לפתוח את הספר במהדו' PDF הוא פותח לי אותו תמיד בדף ב' ע"א.
נ.ב. בעבר הרחוק זה היה נפתח במקום, אולם בגי' האחרונות זה נפתח תמיד בתחילת המסכת. כבר הוער על כך.בדקתי אצלי וזה כן נפתח על אותו הדף של הטקסט,
אבל באג אחר שבאיתור כשכותבים את שם המסכת לדוגמא חולין הוא לא מביא את הPDF
עריכה: ניסיתי לעדכן את האינדקס מחדש וזה לא עזר. -
כשאני נמצא בגמ' מסויימת ורוצה לפתוח את הספר במהדו' PDF הוא פותח לי אותו תמיד בדף ב' ע"א.
נ.ב. בעבר הרחוק זה היה נפתח במקום, אולם בגי' האחרונות זה נפתח תמיד בתחילת המסכת. כבר הוער על כך.בדקתי אצלי וזה כן נפתח על אותו הדף של הטקסט,
עריכה: ניסיתי לעדכן את האינדקס מחדש וזה לא עזר. -
אהבתי גם שאת פרטי הנושאים בספריה הורידו וזה רק כשעומדים על הסמן,
אני לא אהבתי, אבל לחצו, אז יאללה... התוכנה נועדה לציבור, ואם זה מה שהוא רוצה - זה מה שהוא יקבל...
@י.-פל. אולי שיהיה אפשרות בהגדרות להסיר מהתצוגה את פרטי הספרים - וגם מה המדינית מי מקבל תואר הרב מי רבי ומי בכלל לא כלום ומי רק בגוף הספר אבל לא בתיאור בחוץ
-
עריכה: ניסיתי לעדכן את האינדקס מחדש וזה לא עזר.אבל באג אחר שבאיתור כשכותבים את שם המסכת לדוגמא חולין הוא לא מביא את הPDF
בהגדרות - הגדרת ברירת מחדל של פתיחה - PDF או טקסט?
-
אתה צודק,
לא הכרתי את השדרוג הזה,
היה לי ברירת מחדל טקסט
שיניתי ועשכיו זה נפתח,
תודה רבה -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות