בירור | עדכון תלמוד בבלי הרבה פעמים
-
י י. פל. העביר נושא זה מ- כללי ב-
-
הרבה פעמים אני פותח את התוכנה והוא עושה עדכון ספריה מלא, אני רואה שהתיקיה גדלה מ-7 ג"ב, ל-22 ג"ב, האם צריך למחוק שם קבצים מסוימים?
הרבה פעמים אני פותח את התוכנה והוא עושה עדכון ספריה מלא, אני רואה שהתיקיה גדלה מ-7 ג"ב, ל-22 ג"ב, האם צריך למחוק שם קבצים מסוימים?
בגרסת הקדם-הפצה הייתה בעיה של חילוץ למקום לא נכון - אולי זו הסיבה.
תבדוק עם תוכנת חיפוש אם יש לך פעמיים את seforim.db. -
@נפש-החיים
אם זה תופס 22GB זה אומר שהקובץ seforim.db, נמצא אצלך שלוש פעמים!האמת היא שנזכרתי שבשרשור אחר העלו תמונה שבה זה לא נראה בדיוק אותו קובץ:
https://otzaria.org/forum/post/29891
אם זה כמו אצלו שם, תשאיר את הקובץ בשם seforim.db בדיוק, ואת שאר הקבצים הענקיים, אתה יכול למחוק. -
@נפש-החיים
אם זה תופס 22GB זה אומר שהקובץ seforim.db, נמצא אצלך שלוש פעמים!האמת היא שנזכרתי שבשרשור אחר העלו תמונה שבה זה לא נראה בדיוק אותו קובץ:
https://otzaria.org/forum/post/29891
אם זה כמו אצלו שם, תשאיר את הקובץ בשם seforim.db בדיוק, ואת שאר הקבצים הענקיים, אתה יכול למחוק. -
@דאנציג
היה שם 2 קבצים עם סיומת שונה, בגודל זהה לקובץ עם הסיומת db, ומחקתי אותם, והתוכנה עובדת כרגיל.
תודה על העזרההיה שם 2 קבצים עם סיומת שונה, בגודל זהה לקובץ עם הסיומת db, ומחקתי אותם, והתוכנה עובדת כרגיל.
רק להרגיע - זה קבצים זמניים של שינויים במסד נתונים - אחד הוא גיבוי, השני הוא השינויים, והשלישי הוא הקובץ עצמו.
בסגירת התוכנה הראשון והשני אמורים להמחק אוטומטית, ככה שזה לא באמת היה תופס לך כ"כ הרבה מקום.@י.-פל. אם כי זה עלול לגרום לבעיות במחשבים שאין להם מספיק זכרון פנוי - התוכנה בודקת שיש מספיק לפני העדכון?
-
מעדכן שהתמונה שם היתה שלי,
והתקנתי את הגירסה החדשה,
וזה הוריד את העדכון של הספריה מחדש לגירסה 18,
ולבד הוא מחק את כל הקבצים המיותרים,
אגב אימות הספריה המעודכנת לקח חצי שעה,
תודה על כל ההשקעה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות