עדכון | גרסת קדם-הפצה, 996
-
@י.-פל. בנתיים לא מצאתי באגים ב"ה, חוץ ממהירות הגלילה בחומש
יש לציין כי בגירסה הקדם קודמת חשתי הבדל, שבלי נקוד הגלילה היתה יותר חלקה,
בגירסה הזו אין הבדל.אציין כי כבר ציינתי שמהירות הגלילה בגירסה 9.0 היתה החלקה ביותר שהיתה, והיא לא חזרה מאז.
דרך אגב ראתי שבמסמכי וורד הוא לא מזהה כותרות משום מה, זה קרה באחת הגרסאות הקודמות
-
@י.-פל. בנתיים לא מצאתי באגים ב"ה, חוץ ממהירות הגלילה בחומש
יש לציין כי בגירסה הקדם קודמת חשתי הבדל, שבלי נקוד הגלילה היתה יותר חלקה,
בגירסה הזו אין הבדל.אציין כי כבר ציינתי שמהירות הגלילה בגירסה 9.0 היתה החלקה ביותר שהיתה, והיא לא חזרה מאז.
דרך אגב ראתי שבמסמכי וורד הוא לא מזהה כותרות משום מה, זה קרה באחת הגרסאות הקודמות
-
-
@נתנאל_26 צילום מסך של מה?
קבצים שפעם הוא היה מזהה את הכותרות
היום הוא אלא מזהה
אתן לך קובץ מדיקטה שעבדתי עליו מגלה עמוקות חלק ב - עותק.docx -
@חנניה
לגבי סגירת כל הספרים לא עובד בשום חלון לדעתי לא נצרך לא רואה את הרציונל של זה
לגבי החיפוש אתה מתכון לחיפוש חדש בכל הספרים כי לי זה עובד גם שהגדרתי משהו אחר השאלה היא למה הגדרתה? ומה היה עד היום? והאם במקם אחר זה כן עובד?@נתנאל_26 עד היום עבד תמיד בכל חלון, (למעט בגירסה האחרונה, היה בעיה בכל פעם, שהקיצורים לא עבדו לי כשהסמן היה תקוע איפשהו. לא הצלחתי לבודד באיזה מקום)
לגבי סגירת כל הספרים זה מאד נצרך לדעתי כשהתוכנה מתמלאת כרטיסיות מיותרת מחיפושים וכד'.
לי זה כן עובד במסך עיון -
@נתנאל_26 עד היום עבד תמיד בכל חלון, (למעט בגירסה האחרונה, היה בעיה בכל פעם, שהקיצורים לא עבדו לי כשהסמן היה תקוע איפשהו. לא הצלחתי לבודד באיזה מקום)
לגבי סגירת כל הספרים זה מאד נצרך לדעתי כשהתוכנה מתמלאת כרטיסיות מיותרת מחיפושים וכד'.
לי זה כן עובד במסך עיון -
-
@י.-פל. לא כדאי להסיר את הטקסט הזה:

הרי הכל נמצא במסומן בכחול, זה הופך את הנראות לפחות נקי -
@י.-פל. לא כדאי להסיר את הטקסט הזה:
הרי הכל נמצא במסומן בכחול, זה הופך את הנראות לפחות נקי
לא רק כדאי אלא גם מוכרח, כל קיצורי התיאורים של המאגרים לקוחים מאתר ספריא החילוני, ואינם לרוח התורה, וגם הובטח שזה יטופל בהקדם....
הם טופלו, מי שיש לו את הגרסה האחרונה של הdb, אין שם שום ערך בעייתי.
תבדקו!
אני מאמין שיש כאלו שהסגנון המחקרי-ניטרלי של התיאורים לא נח להם.
אני מבין אותם (אם כי אני דווקא נהנה מהסגנון).
ואני לא יודע מה לעשות... -
ב״ה סיימתי, לקח לי כיממה!
המשימה הושלמה והניטור הופסק. כל 7,284 הספרים עובדו; נוצרו 1,940,879 רשומות, ומהמאגר הישן הוסרו 64,979 קישורי כותרות — כעת נותרו אפס. אומתו 11,098 קישורי „לעיל” ו־10,212 קישורי „לקמן”. למסד יובאו 1,535,154 קישורים ו־1,582,920 עוגנים; שתי הדפים הטכניים שהוסרו אינם קיימים. quick_check תקין, כל 77 בדיקות הלינקר וכל 198 בדיקות SeforimLibrary עברו. השינויים נשמרו בענף codex/parallel-context-relink בשני המאגרים, בקומיטים b501ed8 ו־a650cad. -
ב״ה סיימתי, לקח לי כיממה!
המשימה הושלמה והניטור הופסק. כל 7,284 הספרים עובדו; נוצרו 1,940,879 רשומות, ומהמאגר הישן הוסרו 64,979 קישורי כותרות — כעת נותרו אפס. אומתו 11,098 קישורי „לעיל” ו־10,212 קישורי „לקמן”. למסד יובאו 1,535,154 קישורים ו־1,582,920 עוגנים; שתי הדפים הטכניים שהוסרו אינם קיימים. quick_check תקין, כל 77 בדיקות הלינקר וכל 198 בדיקות SeforimLibrary עברו. השינויים נשמרו בענף codex/parallel-context-relink בשני המאגרים, בקומיטים b501ed8 ו־a650cad.ב״ה סיימתי, לקח לי כיממה!
המשימה הושלמה והניטור הופסק. כל 7,284 הספרים עובדו; נוצרו 1,940,879 רשומות, ומהמאגר הישן הוסרו 64,979 קישורי כותרות — כעת נותרו אפס. אומתו 11,098 קישורי „לעיל” ו־10,212 קישורי „לקמן”. למסד יובאו 1,535,154 קישורים ו־1,582,920 עוגנים; שתי הדפים הטכניים שהוסרו אינם קיימים. quick_check תקין, כל 77 בדיקות הלינקר וכל 198 בדיקות SeforimLibrary עברו. השינויים נשמרו בענף codex/parallel-context-relink בשני המאגרים, בקומיטים b501ed8 ו־a650cad.זהו, אתה מוציא את הגרסה החדשה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות