עדכון | גרסת קדם-הפצה, 996
-
@אוריי זה כבר היה מזמן.
-
-
@נתנאל_26 תוכל לסכם את הקוד.
אני לא כ"כ מבין.
אני דיברתי על הכותרת כאשר בוחרים תוסף מצד ימין

-
@י.-פל. בנתיים לא מצאתי באגים ב"ה, חוץ ממהירות הגלילה בחומש
יש לציין כי בגירסה הקדם קודמת חשתי הבדל, שבלי נקוד הגלילה היתה יותר חלקה,
בגירסה הזו אין הבדל.אציין כי כבר ציינתי שמהירות הגלילה בגירסה 9.0 היתה החלקה ביותר שהיתה, והיא לא חזרה מאז.
דרך אגב ראתי שבמסמכי וורד הוא לא מזהה כותרות משום מה, זה קרה באחת הגרסאות הקודמות
-
בגירסה הזו אין הבדל.אציין כי כבר ציינתי שמהירות הגלילה בגירסה 9.0 היתה החלקה ביותר שהיתה, והיא לא חזרה מאז.
דרך אגב ראתי שבמסמכי וורד הוא לא מזהה כותרות משום מה, זה קרה באחת הגרסאות הקודמות
-
-
-
@נתנאל_26 צילום מסך של מה?
קבצים שפעם הוא היה מזהה את הכותרות
היום הוא אלא מזהה
אתן לך קובץ מדיקטה שעבדתי עליו מגלה עמוקות חלק ב - עותק.docx -
@חנניה
לגבי סגירת כל הספרים לא עובד בשום חלון לדעתי לא נצרך לא רואה את הרציונל של זה
לגבי החיפוש אתה מתכון לחיפוש חדש בכל הספרים כי לי זה עובד גם שהגדרתי משהו אחר השאלה היא למה הגדרתה? ומה היה עד היום? והאם במקם אחר זה כן עובד?@נתנאל_26 עד היום עבד תמיד בכל חלון, (למעט בגירסה האחרונה, היה בעיה בכל פעם, שהקיצורים לא עבדו לי כשהסמן היה תקוע איפשהו. לא הצלחתי לבודד באיזה מקום)
לגבי סגירת כל הספרים זה מאד נצרך לדעתי כשהתוכנה מתמלאת כרטיסיות מיותרת מחיפושים וכד'.
לי זה כן עובד במסך עיון -
@נתנאל_26 עד היום עבד תמיד בכל חלון, (למעט בגירסה האחרונה, היה בעיה בכל פעם, שהקיצורים לא עבדו לי כשהסמן היה תקוע איפשהו. לא הצלחתי לבודד באיזה מקום)
לגבי סגירת כל הספרים זה מאד נצרך לדעתי כשהתוכנה מתמלאת כרטיסיות מיותרת מחיפושים וכד'.
לי זה כן עובד במסך עיון -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות