באג | מצאתי את הבאג של הגלילה בתוספים והנלווה.
-
@אוריי זה כבר תוקן.
@יום-חדש-מתחיל לא הבנתי יש לי את הגירסה הזו
אמנם הורדתי ישירות מהאתר הרשמי יש הבדל?

-
@יום-חדש-מתחיל לא הבנתי יש לי את הגירסה הזו
אמנם הורדתי ישירות מהאתר הרשמי יש הבדל?

-
@יום-חדש-מתחיל תודה אני יוריד ויבדוק.
-
אגב, כאן: https://otzaria.org/forum/post/28299
כבר יש גירסא הרבה יותר מתקדמת. -
אגב, כאן: https://otzaria.org/forum/post/28299
כבר יש גירסא הרבה יותר מתקדמת. -
תיקנתי את הקישור
-
תיקנתי את הקישור
@יום-חדש-מתחיל תודה אכן הבאג סודר ואני ביזבזתי עליו עשרות טוקנים

לא התקנתי את החדשה אני מעדיף להתקין אותה אח"כ בצורה חדשה.
דבר אחד שהציק לי זה שכאשר אני מסמן שהאיקון של התוסף יהיה בתפריט הימני הוא לא מסיר אותו מהכלים וכאשר אני לוחץ הוא מציג אותו מתוך הכלים השורה למעלה של הכלים מציקה (נכון! אמנם ניתן להסתיר, אבל מה הענין בצורה הזו).
אם זה תוקן בגירסה החדשה אולי ישכנע אותי לעבור. -

דבר אחד שהציק לי זה שכאשר אני מסמן שהאיקון של התוסף יהיה בתפריט הימני הוא לא מסיר אותו מהכלים וכאשר אני לוחץ הוא מציג אותו מתוך הכלים השורה למעלה של הכלים מציקה (נכון! אמנם ניתן להסתיר, אבל מה הענין בצורה הזו).
אם זה תוקן בגירסה החדשה אולי ישכנע אותי לעבור.@יום-חדש-מתחיל תודה אכן הבאג סודר ואני ביזבזתי עליו עשרות טוקנים
מעשה במונבז המלך שבזבז אוצרותיו ואוצרות אבותיו וכו'.
אף כאן, נאנס מעלה עליו הכתוב. -

אם זה תוקן בגירסה החדשה אולי ישכנע אותי לעבור.@יום-חדש-מתחיל תודה אכן הבאג סודר ואני ביזבזתי עליו עשרות טוקנים

אם זה תוקן בגירסה החדשה אולי ישכנע אותי לעבור.מישהו זוכר מה עם זה?
מה בגרסה החדשה?
אגב, המשפט:אם זה תוקן בגירסה החדשה אולי ישכנע אותי לעבור.
קצת מצחיק...
-

אם זה תוקן בגירסה החדשה אולי ישכנע אותי לעבור.מישהו זוכר מה עם זה?
מה בגרסה החדשה?
אגב, המשפט:אם זה תוקן בגירסה החדשה אולי ישכנע אותי לעבור.
קצת מצחיק...
-
-
-
-
@י.-פל. האם גם לך בבנית תוסף הוא זולל כמות כזו של טוקנים.
יש לי קלוד פרו. 20$ לחודש.
ובניתי איתו כמה אתרים ופעמים בודדות הוא נגמר לי באיפוס של ה6 שעות.
וכאן אני אפי' לא עובד שעה והוא נגמר?@י.-פל. האם גם לך בבנית תוסף הוא זולל כמות כזו של טוקנים.
יש לי קלוד פרו. 20$ לחודש.
ובניתי איתו כמה אתרים ופעמים בודדות הוא נגמר לי באיפוס של ה6 שעות.
וכאן אני אפי' לא עובד שעה והוא נגמר?אני עובד מאוד מאוד שונה...
אני משקיע המון זמן ביצירת מסמך אפיון מפורט. בשלב הזה אני משקיע המון, עובר בין כלי AI שונים כמה פעמים, עד שאני מרגיש שזה מפורט ברמות שכל ילד שיודע לכתוב קוד יוכל לעשות (שמתי כאן איפשהוא פרומפט די חלש, תוכל להבין את הרעיון).
אחרי שזה מוכן - אני כותב לAI לבצע 4 שלבים יחד. הולך לAI אחר, ביקורת פעם-פעמיים, ועוד 4-5 שלבים... כך עד לסיום.
על מערכת התוספים, למשל, עברתי עשרות פעמים הלוך-ושוב על מסמך התכנון... הביצוע עצמו היה ממש מהר (יחסית לכזו מערכת...) -
-
-
@י.-פל. לא יש לי קלוד קוד בתוכנה על המחשב.
לצערי עדיין לא הצלחתי להפנים וללמוד את החיבור לגיט אע"פ שיש לי שם חשבון.
אבל כן ראוי לומר שאני אפיינתי אבל לא לגמרי אולי בגלל זה.
אבל לא קשור אפי' תיקונים קלים הוא שתה לצמאונו ובירך בכוונה מרובה... -
אתה עבדת בצורה לא נכונה בכלל.
עבדתי במליון צורות שונות
גם לאחר שהבאת לי את הקירו והגיט זה עבד ל3 שעות ונגמר לחודשסיימתי את הטוקנים החינמיים ב:
codex. kiro. אין ספור פעמים קלאודועכשיו אני עובד בצורה בכלל שהפרויקט בגיטאהב וקלאוד כותב אליו ישירות על ידי טוקן (מאד יעיל תודה ל @יהודה-זקש)
סופסוף אני בשלבי בדיקות סופיות מוצאי שבת בלי נדר זה בחוץ
אם לא @נתנאל_26 @י.-פל. @יהודה-זקש @פלמנמוני כנראה זה היה בעוד שנה.... -

לא התקנתי את החדשה אני מעדיף להתקין אותה אח"כ בצורה חדשה.אתה לא מתקין את הגירסא האחרונה ואחר כך יש לך טענות שבזבזת טוקנים?
לא מבין אותך!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות