בקשה | פרסומת התרמה לאוצריא, למי יש טעם טוב ועדין?
-
@צדיק-וטוב-לו כן תלוי איפה אתה מסתובב (מדין רובו ככולו, אל תתפוס אותי על המילה, ואני מדבר על הישיבות היותר מוצלחות)
-
בעצם איפה אתם מתכננים לשים את הפרסומת ?
ולמה לא יהיה לזה מייל אוטומטי, תפרסמו ביתד ברשות הרבים יהיה לכם שיווק מוצלח ביותרולמה לא יהיה לזה מייל אוטומטי,
כבר יש. אוצריא@מייל.קום
וכן: otzaria.1@gmail.comתפרסמו ביתד ברשות הרבים
כבר @יהודי-צעיר פרסם פעם ברשות הרבים.
אתה מוזמן לפרסם שם שוב! -
@צדיק-וטוב-לו כן תלוי איפה אתה מסתובב (מדין רובו ככולו, אל תתפוס אותי על המילה, ואני מדבר על הישיבות היותר מוצלחות)
הציבור הליטאי הוא 'רובו ככולו' של הציבור החרדי?
-
ולמה לא יהיה לזה מייל אוטומטי,
כבר יש. אוצריא@מייל.קום
וכן: otzaria.1@gmail.comתפרסמו ביתד ברשות הרבים
כבר @יהודי-צעיר פרסם פעם ברשות הרבים.
אתה מוזמן לפרסם שם שוב!וכן: otzaria.1@gmail.com
מה קרה לotzaria@gmail.com?
-
אכן נתח נכבד ביותר
אבל בעיקרון בכלל באתי להשיב על דברי הרב @ הלומד שהיה נבהל להשיב שמא יאמרו מה למחשב אצל בחורים אז אמרתי לו שזה נפוץ מאוד
והנה דבריו("בחורים" בגיל 20+ לכל האנשים שלא מבינים למה בחור צריך מחשב)
-
אכן נתח נכבד ביותר
אבל בעיקרון בכלל באתי להשיב על דברי הרב @ הלומד שהיה נבהל להשיב שמא יאמרו מה למחשב אצל בחורים אז אמרתי לו שזה נפוץ מאוד
והנה דבריו("בחורים" בגיל 20+ לכל האנשים שלא מבינים למה בחור צריך מחשב)
-
@הלומד לא חשבתי שאחרי ההבהרה שלי תגיע עוד תגובה
ראיתי אחרי שערכתלמה היית צריך להגיב שוב ?
אגב, אין לי מושג מאיפה הבאת את החוק הזה
-
-
@בינארי רוב תודות, אשתמש במודעה שלך!
אמנם הAI יתכן ומעוצב יותר, אבל שלך המודעה היחידה הנורמלית... בלי טעויות צורמות, וגם יפה ונקיה.

אפרסם זאת, תודה!!!
-
אמנם הAI יתכן ומעוצב יותר, אבל שלך המודעה היחידה הנורמלית... בלי טעויות צורמות, וגם יפה ונקיה.

אפרסם זאת, תודה!!!
-
-
-

אפרסם זאת, תודה!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות