באג | שרשור באגים ובקשת פיצ'רים תוסף קניין הרגלים
-
@פלמנמוני
טוב בנתיים הוא עושה פקודה והולך לישון ל5 שעות
לוקח זמן אבל עושה את העבודה, התשלום זה יותר מידי בשבילי -
@הלומד למה אתה עושה הכל בשיחה ארוכה? בטוח לא יהיה לך יותר מפקודה אחת. תעשה כל דבר בשיחה נפרדת, בקש ממנו כל פעם שיתן לך קובץ זיכרון קטן שתתן לו בשיחות הבאות ושיעדכן את זה בכל שיחה
-
למדו אותי פה לפתוח פרויקט ולעשות הודעה חדשה לכל פיצ'ר
זה מה שאני עושה, ובכל זאת הוא נגמר מהר, זה כנראה שהפרויקט שלי כבד וכל שיחה חדשה הוא קורא הכל מחדש -
-
@הלומד כותב לו צור לי כך וכך, עם כל ההוראות. ומוסיף בסוף - כולל מסמך תיעוד לזכרון ותובנות שאתן לך בסשן הבא.
בשיחה הבאה אתה נותן לו את כל הקוד כולל הקובץ של התיעוד, אומר לו עשה כך וכך ועדכן את התיעוד. כך בכל שיחה. -
באתר זה עושה פרויקט, אבל לא מעדכן את הקבצים בשינוי שלו, אני צריך למחוק ולעלות מחדש לפרויקט בין שיחה לשיחה
-
@פלמנמוני
אני לא אגיע לבעיה שמרוב פעולות מפעם לפעם שהוא מוסיף למסמך זכרון לקרוא את הזכרון זה יגמור אותו? -
נראה שקלאוד מצא את הבאג יכל להיות שהוא מנסה להשתמש בAPI שלא נתמך באוצריא
או במילים שלו: "האם ניתן להפעיל HTML5 Drag API בתוספים? כרגע כשמנסים לגרור אלמנט עם draggable="true" בתוך iframe של התוסף, הסמן הופך לעיגול עם פס במקום לסמן גרירה, ואירועי dragstart לא מופעלים. בגוגל כרום ישירות זה עובד — רק בתוך Otzaria זה לא."
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות