הצעת ייעול | קישורים לאוצריא ולזית מתוך וורד
-
כמו"כ הייתי שמח להבין האם הלינקים של אוצריא בנויים בצורה אחרת מהלינקים של זית
לפי מה שראיתי אז כן אבל הייתי שמח לשמוע ממישהו שמתמש בזה בשטח - תודה -
אני מתכווין למה שמאפשר להכניס לינק לתוך מסמך וורד ואז בלחיצה על הלינק דרך המערכת הוא פותח את השורה הזו בספר בתוך אוצריא
otzaria://open/book/1234?index=57 -
אני מתכווין למה שמאפשר להכניס לינק לתוך מסמך וורד ואז בלחיצה על הלינק דרך המערכת הוא פותח את השורה הזו בספר בתוך אוצריא
otzaria://open/book/1234?index=57אני מתכווין למה שמאפשר להכניס לינק לתוך מסמך וורד ואז בלחיצה על הלינק דרך המערכת הוא פותח את השורה הזו בספר בתוך אוצריא
https://github.com/Otzaria/otzaria/blob/dev/docs/deep_links.md
-
otzaria://open/book/1234?index=57@pcinfogmach לפי הבנתי יש שלוש הבדלים [אני לא לגמרי בטוח אבל זה נראה שהתיאוריה שלי עובדת...]:
- באוצריא יש קידומת open ובזית לא [בגלל שבזית כל הקישורים הם לספר ובאוצריא גם לתכונות נוספות].
- באוצריא המספר שורה הוא לשורה מתוך הספר בעוד שבזית [לפי הבנתי] הוא ה-ID של השורה ב-DB.
- באוצריא יש לפני מספר השורה "?index=" [פרמטר] בעוד שבזית זה /line/.
ככה:
זית - zayit://book/1/line/1 [שורה ראשונה בבראשית], zayit://book/1/line/1584 [שורה אחרונה בבראשית], zayit://book/2/line/1585 שורה ראשונה בשמות - ה-line זה המספר שאחרי השורה האחרונה בספר שלפני.
באוצריא - otzaria://open/book/1?index=0 שורה ראשונה בבראשית, otzaria://open/book/1?index=1583 שורה אחרונה בבראשית, otzaria://open/book/2?index=0 שורה ראשונה בשמות - ה-index הוא יחסי לספר [ומתחיל מאפס ולא מאחד].בנוסף - באוצריא יש פרמטר -m להדגשה של טקסט [צריך לקבל גם את המילים הספציפיות מהטקסט להדגשה - ככה: otzaria://open/book/2?index=2&m=%D7%A9%D7%81%D6%B0%D7%9E%D7%95%D6%B9%D7%AA%D6%99] או פשוט mark להדגשת כל השורה.
-
פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach לפי הבנתי יש שלוש הבדלים [אני לא לגמרי בטוח אבל זה נראה שהתיאוריה שלי עובדת...]:
- באוצריא יש קידומת open ובזית לא [בגלל שבזית כל הקישורים הם לספר ובאוצריא גם לתכונות נוספות].
- באוצריא המספר שורה הוא לשורה מתוך הספר בעוד שבזית [לפי הבנתי] הוא ה-ID של השורה ב-DB.
ככה:
זית - zayit://book/1/line/1 [שורה ראשונה בבראשית], zayit://book/1/line/1584 [שורה אחרונה בבראשית], zayit://book/2/line/1585 שורה ראשונה בשמות - ה-line זה המספר שאחרי השורה האחרונה בספר שלפני.
באוצריא - otzaria://open/book/1?index=0 שורה ראשונה בבראשית, otzaria://open/book/1?index=1583 שורה אחרונה בבראשית, otzaria://open/book/2?index=0 שורה ראשונה בשמות - ה-index הוא יחסי לספר [ומתחיל מאפס ולא מאחד].בנוסף - באוצריא יש פרמטר -m להדגשה של טקסט [צריך לקבל גם את המילים הספציפיות מהטקסט להדגשה - ככה: otzaria://open/book/2?index=2&m=%D7%A9%D7%81%D6%B0%D7%9E%D7%95%D6%B9%D7%AA%D6%99] או פשוט mark להדגשת כל השורה.
@arieldaniely
אתה יודע את מה שכתבת מתוך ידעיה או מתוך הבנה? -
@arieldaniely
אתה יודע את מה שכתבת מתוך ידעיה או מתוך הבנה?@pcinfogmach מהבנה - וזה די מוכח, כפי שהראתי, אתה יכול לנסות ולראות. מה יש לך להפסיד?
-
@pcinfogmach לפי הבנתי יש שלוש הבדלים [אני לא לגמרי בטוח אבל זה נראה שהתיאוריה שלי עובדת...]:
ככה:
בנוסף - באוצריא יש פרמטר -m להדגשה של טקסט [צריך לקבל גם את המילים הספציפיות מהטקסט להדגשה - ככה: otzaria://open/book/2?index=2&m=%D7%A9%D7%81%D6%B0%D7%9E%D7%95%D6%B9%D7%AA%D6%99] או פשוט mark להדגשת כל השורה.
להדגשת השורה איפה?
-
בנוסף - באוצריא יש פרמטר -m להדגשה של טקסט [צריך לקבל גם את המילים הספציפיות מהטקסט להדגשה - ככה: otzaria://open/book/2?index=2&m=%D7%A9%D7%81%D6%B0%D7%9E%D7%95%D6%B9%D7%AA%D6%99] או פשוט mark להדגשת כל השורה.
להדגשת השורה איפה?
@pcinfogmach באוצריא, כשפותחים [אתה יכול לנסות את הקישור שהבאתי] הוא פותח ומסמן את המילים שנבחרו.
-
להדגשת השורה איפה?
@pcinfogmach בתוך אוצריא - כשאתה נכנס עם קישור של הדגשת המסמך - המילים שבחרת לקשר יהיו מודגשות בצהוב
-
אשמח לקבל מסמך דוגמא מי שיכול - תודה
-
-
אגב הרב @pcinfogmach וכולם
באוצריא ניתן להכניס ולפתוח קישור גם ישירות בתוכנה באיתור או בספרייה ואנטר והקישור יפתח (גם קישורי זית) כך תוכל להשוות הבדלים בקלות -
אגב הרב @pcinfogmach וכולם
באוצריא ניתן להכניס ולפתוח קישור גם ישירות בתוכנה באיתור או בספרייה ואנטר והקישור יפתח (גם קישורי זית) כך תוכל להשוות הבדלים בקלות -

זה מה שרואים כשפותחים את הקישור הזה:
otzaria://open/book/2?index=2&m=%D7%A9%D7%81%D6%B0%D7%9E%D7%95%D6%B9%D7%AA%D6%99 -
-
-
@מיכאלוש
מאיפה התיעוד הזה
אם הוא א נמצא בריפו בצורה מסודרת כדאי מאוד שיהיה שם@מיכאלוש
מאיפה התיעוד הזה
אם הוא א נמצא בריפו בצורה מסודרת כדאי מאוד שיהיה שםקלוד יצר לי על פי
מיכאלוש כתב:
https://github.com/Otzaria/otzaria/blob/dev/docs/deep_links.md
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות