בקשת מידע | בעיות בתוספים שקשורות אליי = @יאיר דניאל
-
@יאיר-דניאל
שמתי לב לדבר קטן אבל משמעותי
הוא מושך את שמות הפרקים כמו שדיברנו
הבעיה שבאוצריא שמות הפרקים זה א, ב, ג ולא באמת שם הפרקלדוגמא מסילת ישרים במקום: זהירות זריזות רושם א, ב
עכשיו בכותרות זה כן לפי השמות, יש דרך שימשוך את השם של הפרקים משם?

אני מאמין שזה כך בעוד הרבה ספרים
-
@יאיר-דניאל
יחס....
-
@יאיר-דניאל מציע לשדרג את התוסף (מעקב לימוד+) - כך שבכל תוכנית ניתן יהיה להגדיר תזכורת בנפרד שתודיע על ההספק של התוכנית הספציפית.
אגב, התזכורת פועלת גם כשאוצריא לא פעילה?@יאיר-דניאל , תודה על הכל!
-
@יאיר-דניאל מציע לשדרג את התוסף (מעקב לימוד+) - כך שבכל תוכנית ניתן יהיה להגדיר תזכורת בנפרד שתודיע על ההספק של התוכנית הספציפית.
אגב, התזכורת פועלת גם כשאוצריא לא פעילה?@יאיר-דניאל , תודה על הכל!
-
@יאיר-דניאל
הבעיה שבאוצריא שמות הפרקים זה א, ב, ג ולא באמת שם הפרקלדוגמא מסילת ישרים במקום: זהירות זריזות רושם א, ב

@יאיר-דניאל

אבדוק בל"נ, אם אזכור.
-
זה לא קיים?
לא
חנניה כתב:
אגב, התזכורת פועלת גם כשאוצריא לא פעילה?
לא.
ואפילו אם רק עדיין לא מפעילים-טוענים את התוסף מחדש בהפעלת התוכנה הנוכחית התזכורת לא עובדת
חבל.
כדאי שזה יתן תזכורות שצריך לפתוח את אוצריא, לא שצריך לפתוח אותה כדי ל קבל תזכורות... -
זה לא קיים?
לא
חנניה כתב:
אגב, התזכורת פועלת גם כשאוצריא לא פעילה?
לא.
ואפילו אם רק עדיין לא מפעילים-טוענים את התוסף מחדש בהפעלת התוכנה הנוכחית התזכורת לא עובדת
חבל.
כדאי שזה יתן תזכורות שצריך לפתוח את אוצריא, לא שצריך לפתוח אותה כדי ל קבל תזכורות... -
-
לא הבנתי
אני מתכוין שאם זה אפשרי שאוצריא תתן התרעות על שולחן העבודה גם כשאוצריא לא פועלת-תזכורת ללמוד X
כשאתה כבר לומד באוצריא פחות צריך תזכורת.
ועד יותר פחות צריך תזכורת כשהתוסף פועל... (-כיום התזכורת עובדת רק כשהתוסף פועל) -
הבעיה שזה ידרוש ריצה ברקע של אוצריא והתוסף.
אולי אפשר לחשוב על רעיון שזה יתממשק עם תוכנה קטנה במחשב, שהיא תרוץ כל הזמן. -
@יאיר-דניאל וה עם הבקשה הראשונה?
בכיוון? -
בכיוון?@יאיר-דניאל וה עם הבקשה הראשונה?
בכיוון?בל"נ. בהמשך.
אני עובד כעת על התוסף מציג ZIM/
הוספתי לו חיפוש מתקדם, חיפוש בכותרות/בתוכן, מעבר בין תוצאות, הצגת תוצאות חיפוש בחלונית, וכו' וכו' עוד מעט אעלה את זה. -
בכיוון?בל"נ. בהמשך.
הוספתי לו חיפוש מתקדם, חיפוש בכותרות/בתוכן, מעבר בין תוצאות, הצגת תוצאות חיפוש בחלונית, וכו' וכו' עוד מעט אעלה את זה. -
הוספתי לו חיפוש מתקדם, חיפוש בכותרות/בתוכן, מעבר בין תוצאות, הצגת תוצאות חיפוש בחלונית, וכו' וכו' עוד מעט אעלה את זה.למה הוא מסכים לקרוא רק קבצים מסוימים??
-
@יאיר-דניאל תוסף קורא זים

-
@יאיר-דניאל תוסף קורא זים

@צבי-דורש-ציון ?
איזו גירסה זו?
אין לי כזו שגיאה. -
@צבי-דורש-ציון ?
איזו גירסה זו?
אין לי כזו שגיאה.@יאיר-דניאל האחרונה (0.5.3) וזה היה גם באחד שלפניה (לפני זה לא ניסיתי)
גירסת אוצריא 0.9.4 -
מה המיקום אליו מורידים את הספרים דרך התוסף להורדת ספרים ?
-לבחור מקום כל שהוא ואז לעשות הוספת ספרים אישיים?
זה ימקם לי כל ספר במקום המתאים לו בתוכנה?סורי, כמדומני שזה דובר פה רבות, ואין לי כח לחפור איפה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות