בירור | חיפוש רק בקטע מסויים
-
האם ניתן לבצע חיפוש רק בקטע מסוים מתוך הספר, או שתמיד החיפוש הוא בכל הספר?
כמו כן האם ניתן להגדיר שחיפוש בתוך ספר ימצא גם חלק ממילה, או שצריך כל פעם להיכנס להגדרות החיפוש?לגבי שתי השאלות — מאגר הידע שלי אינו מכיל פרטים מפורשים על שתי התכונות האלה. אתן תשובה על סמך מה שידוע לי, עם הסתייגות:
1. חיפוש בקטע מסוים בתוך ספר
ככל הידוע לי, אין כיום אפשרות לסמן קטע ולהגיד "חפש רק כאן". החיפוש בתוך ספר (כשפותחים אותו) עובד על כל הספר. אם זה חסר לך — כדאי לפתוח בקשת תכונה ב-GitHub Issues.
2. חיפוש חלקי מילה כברירת מחדל
במצב חיפוש מתקדם קיימת אפשרות "חלקי מילה", אבל אינני יודע בוודאות אם ניתן לשמור אותה כהגדרת ברירת מחדל קבועה. יתכן שיש הגדרה כזו בממשק ואני פשוט לא בטוח — מומלץ לבדוק בהגדרות החיפוש אם יש "שמור כברירת מחדל" או כפתור דומה.
אם מישהו אחר בפורום יודע את התשובה המדויקת — יכול לציין. אחרת, שתי השאלות הן מועמדות טובות ל-GitHub Issues: אחת כדיווח על חסר, אחת כבירור/בקשה.
-
האם ניתן לבצע חיפוש רק בקטע מסוים מתוך הספר, או שתמיד החיפוש הוא בכל הספר?
כמו כן האם ניתן להגדיר שחיפוש בתוך ספר ימצא גם חלק ממילה, או שצריך כל פעם להיכנס להגדרות החיפוש?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות