בקשת מידע | אשכול תמיכה עבור התוסף כלי קודש לוורד (כתבי הקודש): תקלות הקשורות לאוצריא בלבד
-
@אלכסנדר-צדש
לא אפשרי. השינוי שהיה אז, הוא שלא נוגעים בdb עצמו, מאלף ואחד טעמים. -
לכאורה מה שהיה פותר את הבעיה של ספרים האישים לכלי הקודש
אם המסד החדש היה תומך בגרסה 91 ומטה, עד גרסה זו הספרים האיישים היו נכנסים למסד בעצמו.
הבעיה שהמסד החדש לא תומך בגרסאות הישנות.@אלכסנדר-צדש
אני מבין שזה חשוב לכם ותודה שאתם מזכירים לי
לא שחכתי אבל יש שינויים קודמים לזה
אפשר להזכיר לי שוב ככל שעולה רוחכם בלי להתבייש -
@אלכסנדר-צדש
אני מבין שזה חשוב לכם ותודה שאתם מזכירים לי
לא שחכתי אבל יש שינויים קודמים לזה
אפשר להזכיר לי שוב ככל שעולה רוחכם בלי להתביישאני מבין שזה חשוב לכם
בגרסה האחרונה נוספו מאות ספרים חשובים מספריית פרידברג
ועוד ספרים חשובים מאד
וכל זה נמנע מאיתנו 😥
[התמורה השניה זה לוותר על הקש"ק וספרים איישים , ומאות ספרים מדיקטה שעדיין לא נכנסו למאגר] -
מחילה אני מבין
אומר לכם את האמת הכיוון שלי זה שזה לא מתאים בתוך הספרייה אלא אמור להתנהל מתוך המחשב כקבצי טקסט עם אינדקס כללי של הקבצים שלכ במחשב
אבל עוד סגרתי את הגולל על זה אם יהי לי או למאן דהוא רעיון מוצלח איך לשלב את זה בתוכנה בצורה אינטגרלית וקלילה אולי אשנה את דעתי -
מחילה אני מבין
אומר לכם את האמת הכיוון שלי זה שזה לא מתאים בתוך הספרייה אלא אמור להתנהל מתוך המחשב כקבצי טקסט עם אינדקס כללי של הקבצים שלכ במחשב
אבל עוד סגרתי את הגולל על זה אם יהי לי או למאן דהוא רעיון מוצלח איך לשלב את זה בתוכנה בצורה אינטגרלית וקלילה אולי אשנה את דעתי@pcinfogmach פשוט (אין לי שמץ אם זה פשוט או בכלל בלתי אפשרי...
) אתה צריך שזה יתמוך בתי קבצי DB במקביל, וככה המשתמש יוכל לבחור גם את הDB של הספרים האישיים, כמובן אחרי שהוא יצור אחד כזה מתוך אוצריא -
@pcinfogmach פשוט (אין לי שמץ אם זה פשוט או בכלל בלתי אפשרי...
) אתה צריך שזה יתמוך בתי קבצי DB במקביל, וככה המשתמש יוכל לבחור גם את הDB של הספרים האישיים, כמובן אחרי שהוא יצור אחד כזה מתוך אוצריא -
) אתה צריך שזה יתמוך בתי קבצי DB במקביל, וככה המשתמש יוכל לבחור גם את הDB של הספרים האישיים, כמובן אחרי שהוא יצור אחד כזה מתוך אוצריא@pcinfogmach פשוט (אין לי שמץ אם זה פשוט או בכלל בלתי אפשרי...
) אתה צריך שזה יתמוך בתי קבצי DB במקביל, וככה המשתמש יוכל לבחור גם את הDB של הספרים האישיים, כמובן אחרי שהוא יצור אחד כזה מתוך אוצריאאיך אומר....
היטבת להגדיר את הבעיה - לא הפתרון
הבעיה היא עצם העובדה של תמיכה בשני קבצי DB במקביל זה מבחינתי לא תכנון טוב.
תוכנה טובה כמו כל דבר טוב בחיים דורש תכנון נכוןעריכה:
אולי לא הסברתי מספיק
מה שצריך זה או איכשהו להגדיר את המסד השני כהרחבה
או לנהל אותו לגמרי בנפרד
"שני מסדים מקבילים" זה לא קביל. -
) אתה צריך שזה יתמוך בתי קבצי DB במקביל, וככה המשתמש יוכל לבחור גם את הDB של הספרים האישיים, כמובן אחרי שהוא יצור אחד כזה מתוך אוצריאאיך אומר....
אולי לא הסברתי מספיק
או לנהל אותו לגמרי בנפרד
אולי לא הסברתי מספיק
או לנהל אותו לגמרי בנפרד
@pcinfogmach לעשות שני דיבי׳ז שונים ייאט את התוכנה.
הם דורשים את אותם משאבים.. -
אבל כשנגענו בDB הרגיל, טענת שזה רעיון גרוע...
-
אולי לא הסברתי מספיק
או לנהל אותו לגמרי בנפרד
שני מסדים מקבילים
זה לא רק לא קביל.
זה ייאט את המחשב.
מסד נתונים משתמש במשאבי מחשב ספציפיים,
שני מסדי נתונים פירושם, שני מקורות לזלילת אותם משאבים. -
אולי לא הסברתי מספיק
או לנהל אותו לגמרי בנפרד
אשמח להסבר.
-
@י.-פל.
אם היה לי הייתי יכול להסביר אבל אין לי דרך לעשות זאת אנימדבר על הקונספט
תחשוב כמו שאתה לומד בעיון להבדיל אתה יודע איך זה אמור להיראות הלימוד אבל עוד לא למדת את הסוגיא לעומקתחשוב כמו שאתה לומד בעיון להבדיל אתה יודע איך זה אמור להיראות הלימוד אבל עוד לא למדת את הסוגיא לעומק
אח, אשרינו שכל יוצרי התוכנות החדשות (אוצריא, כלי קודש, זית) - הם כאלו ששפתם, מהותם, וכל זמנם - מוקדש לתורה.
-
תחשוב כמו שאתה לומד בעיון להבדיל אתה יודע איך זה אמור להיראות הלימוד אבל עוד לא למדת את הסוגיא לעומק
אח, אשרינו שכל יוצרי התוכנות החדשות (אוצריא, כלי קודש, זית) - הם כאלו ששפתם, מהותם, וכל זמנם - מוקדש לתורה.
תחשוב כמו שאתה לומד בעיון להבדיל אתה יודע איך זה אמור להיראות הלימוד אבל עוד לא למדת את הסוגיא לעומק

-

-
@חד-צורבא ?
אם כבר:
'כִּי הִוא חׇכְמַתְכֶם וּבִינַתְכֶם לְעֵינֵי הָעַמִּים אֲשֶׁר יִשְׁמְעוּן אֵת כׇּל הַחֻקִּים הָאֵלֶּה וְאָמְרוּ רַק עַם חָכָם וְנָבוֹן הַגּוֹי הַגָּדוֹל הַזֶּה'. -
@חד-צורבא ?
אם כבר:
'כִּי הִוא חׇכְמַתְכֶם וּבִינַתְכֶם לְעֵינֵי הָעַמִּים אֲשֶׁר יִשְׁמְעוּן אֵת כׇּל הַחֻקִּים הָאֵלֶּה וְאָמְרוּ רַק עַם חָכָם וְנָבוֹן הַגּוֹי הַגָּדוֹל הַזֶּה'.@צדיק-וטוב-לו הא לן והא להו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות