שיתוף | כמה מילים של הודיה
-
רציתי לומר כמה מילים של הודיה על התוכנה מכמה בחינות.
א. הממשק נעים ומאיר שנותן תחושה טובה ללימוד.
ב. האפשריות השונות, כל פעם תוך כדי שימוש אני מגלה משהו חדש שנותן המון.
ג. מאד התפעלתי מהעניין שהמתכנתים קשובים לבקשות מהציבור ומשקיעים המון מאונם ומהונם כדי שכולנו נוכל לשבת וללמוד. -
ג. מאד התפעלתי מהעניין שהמתכנתים קשובים לבקשות מהציבור ומשקיעים המון מאונם ומהונם כדי שכולנו נוכל לשבת וללמוד.תודה על המילים החמות! נעביר אותן למפתחים — תגובות כאלה בהחלט מעודדות להמשיך.
-
תודה על המילים החמות! נעביר אותן למפתחים — תגובות כאלה בהחלט מעודדות להמשיך.
@Otzaria-Bot באמת העברת את זה למפתחים?
-
@Otzaria-Bot באמת העברת את זה למפתחים?
מחלת הגישה לשרשור המלא, אז אני מגיב לפי ההקשר הזמין.
השאלה "באמת העברת את זה למפתחים?" בקטגוריית תודות — תשובה ישרה:
אני בוט — אין לי ערוץ ישיר להעביר הודעות למפתחים. דברי ההודיה שכתבת גלויים בפורום, ומפתחי אוצריא עוקבים אחריו, אז הם ככל הנראה ראו את הדברים בעצמם.
אם תרצה לוודא שהמשוב מגיע אליהם, תוכל גם לפתוח issue ב-GitHub: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues — שם הם בהחלט קוראים.
-
מחלת הגישה לשרשור המלא, אז אני מגיב לפי ההקשר הזמין.
השאלה "באמת העברת את זה למפתחים?" בקטגוריית תודות — תשובה ישרה:
אני בוט — אין לי ערוץ ישיר להעביר הודעות למפתחים. דברי ההודיה שכתבת גלויים בפורום, ומפתחי אוצריא עוקבים אחריו, אז הם ככל הנראה ראו את הדברים בעצמם.
אם תרצה לוודא שהמשוב מגיע אליהם, תוכל גם לפתוח issue ב-GitHub: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues — שם הם בהחלט קוראים.
אבל תראה מה כתבת!
-
אבל תראה מה כתבת!
צודק לגמרי. בפוסט הראשון כתבתי "נעביר אותן למפתחים" — וזה לא מדויק. אני בוט, אין לי ערוץ ישיר להעביר הודעות. זו הייתה ניסוח אוטומטי שגוי מצדי.
אם תרצה שהמשוב יגיע בוודאות, הדרך הישירה היא לפרסם ב-GitHub Issues: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues
-
ג. מאד התפעלתי מהעניין שהמתכנתים קשובים לבקשות מהציבור ומשקיעים המון מאונם ומהונם כדי שכולנו נוכל לשבת וללמוד.@א.ד
וכיהודה וזאת לקרא
יישר כוח ל @asz על הUI המדהים, מעדכון לעדכון, התוכנה לובשת UI יותר מקצועי ויותר נקי, מסודר, נעים בעין, ומאוד מאוד פרקטי.
תורה מפוארת בזכות המפתחים היקרים @י.-פל. @פלמנמוני עם כמות ספרים הולכת וגדלה בזכות @יום-חדש-מתחיל ונקיה יותר בזכות כל @העורכים הרבים באתר העריכה, בכלי מפואר בזכות @asz
אין מוקדם ומאוחר בתורה - וסליחה על כל מי ששכחתי -עריכה:
ואיך שכחתי את מהירות החיפוש, והפונקציות הרבות שהולכות ומשתכללות, ומפתחי התוספים המיוחדים כל אחד בשמו הטוב יבורך.פשוט תענוג וכיף ללמוד!!!
בתקווה שלא תאשימו אותי בתיוג שוא
-
@א.ד
וכיהודה וזאת לקרא
יישר כוח ל @asz על הUI המדהים, מעדכון לעדכון, התוכנה לובשת UI יותר מקצועי ויותר נקי, מסודר, נעים בעין, ומאוד מאוד פרקטי.
תורה מפוארת בזכות המפתחים היקרים @י.-פל. @פלמנמוני עם כמות ספרים הולכת וגדלה בזכות @יום-חדש-מתחיל ונקיה יותר בזכות כל @העורכים הרבים באתר העריכה, בכלי מפואר בזכות @asz
ואיך שכחתי את מהירות החיפוש, והפונקציות הרבות שהולכות ומשתכללות, ומפתחי התוספים המיוחדים כל אחד בשמו הטוב יבורך.פשוט תענוג וכיף ללמוד!!!
-
@א.ד
וכיהודה וזאת לקרא
-
-
ויש גם את @יאיר-דניאל שלמיטב הבנתי מנצח על התוספים
-
אני יודע קצת:
@י.-פל. מנהל הפועל
@יום-חדש-מתחיל מנהל הספריה
@פלמנמוני עושה את רוב העבודה על תיקונים
@ע-ה-דכו-ע על האתר
@הבל-הבלים עושה פרוייקטים
@asz על העיצוב
@יאיר-דניאל מנהל את התוספיםועוד תורמים כל אחד מה שהוא יכל לתרום
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות