בקשת מידע | תולדת אוצריא
-
סתם הערה כללית מבין השורות וגם בצורה מפורשת מאז שהתחלתי להתעסק עם התחום מתעצמת עוד ועוד הזעקת חמס של הציבור - על המצב שהיה עד היום בשוק התוכנות התורניות
לא ידעתי כמה הציבור כואב את זה. ולדעתי הרבה עדיין לא יודעים את זה (וזה גם קצת סוד ההצלחה של אוצריא - היא רוכבת על גל השבר השציבורי שרוצה שינוי במידת מה). -
סתם הערה כללית מבין השורות וגם בצורה מפורשת מאז שהתחלתי להתעסק עם התחום מתעצמת עוד ועוד הזעקת חמס של הציבור - על המצב שהיה עד היום בשוק התוכנות התורניות
לא ידעתי כמה הציבור כואב את זה. ולדעתי הרבה עדיין לא יודעים את זה (וזה גם קצת סוד ההצלחה של אוצריא - היא רוכבת על גל השבר השציבורי שרוצה שינוי במידת מה).@pcinfogmach
לא נורא: לדעתי תוך שנה לא יהיה שום ביקוש לתוכנות תורניות בתשלום, וגם תוכנות שאוצריא, זית וכלי קודש לא מתחרות איתן יחטפו היטב... -
איך תפתור את נושא הספרים הרבים שחסרים לאוצריא?
יש התקדמות אבל הבנתי שזכויות יוצרים עוצרים אותכם בהרבה מהמקרים -
סתם הערה לא מבין למה עוז והדר עוד לא יצאו עם תוכנה תורנית הם יכולים למחוק את השוק יש להם מספיק חומרים איכותיים ומספיק משאבים פשוט למחוק את השוק בדיוק כמו שהם עשו עם תחום הספר התורני
-
יש התקדמות אבל הבנתי שזכויות יוצרים עוצרים אותכם בהרבה מהמקרים -
פשוט מאוד...

בהשראת הפוסט של לא מתייאש... -
סתם הערה לא מבין למה עוז והדר עוד לא יצאו עם תוכנה תורנית הם יכולים למחוק את השוק יש להם מספיק חומרים איכותיים ומספיק משאבים פשוט למחוק את השוק בדיוק כמו שהם עשו עם תחום הספר התורני
-
מעריך ועוד איך מעריך יודע מאו דמאוד שהוא עוזה עבודה מדהימה
והוא לא יושב בחיבוק ידיים
אני עדיין חושב שעוז והדר יכולים אם רק ירצו
אל תשכח שלעוז והדר יש המון חומר איכותי מוקלד - גם כן מה ששם אותם בליגה של בר אילן ואוצר החכמה יחדיו זה שילוב של איכות שאין לאחד מהם.
ועם קצת השקעה הם יכולים להגיע גם לשאר החומרים שחסר להם. -
אל תשכח שלעוז והדר יש המון חומר איכותי מוקלד - גם כן מה ששם אותם בליגה של בר אילן ואוצר החכמה יחדיו זה שילוב של איכות שאין לאחד מהם.
אני מדבר על איכות אתה מדבר על כמות
אני לא אמרתי שהם יכולים מהיום למחר אבל הם הוכיחו שהם יכולים להרים פרוייקטים די בקלות
ובסיס טוב כבר יש להם
זה לא סיפור של יום אחד אבל אם הם ירצו הם יכולים לעשות זאת -
(חוץ ממקורות מדוייקים ופרשנים, שבינתים עדיין יותר נוח לי בר אילן - הצגת פרשנים נבחרים / כל הפרשנים על קטע אחד, וחיפוש ובחירת קטע בתוכם [מה לעשות שזה עם קיצורי מקשים, וחלונות נפרדים שקל לי להשתמש בהם]. והעתקה עם / בלי / רק מקור שעדיין יותר קל ויותר מדוייק בבר אילן. הא, וגם החיפוש המתקדם שלהם, שבינתיים לא מצאתי לו תחליף).
א הבנתי אתה יכו פרט מה יש שם שאין באוצריא / כתבי הקודש
איזה אופצית יפוש חסר עדיין?
מה זה אומר אי אפשר לבחור מפרשים על קטע?
מה זה אומר שאי אפשר לחפש בתוכם?
מה ההבדלים בהעתקה עם בלי מקור?
או שאולי כל זה נושא של קיצור מקשים בכלל....
אם חסר לך משהו באוצריא \ כתבי הקודש - תבקש למה אתה מתבייש?!מתסמא כדאי שיהיה בפוסט נפרד אבל.
(חוץ ממקורות מדוייקים ופרשנים, שבינתים עדיין יותר נוח לי בר אילן - הצגת פרשנים נבחרים / כל הפרשנים על קטע אחד, וחיפוש ובחירת קטע בתוכם [מה לעשות שזה עם קיצורי מקשים, וחלונות נפרדים שקל לי להשתמש בהם]. והעתקה עם / בלי / רק מקור שעדיין יותר קל ויותר מדוייק בבר אילן. הא, וגם החיפוש המתקדם שלהם, שבינתיים לא מצאתי לו תחליף).
אם חסר לך משהו באוצריא \ כתבי הקודש - תבקש למה אתה מתבייש?!מתסמא כדאי שיהיה בפוסט נפרד אבל.
בדיוק תכננתי לכתוב לך באורך בגיטהב (כי נדמה לי אתה כבר לא עונה במתמחים) מה חסר לי כמשתמש ותיק בבר אילן ואוצר החכמה בעז"ה במשך.
אני רק רוצה לומר לך שיש לי הערכה עצומה לתוסף שלך. אוצריא וזית מעולות, אבל לא נוחות לי כל כך הם מיועדות ללימוד מתוך התוכנה, ולא לעיון ועריכה במקביל, בנוסף היא מהירה כברק ואינטואיטיבית מאוד!
-
בדיוק תכננתי לכתוב לך באורך בגיטהב (כי נדמה לי אתה כבר לא עונה במתמחים) מה חסר לי כמשתמש ותיק בבר אילן ואוצר החכמה בעז"ה במשך.
אני רק רוצה לומר לך שיש לי הערכה עצומה לתוסף שלך. אוצריא וזית מעולות, אבל לא נוחות לי כל כך הם מיועדות ללימוד מתוך התוכנה, ולא לעיון ועריכה במקביל, בנוסף היא מהירה כברק ואינטואיטיבית מאוד!
כי נדמה לי אתה כבר לא עונה במתמחים
אני עונה אבל לבקדות פיצרים אני לא עונה רק בגיטהאב
נא לא לכתוב כמה דברים בפנייה אחת בגיטהאב כל נושא בפנייה נפרדת -
בנוסף היא מהירה כברק ואינטואיטיבית מאוד!
תודה - אלו שני נושאים שמאוד חשובים לי
-
לגבי עוז והדר אני חושב שהם בכלל לא הולכים על משהו שמקבלים עליו תשלום חד"פ כמו תוכנה שאחרי שקנית פעם אחת אין לך צורך בעיקרון בפעם נוספת. ודו"ק למי שמכיר.
אבל זו סתם תאוריה כמובן
-
לגבי עוז והדר אני חושב שהם בכלל לא הולכים על משהו שמקבלים עליו תשלום חד"פ כמו תוכנה שאחרי שקנית פעם אחת אין לך צורך בעיקרון בפעם נוספת. ודו"ק למי שמכיר.
אבל זו סתם תאוריה כמובן
@צבי-דורש-ציון אם לא אכפת לך, זה בדיוק מה שהם עושים בחבילת הספרים הנמכרת דרך אוצה"ח.
-
@צבי-דורש-ציון אם לא אכפת לך, זה בדיוק מה שהם עושים בחבילת הספרים הנמכרת דרך אוצה"ח.
@צדיק-וטוב-לו זה בלי עבודה, אוצר החכמה עובד והם מרויחים
-
אבל זו סתם תאוריה כמובן
צא ולמד תוכנת וורד - כל שבועיים מיקרוספט משנה את תהליך השיווק בגלל הסיבות הללו. לבינתיים שום דבר לא הלך להם - אבל אולי עוז והדר שונה כי יהיה פחות פריצות
-
לדעתי העניה, השילוב של אוצריא, זית מחד, וארון הספרים היהודי וכתבי הקודש (אני בכוונה כותב זאת כך, כי החלק של צפיה ישירה בספרי היברובוקס - הוא משמעותי) מאידך - נותן פייט לאוצר החכמה.
כמו כל דבר, שינוי טקטוני לוקח זמן - אבל הוא קורה לאט לאט.
להבנתי אוצה"ח עובדים קשה על שילוב של AI בתוך התוכנה, אולי בשביל לתת תמורה שתצדיק את המחיר.הנקודות שצריך לקדם:
לקדם את כמות המפרשים שיש באוצריא. (מי שלומד דף/סימן, שיהיה כמה שיותר זמין לו המפרשים על הדף/סימן)
לסנן חלק ניכר מהחומר של היברו (יש שם המון ספרים שאין צורך בכל 11 הדפוסים הישנים שלהם), ויצור 'רשימה' שמספיק להחזיק רק אותה בארון הספרים. -
צא ולמד תוכנת וורד - כל שבועיים מיקרוספט משנה את תהליך השיווק בגלל הסיבות הללו. לבינתיים שום דבר לא הלך להם - אבל אולי עוז והדר שונה כי יהיה פחות פריצות
@pcinfogmach בכל מקרה אני ממש לא מייחל לרגע שעוז והדר או אור החיים ישתלטו על השוק.
הדבר הכי גרוע לשוק - זה שיש עליו מונפול.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות