בקשה | גרסה 0.9.95 - באגים בחיפוש בלבד!
-
בדיוק באתי לכתוב,
כמה באגים
א. אם ערכתי את החיפוש וסגרתי את התוכנה, הוא לא זוכר את העריכה. וגם לא שהחלפתי לחיפש מדויק או מתקדם.
ב. איך מחפשים ראשי תיבות? כשאני כותב " הוא מחלק את זה לשתי מילים, ולכן אי אפשר להוסיף קידומות וכדו'.
ג. למה זוכר רק 5 חיפושים אחרונים?
ד. עדיין בהרבה תוצאות הוא אומר שגיאה בחיפוש.
ה. בקשה לשיפור, להוסיף חיפוש מותאם אישית. -
@זאב-לבן https://otzaria.org/forum/post/23652
תבדוק רגע, תערוך חיפוש ותחפש מקורב -
לא יודע האם קשור לכאן או ל DB.
( @פלמנמוני אני מבין שלא זה ולא זה, אלא לחיפוש? סקרנות - מה הקשר?)
הוספתי כמה ספרים אישיים (את הקש"ק של יאיר דניאל)
מאז בכל הפעלת תוכנה, כשהוא 'מעיף מבט' על האינדוקס, הוא מאנדקס אותם שוב (רואים שהוא מתחיל במספר כמעט הסופי, ונוסע קצת עד הסוף)
-
סליחה אם אני כותב על בעיה שכבר נפטרה או שהיא כלל לא בעיה.
העדכון מתוך התוכנה לא עובד לי הוא חושב המון המון זמן. כמו"כ ההוספת ספרים אישים. -
סליחה אם אני כותב על בעיה שכבר נפטרה או שהיא כלל לא בעיה.
העדכון מתוך התוכנה לא עובד לי הוא חושב המון המון זמן. כמו"כ ההוספת ספרים אישים.@הספריה-התורנית ההודעה שלך שייכת לשרשור השכן כאן זה על החיפוש
-
יש ספר שבדקתי והוא לא מוצא בו בכלל ספר הערוך חיפשתי את המילה שחתך ראשו והוא לא מוצא ולא מציין בכלל בחיפוש
-
אצלי מקרה הפוך:
הוא מוצא רק בחיפוש הכללי ולא בחיפוש הפנימי של הספר.
אולי קשור לעובדה שהמילה הראשונה מודגשת?
(כי חיפוש של 'מפי הגבורה' לבד - הוא כן מצליח למצוא)
-
חיפוש של המילים "שבעה נקיים" בחיפוש מקורב מניב שגיאה... לא יודע אם זה מקרה ייחודי או שיש לו חברים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות