בירור | בעניין שרשור עדכוני ספרים והבוט
-
הרה"ג @ori-bensimon למה בסוף לא עשו לו שינוי השם ? לפחות שיוסיפו " וגם למה תולדות שיקראו לזה מעשה דיש"ו

-
הרה"ג @ori-bensimon למה בסוף לא עשו לו שינוי השם ? לפחות שיוסיפו " וגם למה תולדות שיקראו לזה מעשה דיש"ו

@חד-צורבא כי כך קוראים לו הראשונים.
-
@חד-צורבא כי כך קוראים לו הראשונים.
-
@ori-bensimon אתה בעצמך הבאת בזה הרבה שיטות בזה ומעשה דיש"ו היא אחת מהם כאן
@חד-צורבא הנפוץ הוא השם הזה, וכנראה לכן הוא נשאר, על כל פנים אם דעתך שצריך לקרוא לו שם אחר כתוב לאחראים (אם כי אני חושב שזה לא יהיה נכון לשנות את השמות ממה שמופיע בדפוסים/כתבי יד כיון שעל ידי זה אתה פשוט תיצור מהדורה של אוצריא בלבד שלא תאפשר איתור של מקור הספר וכדו' על אף שציינתי בכל נוסח את מקורו בדפוס/כתב יד, אבל כאמור מבחינתי פנה לאחראים שיקבלו החלטה לפי דעתם ויעשו מה שהם חושבים).
-
@חד-צורבא הנפוץ הוא השם הזה, וכנראה לכן הוא נשאר, על כל פנים אם דעתך שצריך לקרוא לו שם אחר כתוב לאחראים (אם כי אני חושב שזה לא יהיה נכון לשנות את השמות ממה שמופיע בדפוסים/כתבי יד כיון שעל ידי זה אתה פשוט תיצור מהדורה של אוצריא בלבד שלא תאפשר איתור של מקור הספר וכדו' על אף שציינתי בכל נוסח את מקורו בדפוס/כתב יד, אבל כאמור מבחינתי פנה לאחראים שיקבלו החלטה לפי דעתם ויעשו מה שהם חושבים).
@ori-bensimon לא כ"כ הבנתי מה כוונתך, אם יוסיפו את שאר השמות בכינויים זה יתן מענה לטענה שכתבת ?
או אם יקראו לזה תליית יש"ו זה יהיה בסדר ? -
@ori-bensimon לא כ"כ הבנתי מה כוונתך, אם יוסיפו את שאר השמות בכינויים זה יתן מענה לטענה שכתבת ?
או אם יקראו לזה תליית יש"ו זה יהיה בסדר ?@חד-צורבא לא יודע מה כזה מציק, אם זה כל כך נורא בעיניך דבר עם האחראים ושיעשו מה שהם חושבים, לא נראה לי שזה אמור להציק אם לראשונים זה לא בדיוק הפריע, ובנוגע להערתך הנוכחית, אם בתחילת כל ספר יתנו את השם שלו כפי שמופיע בדפוס חושבני שזה יועיל, אבל כאמור לי לא מפריע השם הנוכחי ולא ולא מפריע באמת שישנו
-
@eli8565 לא, אני דן פה על ספר שנכנס לאחרונה למאגר הרישמי
ובקשר לשאלה אז כן יש כאן וכל אחד ינהג כהוראת רבותיו
עריכה: לא כל הספרים שם עם בעיות צריך לשאול את @יאיר-דניאל
יש עוד מאגר של @שמואל5 כמדומני שם יש ספרים שהם לא נכנסים לאוצריא מכל מיני טעמים ויש שם גם PDF שלא מכניסים בגלל שהם PDF
עריכה: הנה כאן ועוד כאן ועוד כאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות