באג | כמה באגים באנדרואיד בגירסאות החדשות
-
@מבקשי-תורה גירסה אחרונה?
כן
והורדתי את הספרייה בקובץ zip וחילצתי דרך האתר
וניקיתי את המטמון והפעלתי את הטאבלט מחדש -
הלחצן הימני במצב התצוגה, כשפותחים מסכת בש"ס, נהיה אחד על השני. גם במסך גדול. כי יש יותר כפתורים בשורה, יש את הניקוד ואת הפיסקאות וכו'.
הצעה גם בלי קשר להנ"ל:
להסיר את הטקסטים -
"בחר סוג תצוגת מפרשים" - יכול להתקצר לסמליל בלבד. במקום טקסט כ"כ ארוך.
"עוד פעולות" - יכול להספיק ה3 נקודות. כמו בכל דפדפן או תוכנה אחרת שמקובל לשים 3 נקודות וזהו. -
@קובי-קובי @א.י.ז @צבי-דורש-ציון @makro
אשמח למידע:
באיזו גרסה זה בוודאות לא קרה?
כמה ram יש לכם? האם יש מידע נוסף שעשוי לעזור לי להבין את הבעיה? -
כן
וניקיתי את המטמון והפעלתי את הטאבלט מחדשמבקשי-תורה כתב:
כן
וניקיתי את המטמון והפעלתי את הטאבלט מחדשמה ניתן לעשות?
זה הקישור של הספרייה שהורדתי. יכול להיות שיש בה בעייה?
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.94%2B686/otzaria-android-full.zip
אני ממש אובד עצות😒 -
@מבקשי-תורה
אם נאבדו לך כל העיצות, אהיה מוכרח לספר לך שבע״ה מחר תצא גרסה חדשה.
(בלי נדר!!! אני מחכה עדיין ל @נתנאל_26 ול @asz וגם אני צריך לעשות כמה תיקונים!) -
@מבקשי-תורה
אם נאבדו לך כל העיצות, אהיה מוכרח לספר לך שבע״ה מחר תצא גרסה חדשה.
(בלי נדר!!! אני מחכה עדיין ל @נתנאל_26 ול @asz וגם אני צריך לעשות כמה תיקונים!) -
באג נוסף, נראה לי רק באנדרואיד
לא מצליח להוריד את מסד הנתונים לפתיחת ספר במאגרים חיצוניים -
אולי קשור לפוסט הקודם לא יודע
לא מעדכן באנדרואיד על גירסה חדשה, בכלל אני לא מוצא שם את ההגדרה אם לעדכן גם על גרסאות לא יציבות
כמובן שהבאג ב94, ב95 אין לי דרך כרגע לבדוק... -
טוב, מגירסה 94 שסיכמי את כל הבאגים לעיל בפוסט הזה (שכבר תוקן שם הרבה ובעזרת ה' אערוך אותו עוד מעט), לא כתבתי על הדברים בגרסאות החדשות, אז הנה:
דבר ראשון כבר ממש מרגישים את השיפור למסכים הקטנים, הותאמו רוב הדברים (לפרט מה עדיין לא?). ויישר כח גדול לכל המפתחים.
אני לא יאריך כאן בשיפורים אלא פשוט יתקן את הפוסט למעלה, עכשיו אני רק יביא את הצריך תיקון שנוסף אחר כך....- הספרייה נשמרת במטמון, דבר שכמובן מאד לא נח
- אף שהורדתי את קבצי התלמוד בבלי דרך האפליקציה, זה לא מופיע בספריה ולא נטותן אפשרות בתוך הטקסטים לעבור לפדף, רק אם עושים שברירת מחדל ייפתח בפדף
- הגיבוי לא רלוונטי כי אי אפשר לבחור את מיקום הקובץ ולא את הקובץ שממנו מגבים, אז זה לא עוזר כלל למחיקת האפליקציה
- מקש אחורה סוגר את האפליקציה (לא יודע אם זה באג או שזה אמור להיות ככה)
לבנתייים נראה לי שזהו...
שכוייח עצום!!!עריכה:
הערות אישיות אי אפשר לגלול לכפתור השמירה כשכותבים במסך עיון (מסך קטן) -
טוב, מגירסה 94 שסיכמי את כל הבאגים לעיל בפוסט הזה (שכבר תוקן שם הרבה ובעזרת ה' אערוך אותו עוד מעט), לא כתבתי על הדברים בגרסאות החדשות, אז הנה:
דבר ראשון כבר ממש מרגישים את השיפור למסכים הקטנים, הותאמו רוב הדברים (לפרט מה עדיין לא?). ויישר כח גדול לכל המפתחים.
אני לא יאריך כאן בשיפורים אלא פשוט יתקן את הפוסט למעלה, עכשיו אני רק יביא את הצריך תיקון שנוסף אחר כך....- הספרייה נשמרת במטמון, דבר שכמובן מאד לא נח
- אף שהורדתי את קבצי התלמוד בבלי דרך האפליקציה, זה לא מופיע בספריה ולא נטותן אפשרות בתוך הטקסטים לעבור לפדף, רק אם עושים שברירת מחדל ייפתח בפדף
- הגיבוי לא רלוונטי כי אי אפשר לבחור את מיקום הקובץ ולא את הקובץ שממנו מגבים, אז זה לא עוזר כלל למחיקת האפליקציה
לבנתייים נראה לי שזהו...
שכוייח עצום!!!עריכה:
לבנתייים נראה לי שזהו...
שכוייח עצום!!!עריכה:
(לפרט מה עדיין לא?)
כן.
(לפרט מה עדיין לא?)
כן.
אני רואה שכמעט הכל כתוב כבר בפוסט למעלה, ערכתי אותו וסימנתי מה שכבר תוקן
יש עוד דבר אחד שצריך אפשרות להקטין את הרוחב של חלונית הניווט/חיפוש, היה את זה באחד הגרסאות אבל על ידי מגע, וזה כל הזמן היה זז בטעות, כדאי שזה יהיה אפשרות בהגדרות, אולי כמבה אחוז מרוחב המסך או משהו.
תודה רבה!עריכה: נזכרתי דבר נוסף, בגירסה החדשה הכניסו את כל הכרטיסיות בעמוד ביחד, במסך קטן זה הרבה פחות נח (םעם היה הגדרה של כרטיסיות באמצע ובצד, אולי אפשר לעשות אותו דבר הגדרה בשביל זה)
-
-
@צבי-דורש-ציון
אם אני פותח ניווט בתוך ספר פתוח ורוצה לעבור למיקום אחר זה לא עובר -
@צבי-דורש-ציון
אם אני פותח ניווט בתוך ספר פתוח ורוצה לעבור למיקום אחר זה לא עובר@רר-רר מוזר, אצלי זה עובד
-
לבנתייים נראה לי שזהו...
שכוייח עצום!!!עריכה:
לבנתייים נראה לי שזהו...
שכוייח עצום!!!אצלי כמה תוספים לא עובדים [אני ללא אינטרנט]
- נגן שמע
- zim
כמו כן אין לי מושג איפה נשמר הספריה וכן קבצי הוורד שאני כותב בתוסף הוורד
אצלי כמה תוספים לא עובדים [אני ללא אינטרנט]
עד כמה שידוע לי זה צריך לכתוב לבעלי התוספים (ייתכן שיש גם מגבלות בתוכנה עצמה, אבל הם ימצאו את זה אם כן)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות