באג | בעיות | גרסה 0.9.95
-
הוא מציג את שתי הסמלים, גם כפתוח וגם הסמל שמוצמד תמיד
גם לי. פשוט הצמדתי מחדש, וביטלתי את הקודם.
@יהודה-זקש כתב:
כומ"כ הוא לא מציג לי ספרים אישיים בכלל
רק את הספריה של הספרים האישיים בלי תוכןתנסה לסגור ולפתוח אולי
-
מקווה שהבאגים ישארו כמו הבאגים שלי...
בעיה בעיצוב, כל תפריטי הבחירה (שיטה - בהמרת מידות, עיר - בלוח שנה, גופן - בהגדרות הכתב), החץ שמסמן את הפתיחה מוצמד לטקסט ולא לקצה
לאחר ההורדה של הספריה דרך התוכנה [זה גרסה ניידת, אולי קשור], הוא הגדיר את הנתיב לאיפה שהוא הוריד וחילץ, אך לא זיהה אותה עד שנכנסתי והגדרתי לו מחדש את אותו המיקום [אולי הפעלה מחדש הייתה עוזרת - לא בדקתי, בכל אופן כדאי להגדיר לו לרענן בסיום התהליך של ההורדה והחילוץ].
בעיה עיצובית קטנטנה נוספת - בעבר דיווחתי כי בחלונית התצוגה המקדימה הטקסט צמוד מדי לצד השמאלי - זה תוקן ב"ה, אבל זה עדיין נראה קצת מוזר - יש בצד ימין הרבה יותר מרווח מהצד.
עוד משהו עיצובי, האייקון של החיפוש בחלונית הטקסט לחיפוש צמודה לצד, לכאורה אמור להיות קצת מרווח

באג נוסף - החיפוש לא מחזיר תוצאות בזמן האינדוקס, בנוסף החיפוש המקורב קצת משוחרר מדי... תנסו "אבא", כל מה שיש בו א' הוא מציג...
נ.ב - פתחתי נושא חדש כי הוא לא מאפשר לי ליצור תגובה בנושא המקורי זה בכוונה?
בנוסף - אולי הגיע הזמן להחזיר את המידע על הספרים, זה היה מועיל מאוד, ועכשיו, לאחר הגרסת DB החדשה - אולי כדאי להכניס את זה בחזרה.
בנוסף החיפוש המקורב קצת משוחרר מדי...
כמדומני שזו בעיה ישנה, ודנו בה עם הרב @elie-gambache נ"י, שהוא אבי מנוע החיפוש הזה.
אבל יתכן שזה כבר דור חדש והגדרות אחרות. יבואו היודעים והמבינים ויחכימונו.
הנושא אז היה מצד שהוא חיפוש אינטואטיבי כללי ופחות מחוייב וממוסד. אם אני מבין נכון - עכשיו הנושא הוא סלחנות לשגיאות וכתיב שונה.
וכאן יש גם לי הזדמנות להודות לו על עמלו הבלתי-נלאה ופעלו הבלי-נתפס ('פנומינאלי' בל"א) בכל הקשור לפיתוח תוכנת 'זית' המופלאה, וכל מה דמישתרשי ליה לאוצריא קדישא הדין. יישר חיליה ושכמ"ה.
-
בנוסף החיפוש המקורב קצת משוחרר מדי...
כמדומני שזו בעיה ישנה, ודנו בה עם הרב @elie-gambache נ"י, שהוא אבי מנוע החיפוש הזה.
אבל יתכן שזה כבר דור חדש והגדרות אחרות. יבואו היודעים והמבינים ויחכימונו.
הנושא אז היה מצד שהוא חיפוש אינטואטיבי כללי ופחות מחוייב וממוסד. אם אני מבין נכון - עכשיו הנושא הוא סלחנות לשגיאות וכתיב שונה.
וכאן יש גם לי הזדמנות להודות לו על עמלו הבלתי-נלאה ופעלו הבלי-נתפס ('פנומינאלי' בל"א) בכל הקשור לפיתוח תוכנת 'זית' המופלאה, וכל מה דמישתרשי ליה לאוצריא קדישא הדין. יישר חיליה ושכמ"ה.
הצבע בהשראת שם התוכנה?
וכל מה דמישתרשי ליה לאוצריא קדישא הדין.
הלוואי שהOCR האגדי יכלל בכך.
זה ירחיב את אפ' לימוד התורה באופן משמעותי מאד! -

רק את הספריה של הספרים האישיים בלי תוכן -
-
-

רק את הספריה של הספרים האישיים בלי תוכן
רק את הספריה של הספרים האישיים בלי תוכןאכן, השתנה שם משהו, בכוונה. בטל את הצמדת הקודם והצמד את החדש
מעניין, לי התוכנה (0.9.94) בכלל לא מציעה עדכון (ל .95).
כנראה לא מוגדר לך עדכונים על גרסאות מפתחים
-
האם שער הציון אמור להיות כמפרש
האם רק לי התוכנה לוקחת כ גיגה וחצי ראם
עריכה כעת אצלי לאחר הפעלה מחדש של התוכנה לוקחת כ 300 מ"ב (תקין)
-
מקווה שהבאגים ישארו כמו הבאגים שלי...
בעיה בעיצוב, כל תפריטי הבחירה (שיטה - בהמרת מידות, עיר - בלוח שנה, גופן - בהגדרות הכתב), החץ שמסמן את הפתיחה מוצמד לטקסט ולא לקצה
לאחר ההורדה של הספריה דרך התוכנה [זה גרסה ניידת, אולי קשור], הוא הגדיר את הנתיב לאיפה שהוא הוריד וחילץ, אך לא זיהה אותה עד שנכנסתי והגדרתי לו מחדש את אותו המיקום [אולי הפעלה מחדש הייתה עוזרת - לא בדקתי, בכל אופן כדאי להגדיר לו לרענן בסיום התהליך של ההורדה והחילוץ].
בעיה עיצובית קטנטנה נוספת - בעבר דיווחתי כי בחלונית התצוגה המקדימה הטקסט צמוד מדי לצד השמאלי - זה תוקן ב"ה, אבל זה עדיין נראה קצת מוזר - יש בצד ימין הרבה יותר מרווח מהצד.
עוד משהו עיצובי, האייקון של החיפוש בחלונית הטקסט לחיפוש צמודה לצד, לכאורה אמור להיות קצת מרווח

באג נוסף - החיפוש לא מחזיר תוצאות בזמן האינדוקס, בנוסף החיפוש המקורב קצת משוחרר מדי... תנסו "אבא", כל מה שיש בו א' הוא מציג...
נ.ב - פתחתי נושא חדש כי הוא לא מאפשר לי ליצור תגובה בנושא המקורי זה בכוונה?
בנוסף - אולי הגיע הזמן להחזיר את המידע על הספרים, זה היה מועיל מאוד, ועכשיו, לאחר הגרסת DB החדשה - אולי כדאי להכניס את זה בחזרה.
-
הגיע הזמן להחזיר את המידע על הספרים
חזר!
-
באג עיצובי - בפאנל הייבוא של קישורים אישיים וכו' בהגדרות - הוא לא ברוחב של שאר ההגדרות
בנוסף - למה בייבוא קישורים חייבים CSV ואי אפשר את הפורמט JSON הישן?עריכה: מסתבר שאפשר, אבל הוא רוצה שבמקום<ספר>_links.json, כמו שהיה בעבר, יהיה<ספר>.links.json, וגם אחרי ששיניתי את זה הוא לא הצליח לייבא, הקובץ הזה עבד עם גרסאות הטקסט.
בנוסף - למה בייבוא קישורים חייבים CSV ואי אפשר את הפורמט JSON הישן?
באג. @הבל-הבלים
-
באג עיצובי - בפאנל הייבוא של קישורים אישיים וכו' בהגדרות - הוא לא ברוחב של שאר ההגדרות
בנוסף - למה בייבוא קישורים חייבים CSV ואי אפשר את הפורמט JSON הישן?עריכה: מסתבר שאפשר, אבל הוא רוצה שבמקום<ספר>_links.json, כמו שהיה בעבר, יהיה<ספר>.links.json, וגם אחרי ששיניתי את זה הוא לא הצליח לייבא, הקובץ הזה עבד עם גרסאות הטקסט.
-
בנוסף - למה בייבוא קישורים חייבים CSV ואי אפשר את הפורמט JSON הישן?
באג. @הבל-הבלים
באג. @הבל-הבלים
קשור ל @פלמנמוני
-

רק את הספריה של הספרים האישיים בלי תוכןאכן, השתנה שם משהו, בכוונה. בטל את הצמדת הקודם והצמד את החדש
מעניין, לי התוכנה (0.9.94) בכלל לא מציעה עדכון (ל .95).
כנראה לא מוגדר לך עדכונים על גרסאות מפתחים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות