באג | באגים בגרסת 0.94
-
העתקת קישור ישיר לספר הב"ח לא עובד. אבל היא כן עובדת בתצוגת צורת הדף. העתקתי משם קישור ישיר, וכשפתחתי אותו במקום להגיע לב"ח הגעתי לאליהו רבא על משנה ידים, פרק ד, משנה ג.
זה הקישור שהתקבל otzaria://open/book/1132?index=25744 -
כשפתחתי אותו במקום להגיע לב"ח הגעתי לאליהו רבא על משנה ידים, פרק ד, משנה ג.
זה הקישור שהתקבל otzaria://open/book/1132?index=25744זה תקין, כי זה ספר 1132...
השאלה למה קישור זה הועתק לך, אצלי אני מצליח להעתיק קישור לב"ח כרגיל -
העתקת קישור ישיר לספר הב"ח לא עובד. אבל היא כן עובדת בתצוגת צורת הדף. העתקתי משם קישור ישיר, וכשפתחתי אותו במקום להגיע לב"ח הגעתי לאליהו רבא על משנה ידים, פרק ד, משנה ג.
זה הקישור שהתקבל otzaria://open/book/1132?index=25744 -
באג מעניין שאני לא יודע אם הןא בDB או במשהו אחר

בנוסף אני לא יודע אם כבר מדובר האם יש תכנון לטפל בגלילה ליותר חלקה ולא קפיצות קטנות? @פלמנמוני @הבל-הבלים
בנוסף אני לא יודע אם כבר מדובר האם יש תכנון לטפל בגלילה ליותר חלקה ולא קפיצות קטנות? @פלמנמוני @הבל-הבלים
-
- יש באג בעת מעבר לדף אחר בPDF - שהעמוד מתקטן, וצריך כל פעם להגדיל אותו מחדש - כל פעם שעוברים עמוד.
היום בסד"א השתמשתי באפשרות זו הרבה פעמים = מעבר בין דפים באותה מסכת, וזה פשוט שיגע אותי.
מצורף גיפ לייצר הבנה:
- עוד באג בתצוגת PDF - החלון לא מתעדכן בגודל התצוגה הנוכחי:
חוץ מזה - בעת לחיצה על הגדל/הקטן- בשורת המשימות העליונה , הוא לא מגדיל ומקטין מהגודל הקיים, אלא מהגודל האחרון שהוא "זוכר", כך שאם הקטנתי/הגדלתי באמצעות העכבר - הוא לא מודע לכך.
מקווה שהובנתי- (אגב, בלי קשר - מאתמול בלילה לפחות, א"א לעלות לפורום קבצים דחוסים - יש שגיאה:

@ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני)
- יש באג בעת מעבר לדף אחר בPDF - שהעמוד מתקטן, וצריך כל פעם להגדיל אותו מחדש - כל פעם שעוברים עמוד.
-
היום בסד"א השתמשתי באפשרות זו הרבה פעמים = מעבר בין דפים באותה מסכת, וזה פשוט שיגע אותי.
מצורף גיפ לייצר הבנה:
חוץ מזה - בעת לחיצה על הגדל/הקטן- בשורת המשימות העליונה , הוא לא מגדיל ומקטין מהגודל הקיים, אלא מהגודל האחרון שהוא "זוכר", כך שאם הקטנתי/הגדלתי באמצעות העכבר - הוא לא מודע לכך.
מקווה שהובנתי- (אגב, בלי קשר - מאתמול בלילה לפחות, א"א לעלות לפורום קבצים דחוסים - יש שגיאה:

@ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני)
-
עוד באג בתצוגת PDF - החלון לא מתעדכן בגודל התצוגה הנוכחי:
בשביל זה אני מחכה למודל "האסור" של אנטרופיק...
-
עוד באג בתצוגת PDF - החלון לא מתעדכן בגודל התצוגה הנוכחי:
בשביל זה אני מחכה למודל "האסור" של אנטרופיק...
@י.-פל. שהוא? מה שהם הורידו?
פייבל לא מספיק לדברים כאלו? -
-
כי הם הסירו את המודל הזה לדרישת ארה"ב אאל"ט.
אז מה?
https://github.com/Otzaria/otzaria/commit/615964c84b7acc8c533561a495dd600cf2aa553e -
כי הם הסירו את המודל הזה לדרישת ארה"ב אאל"ט.
אז מה?
https://github.com/Otzaria/otzaria/commit/615964c84b7acc8c533561a495dd600cf2aa553e@פלמנמוני ?
אתה בא להראות שכבר עשית את זה?
יפה מאוד!
אבל בכל מקרה מה זה קשור למודל ההוא? -
מצורף גיפ לייצר הבנה:

@ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני)
(אגב, בלי קשר - מאתמול בלילה לפחות, א"א לעלות לפורום קבצים דחוסים - יש שגיאה:
זה בעיה בNodeBB, נהיה להם רגרסיה, גם במתמחים יש עכשיו את הבאג הזה. בגירסה הבאה זה יתוקן בעז"ה
עד שפעם אחת מתמחים עדכנו סוף סוף זה בדיוק היה על גירסה בעייתית קצת
-
(אגב, בלי קשר - מאתמול בלילה לפחות, א"א לעלות לפורום קבצים דחוסים - יש שגיאה:
זה בעיה בNodeBB, נהיה להם רגרסיה, גם במתמחים יש עכשיו את הבאג הזה. בגירסה הבאה זה יתוקן בעז"ה
כן ראיתי שם.

לא מדוייק, עדכנו כמה פעמים בשבוע האחרון.(אגב, מה לגבי ההגדרה של הצגת נושאים שלא נקראו?)
-
כן ראיתי שם.

לא מדוייק, עדכנו כמה פעמים בשבוע האחרון.(אגב, מה לגבי ההגדרה של הצגת נושאים שלא נקראו?)
-
(אגב, מה לגבי ההגדרה של הצגת נושאים שלא נקראו?
אם אתה רוצה תמיד לראות רק את הלא נקראו אפשר להגדיר את זה בהגדרות המשתמש, אם אתה רוצה לאפשר תצוגה גם של הודעות שנקראו רק שהברירת מחדל יהיה לא נקראו, אז זה יטופל בעז"ה בהמשך
אם אתה רוצה לאפשר תצוגה גם של הודעות שנקראו רק שהברירת מחדל יהיה לא נקראו, אז זה יטופל בעז"ה בהמשך
זה אני רוצה בדיוק. תודה!
חיילך לאורייתא.אגב, יותר מדוייק - שיהיה כמו במתמחים - שהפורום זוכר על איזו לשונית היית פעם אחרונה, האם על "הכל" או על "לא נקרא"
-
כמה הערות על הגרסה הנפלאה
-
ספר הערות שולים על אורות לכאורה מיותר יש בור רק שתי דפים וכותרות @יום-חדש-מתחיל
-
בהגדלת PDF עם שתי אצבעות צריך להגדיר שיגדיל את הנקודה שהמצביע נמצא שם ולא סתם הגדלה במקום אחר כלשהו
-
הוספתי ספר PDF לתקיית ספרים אישים שכבר מוגדרת ואני לא רואה אותו גם אחרי ריענון
-
בצורת הדף בפתיחת חלונית הקישורים, מצטמם רק הטקסט הראשי וכדאי שהכל יצטמצם פורפורציונלי, וגם להקפיד שלא יגללו אשורות אלא רק תמחק אינפורמציה מלמטה
-
במפרשים צריך להדגיש ולהבדיל את כותרות המפרשים [לא את הכותרות שחוזרות על עצמם בכל פסקה, שאותם צריך בכלל לבטל אלא את הכותרת הראשית של כל מפרש במפרשים] @asz
-
הוספת אפשרות סימון כמה קטגוריות בסינון תוצאות חיפוש
ישר כח
-
-
באג בגלילה הוא חוזר למיקום שהוא החליט, ואי אפשר לגלול למקום אחר
הקלטת מסך 2026-06-24 102620.mp4 -
כמה הערות על הגרסה הנפלאה
-
-
בהגדלת PDF עם שתי אצבעות צריך להגדיר שיגדיל את הנקודה שהמצביע נמצא שם ולא סתם הגדלה במקום אחר כלשהו
-
הוספתי ספר PDF לתקיית ספרים אישים שכבר מוגדרת ואני לא רואה אותו גם אחרי ריענון
-
בצורת הדף בפתיחת חלונית הקישורים, מצטמם רק הטקסט הראשי וכדאי שהכל יצטמצם פורפורציונלי, וגם להקפיד שלא יגללו אשורות אלא רק תמחק אינפורמציה מלמטה
-
במפרשים צריך להדגיש ולהבדיל את כותרות המפרשים [לא את הכותרות שחוזרות על עצמם בכל פסקה, שאותם צריך בכלל לבטל אלא את הכותרת הראשית של כל מפרש במפרשים] @asz
-
הוספת אפשרות סימון כמה קטגוריות בסינון תוצאות חיפוש
ישר כח
https://github.com/kdroidFilter/Zayit/issues/502#issue-4708323990
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות