באג | באגים בגרסת 0.94
-
-
רק משהו אחד: פתיחת ספר חדש פותחת טאב בסוף כל הטאבים. עדיף כמו בעבר שהטאב נפתח ליד הספר שבו המשתמש עמד.
איך אתה פותח את הספר, באיזה אופן?
-
@יאיר-הבהיר ברור שהיא אמורה להיפתח בסוף הטאבים, מה פתאום שתיפתח באמצע? אם אתה פותח מתוך טאב (למשל דרך קישורים) זה נפתח בסמוך לטאב שאתה נמצא
-
-
יש אפשרות להוסיף ספרים איישים בתוך עץ הספרייה של התוכנה, לדוגמא רציתי להוסיף ספר לקטוגריה אחרונים שבתוך הקטוגריה תלמוד בבלי, אך נפתח לי עץ נפרד בתיקית הספרייה של התוכנה.
יש"כ. -
יש אפשרות להוסיף ספרים איישים בתוך עץ הספרייה של התוכנה, לדוגמא רציתי להוסיף ספר לקטוגריה אחרונים שבתוך הקטוגריה תלמוד בבלי, אך נפתח לי עץ נפרד בתיקית הספרייה של התוכנה.
יש"כ.@אלכסנדר-צדש אתה צריך שבתוך תקיית ספרים אישיים שלך יהיה תקייה תלמוד בבלי, בתוכו אחרונים ובתוכו הספר
-
אלכסנדר-צדש כתב:
עשיתי כך
ולא עזר.כעת עשיתי משהו אחר
כתבתי אוצריא- תלמוד בבלי- אחרונים
והפעם הצליח.
יש"כ גדול. -
בתצוגת 'צורת הדף' -
א. מופיע בברירת מחדל רק מפרש ימני, למרות שבהגדרות יש הגדרה גם לימני וגם לשמאלי.

ב. גם המפרש המוצג - מופיע רק על סי' א [למרות שפתחתי בספר עצמו סימן אחר],
ואינו נגלל כלל מעבר לזה.
{זה ט"ז על סימן א !} -
כאשר אני מחפש בספריה את חומש בראשית בכתיבת המילה בראשית עד כה הוא היה מראה אותו ראשון ברשימה ועכשיו הוא תקוע בין כל המפרשים
-
יישר כח להרב @פלמנמוני נ"י (זה אתה? נכון?) על הרחבת הזיהוי של שמות הספרים.
זו בשורה גדולה !אבל, דא עקא. הגמישות ממש לא עקבית:
בספרייה - כתיבת 'קדושין' מזהה גם 'קידושין', אבל כתיבת 'קידושין' לא מוצאת 'קדושין'.
באיתור - בדיוק להיפך.והנה - לגבי מדות זה הפוך על הפוך:
בספרייה - 'מדות' לא מזהה 'מידות', אבל 'מידות' מזהה גם 'מדות'
באיתור - בדיוק להיפך.אגב, יפה מאוד שהוא מזהה (בספרייה) 'חֲמֻדּוֹת' רק יחד עם 'מדות' ולא עם 'מידות'
דוגמה שלישית:
בספרייה - חדושי מזהה חידושי, ולהיפך לא.
באיתור - חדושי לא מזהה חידושי, וחידושי לא מזהה חדושי.צריך מדגם ארוך כדי לראות מה גורם לזה.
אבל בפשטות כל זיהוי אמור להיות הדדי.במה דברים אמורים - בזיהוי כתיב מלא/חסר וכיו"ב אפשרויות שונות לכתיב.
משא"כ בזיהוי שבא להיות 'סבלני' לטעות כתיב... ודאי שצריך להיות חד צדדי, לתקוני ולא לעוותי...יישר כח להרב @פלמנמוני נ"י (זה אתה? נכון?) על הרחבת הזיהוי של שמות הספרים.
באיתור זה הרב @פלמנמוני בספרייה זה אני
בגדול בסה"כ אפשרתי לו לחפש גם עם שגיאות כתיב
רשמי עד היום מרגע שהיה שגיאת כתיב אחת במילה אז לא נמצא כלום אני הרחבתי שלפי אורך המילה יתן אופציה ליותר שגיאות כתיב
באמת כדאי להוסיף שהחיפוש יחפש גם בכינויים
גם סתם כדאי שיהיה אחידות מסויימת בין איתור לחיפוש בספרייה למרות שלא יקרה כלום אם החיפוש בספרייה יהיה קצת יותר סלחן לשגיאות מאיתור@פלמנמוני זה הקומיט הזה ותיקון קטן נוסף כאן אתה רוצה לטפל בזה או שאני יטפל ?
-
יישר כח להרב @פלמנמוני נ"י (זה אתה? נכון?) על הרחבת הזיהוי של שמות הספרים.
באיתור זה הרב @פלמנמוני בספרייה זה אני
בגדול בסה"כ אפשרתי לו לחפש גם עם שגיאות כתיב
רשמי עד היום מרגע שהיה שגיאת כתיב אחת במילה אז לא נמצא כלום אני הרחבתי שלפי אורך המילה יתן אופציה ליותר שגיאות כתיב
באמת כדאי להוסיף שהחיפוש יחפש גם בכינויים
גם סתם כדאי שיהיה אחידות מסויימת בין איתור לחיפוש בספרייה למרות שלא יקרה כלום אם החיפוש בספרייה יהיה קצת יותר סלחן לשגיאות מאיתור@פלמנמוני זה הקומיט הזה ותיקון קטן נוסף כאן אתה רוצה לטפל בזה או שאני יטפל ?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות