באג | כמה באגים בגירסת 0.93
-
באג נוראי- אני מקווה שזה לא פעם שניה שכותבים את זה
זיהיתי שכל פעם שאתה מעדכן תיקיית ספרים
הוא פשוט לוקח לך כפול מקום במחשב, כי אתה צריך גם להחזיק את המקורי
והוא גם משכפל
חוץ מזה כשאתה מוחק תקיית ספרים אישית הוא לא מפנה מקום במחשב,
ואם אתה מוסיף אותו בחזרה הוא פשוט לוקח עוד פעם אותו מקום
ואצלי זה פשוט לקח עוד פעם כפול בערך 40 גיגה -
כשגוללים בקטגוריה אחת למטה (לדוגמא) ועוברים לקטגוריה אחרת- נפתח בגלילה למטה- כאילו גללו גם בו (אני בגירסת @הבל-הבלים )
-
לא פתחתי תוספים, ולא PDF, כרגע פתוחים שני ספרים מהDB :

לייתר ביטחון, הסרתי את כל התוספים שהיו מותקנים, [סגרתי ופתחתי מחדש את התוכנה] וכעת עם שלושה ספרי טקסט פתוחים:

בהתחלה זה היה עם פחות, ועלה ועלה עד שהגיע ועמד על GB RAM, סגרתי את כל הספרים שהיו פתוחים (לא PDF, ומהDB), וזה עומד על:

-
כשגוללים בקטגוריה אחת למטה (לדוגמא) ועוברים לקטגוריה אחרת- נפתח בגלילה למטה- כאילו גללו גם בו (אני בגירסת @הבל-הבלים )
-
באג שמסתמא כבר נכתב אבל אני לא הצלחתי לעקוב אחרי כל הדיווחים, אז מתנצל מראש אם זה נכתב שוב
הבחירה של איזה מפרשים להציג לא נשמרת כ"כ לפתיחה הבאה של התוכנה (שמתי לב לזה באפליקציה אבל לא נראה לי שאמור להיות הבדל)
אולי בעצם זה בכוונה ולא באג? -
איפה?
-
באג מעניין - בתוצאות חיפוש בתוך הספר -
מופיעות אותיות הפניה ל'הערות' וגם תוכן ההערה
[בדומה למה שנמצא לעתים רחוקות בתוצאות החיפוש הכללי, שבתוצאה מופיעות אותיות של מראי מקומות שבסוגריים וכד',רק בלי הפיסוק, מה שגורם שאין להם פשר].

אולי אפשר להחריג מהחיפוש כל טקסט שבסוגריים עגולים? אולי יש בזה הפסד מועט?
אולי אפשר לעשות אפשרות בחירה(!) - חיפוש 'כולל הכתוב בסוגריים' ... -
באג מעניין - בתוצאות חיפוש בתוך הספר -
מופיעות אותיות הפניה ל'הערות' וגם תוכן ההערה
[בדומה למה שנמצא לעתים רחוקות בתוצאות החיפוש הכללי, שבתוצאה מופיעות אותיות של מראי מקומות שבסוגריים וכד',רק בלי הפיסוק, מה שגורם שאין להם פשר].

אולי אפשר להחריג מהחיפוש כל טקסט שבסוגריים עגולים? אולי יש בזה הפסד מועט?
אולי אפשר לעשות אפשרות בחירה(!) - חיפוש 'כולל הכתוב בסוגריים' ...איש-שלו כתב:
באג מעניין - בתוצאות חיפוש - - - שבתוצאה מופיעות אותיות של מראי מקומות שבסוגריים וכד',רק בלי הפיסוק, מה שגורם שאין להם פשר.
עוד בדומה לזה -
אותיות מספר הפסוק [שמופיע בתנ"ך בתוך סוגריים עגולות (נא)]
אותיות פ ס של סימון פרשה פתוחה וסתומה [שמופיע בתנ"ך בתוך סוגריים מסולסלות {פ} {ס} - מופיעים בתוצאות בלי הסוגריים וגם בלי ריווח...
-
איש-שלו כתב:
באג מעניין - בתוצאות חיפוש - - - שבתוצאה מופיעות אותיות של מראי מקומות שבסוגריים וכד',רק בלי הפיסוק, מה שגורם שאין להם פשר.
עוד בדומה לזה -
אותיות מספר הפסוק [שמופיע בתנ"ך בתוך סוגריים עגולות (נא)]
אותיות פ ס של סימון פרשה פתוחה וסתומה [שמופיע בתנ"ך בתוך סוגריים מסולסלות {פ} {ס} - מופיעים בתוצאות בלי הסוגריים וגם בלי ריווח...
-
-
@י.-פל. באג, שינוי גודל גופן מפרשים תחתונים בתצוגת צורת הדף משנה גם את גודל הגופן של המפרשים הצדדיים. ואגב, הגדרת הגודל פה נראית אחרת מהגדרת הגודל בהגדרות תצוגה, אולי כדאי שזה ייראה אתו דבר, יותר מקצועי, וגם שיראו את השינוי מיידית, ולא שיצטרכו לסגור את חלונית ההגדרה ורק אז לראות את השינוי, בדומה להגדרת תצוגה רגילה שמתרעננת מיידית.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות