הצעת ייעול | שער הציון
-
כהמשך להנ״ל דיקטה טענו שהOCR שלהם על השער הציון לא יצא מאד איכותי, באופן שלפי הקריטריונים שלהם הם לא מעבירים את זה למגיהים.
אם מישהו מכאן רוצה מוכן ורוצה להגיה הם מוכנים לתת לו גישה לאתר ההגהה שלהם.
על כל פנים, אם זה דורש עבודת הגהה רצינית אני חושב שלא שווה לעשות זאת דרכם.
כך שאולי שווה לנסות על השער הציון פיילוט שהציע @י.-פל.
יש אתר נפלא בשם ״כתב ai" שעל פי מה שבחנתי אותו רמת הזיהוי שם מאד גבוהה גם בכתב רש״י דוגמא בספוילר למטה.
(נגמרו לי הקרדיטים כך שלא יכולתי לבדוק ספציפית את השער הציון)
יש שם כמות מוגבלת של קרדיטים חינמיים, אבל אם שולחים קישור לחבר והחבר מגיע דרכו מקבלים עוד קרדיטים, ולכן הכנסו דרך הקישור הזה שיתן לחשבון של אוצריא קרדיטים.
הייתי שמח לנסות לעשות זאת בשיתוף עם הציבור המעוניין.
לע״ע אני חושב שנעבוד דרך אתר העריכה המוכר והטוב, רק שכל משתמש יוריד את העמודים שלו ויעשה להם זיהוי באתר כתב ai, ויחזיר את הפלט לאחר הגהה למקומו באתר העריכה.היות ואם הבנתי נכון כל עמוד לוקח רמת קרדיטים זהה בלי קשר לכמות המלל שבו, יהיה בזבוז משאבים לעלות כל פעם רק שער הציון מעמוד אחד.
לכן כדאי שאחרי שהשער הציון ייחתך ע״י התוכנה של הרב @סנאי שיחיה נצח, ראוי לצרף כמה ״שער הציונים״ בעמוד אחד ככל שיכנסו.
אם מישהו יודע על דרך קלה לעשות זאת יבורך.
כשיעשה נוכל לעבור לשלב הטכני של שוד הקרדיטים הגדול.נ.ב. אני מעלה לכאן דוגמא מהשער הציון אם מישהו יוכל לעשות אותו עם ״קטבאי״ ולתת אינדיקציה על אחוזי הדיוק, יבורך.שער הציון חתוך (נגרר).pdf
דוגמא מהעמוד בספר ״יד מלאכי״ איכות הכתב עדיפה אולי במקצת על של השער הציון.
השורות מעל ומתחת ג״כ היו עם 100 אחוזי דיוק

עריכה: @י.-פל. נטפרי התחילו לשלוח לבדיקה תמונות מהפורום?
יש אתר נפלא בשם ״כתב ai " שעל פי מה שבחנתי אותו רמת הזיהוי שם מאד גבוהה גם בכתב רש״י דוגמא בספוילר למטה.
יש שם כמות מוגבלת של קרדיטים חינמיים, אבל אם שולחים קישור לחבר והחבר מגיע דרכו מקבלים עוד קרדיטים.אם אתם נרשמים - הכנסו דרך הקישור הזה:
https://ktavyad.com?ref=08f90e750dff
זה יוסיף לחשבון של אוצריא קרדיטים!!! -
יש אתר נפלא בשם ״כתב ai " שעל פי מה שבחנתי אותו רמת הזיהוי שם מאד גבוהה גם בכתב רש״י דוגמא בספוילר למטה.
יש שם כמות מוגבלת של קרדיטים חינמיים, אבל אם שולחים קישור לחבר והחבר מגיע דרכו מקבלים עוד קרדיטים.אם אתם נרשמים - הכנסו דרך הקישור הזה:
זה יוסיף לחשבון של אוצריא קרדיטים!!!אם אתם נרשמים - הכנסו דרך הקישור הזה:
זה יוסיף לחשבון של אוצריא קרדיטים!!!אז בואו נעשה קמפיין הרשמה?
-
@יאיר-דניאל
תכננתי לעשות מזה נושא, לכתוב פוסט מסודר...
אבל הוא גנב את האירוע, כי התמהמהתי... -
@יאיר-דניאל
תכננתי לעשות מזה נושא, לכתוב פוסט מסודר...
אבל הוא גנב את האירוע, כי התמהמהתי... -
@יאיר-דניאל גם אצלי
-
@יאיר-דניאל
מוזר, אצלי עובד כתיקנו!
אם אתם נכנסים לקישור שלפני ה"?": זה כן מוביל אתכם לאנשהוא?
הרשת שלכם איטית אולי? -
@י.-פל.
כעת זה כן עובד.אגב, 7 חשבונות זה מספיק?...
-
@יאיר-דניאל
מוזר, אצלי עובד כתיקנו!
אם אתם נכנסים לקישור שלפני ה"?": זה כן מוביל אתכם לאנשהוא?
הרשת שלכם איטית אולי?- הרשת שלי אכן איטית מעט אבל נכנסתי רגע לפני בדיוק לאתר הזה והיה בסדר
- יש לי כבר חשבון קיים שם, זה יעזור בכלל אם אני אכנס דרך הקישור הזה?
-
- הרשת שלי אכן איטית מעט אבל נכנסתי רגע לפני בדיוק לאתר הזה והיה בסדר
- יש לי כבר חשבון קיים שם, זה יעזור בכלל אם אני אכנס דרך הקישור הזה?
יש לי כבר חשבון קיים שם, זה יעזור בכלל אם אני אכנס דרך הקישור הזה?
חושב שלא...
אגב, 7 חשבונות זה מספיק?...
זה 35 קרדיטים...
חוץ מזה, אל תיכנסו סתם לחשבונות: נצלו את הקרדיטים כדי לערוך את השעה"צ!!!
אפשר לקחת את הטקסט, ולהעלות לאתר העריכה...
@איש-גמזו תעלה לשם בבקשה את הPDF, וכך יוכלו להוריד את הדפים!!!
בקצב הזה, עד שבועות זה יהיה בפנים... -
יש לי כבר חשבון קיים שם, זה יעזור בכלל אם אני אכנס דרך הקישור הזה?
חושב שלא...
אגב, 7 חשבונות זה מספיק?...
זה 35 קרדיטים...
חוץ מזה, אל תיכנסו סתם לחשבונות: נצלו את הקרדיטים כדי לערוך את השעה"צ!!!
אפשר לקחת את הטקסט, ולהעלות לאתר העריכה...
@איש-גמזו תעלה לשם בבקשה את הPDF, וכך יוכלו להוריד את הדפים!!!
בקצב הזה, עד שבועות זה יהיה בפנים...@י.-פל. תביאו צילומים - נעלה.
-
@איש-גמזו תוכל להסביר לי איך הגעת לפלט ברמה הזו, הכנסתי לו עמוד לדוגמא בכתב מרובע וברמה סבירה והפלט היה מזעזע בAI סטודיו נתן פלט לאותו מסמך בפחות זמן וברמה גבוהה פי כמה, אולי אני מפספס משהו
-
@איש-גמזו תוכל להסביר לי איך הגעת לפלט ברמה הזו, הכנסתי לו עמוד לדוגמא בכתב מרובע וברמה סבירה והפלט היה מזעזע בAI סטודיו נתן פלט לאותו מסמך בפחות זמן וברמה גבוהה פי כמה, אולי אני מפספס משהו
@ori-bensimon צריך שהכתב לא יהיה מידי קטן.
מעלה כאן עמוד מהשעה״צ ופענוחו שהעלה לשם @יעקב052 להיווכח בפענוח המדוייק יחסית.

הפענוח:
(כו) ח"א וכן איתא בתשובת הרמב״ם הובא בריש ספר מעשה רוקח:(כז) פרישה וא״ר ודה״ת: (כח) אבל לא יעשה בהיפוך דהיינו שילך בחוץ טול ידיו מתחלה ואח״כ ילך לדוכן דעקירה כדי לילך ליטול ידים לא חשיב עקירה כדלקמיה בשם העט״ז: (כט) כן מוכח ממגן גבורים והדין עמו משום ההיא דעט״ז:(ל) ואף שבפמ״ג מגמגם בדינו והביא ראיה ממה שכתב המג"א בשם הכנה״ג דעקירה מביתו סמוך לביהכ״נ הוי עקירה וכ"ש בזה לא הירא דשם הלא הוא הולך לביהכ"נ לדוכן ואף שבאמצע הליכתו נוטל ידיו לא איכפת לן משא״כ הכא דהוא הולך לצד חוץ וכן משמע מרדב״ז שהובא בכנה״ג שכתב דאם היו ידיו טמאות בעת שאמר הש"ץ רצה לא יעלה אף שמסתמא הלך לרחוץ ידיו אפ"ה לא חשיב זה עקירה אך משמע התם רדב״ז דאם עלה לא ירד וכן כשעקר רגליו מביתו לבוא לביהכ״נ משמע התם דאם עלה לא ירד ופשטיות לישנא דמ״א משמע דבעקר רגליו מביתו לבוא לביהכ"נ אף אם עלה ירד וליתא להמעיין ברדב״ז גופא ולפי הנראה דאטעייה לשון כנה״ג שחלק את הדבר לשנים ובאמת איתא שם בהדיא לענין עקר רגליו מביתו לבוא לביהכ"נ דאם עלה לא ירד וכן כתב בבאה״ט:(לא) הגר״ו וח״א:(לב) דה״ח ועיין בעקרי הד״ע ובפ״ת -
@ori-bensimon צריך שהכתב לא יהיה מידי קטן.
מעלה כאן עמוד מהשעה״צ ופענוחו שהעלה לשם @יעקב052 להיווכח בפענוח המדוייק יחסית.

הפענוח:
(כו) ח"א וכן איתא בתשובת הרמב״ם הובא בריש ספר מעשה רוקח:(כז) פרישה וא״ר ודה״ת: (כח) אבל לא יעשה בהיפוך דהיינו שילך בחוץ טול ידיו מתחלה ואח״כ ילך לדוכן דעקירה כדי לילך ליטול ידים לא חשיב עקירה כדלקמיה בשם העט״ז: (כט) כן מוכח ממגן גבורים והדין עמו משום ההיא דעט״ז:(ל) ואף שבפמ״ג מגמגם בדינו והביא ראיה ממה שכתב המג"א בשם הכנה״ג דעקירה מביתו סמוך לביהכ״נ הוי עקירה וכ"ש בזה לא הירא דשם הלא הוא הולך לביהכ"נ לדוכן ואף שבאמצע הליכתו נוטל ידיו לא איכפת לן משא״כ הכא דהוא הולך לצד חוץ וכן משמע מרדב״ז שהובא בכנה״ג שכתב דאם היו ידיו טמאות בעת שאמר הש"ץ רצה לא יעלה אף שמסתמא הלך לרחוץ ידיו אפ"ה לא חשיב זה עקירה אך משמע התם רדב״ז דאם עלה לא ירד וכן כשעקר רגליו מביתו לבוא לביהכ״נ משמע התם דאם עלה לא ירד ופשטיות לישנא דמ״א משמע דבעקר רגליו מביתו לבוא לביהכ"נ אף אם עלה ירד וליתא להמעיין ברדב״ז גופא ולפי הנראה דאטעייה לשון כנה״ג שחלק את הדבר לשנים ובאמת איתא שם בהדיא לענין עקר רגליו מביתו לבוא לביהכ"נ דאם עלה לא ירד וכן כתב בבאה״ט:(לא) הגר״ו וח״א:(לב) דה״ח ועיין בעקרי הד״ע ובפ״ת@איש-גמזו
העלתי לשם טקסט באיכות הרבה יותר טובה וגם יותר גדול. שוב, אולי פספסתי משהו בשימוש באתר
ובכל זאת אני שואל למה להשתמש באתר מורכב יותר שעקרונית גם דורש כסף (כל דף קרדיט 1 וישנם רק 5 קרדיטים כל חודש אם לא משלמים), כשיש אופציה חינמית שצריך רק לדייק את נוסח הבקשה ולא להעלות יותר מ5-15 עמודים (תלוי באיכות הצילום והדפוס) -
כהמשך להנ״ל דיקטה טענו שהOCR שלהם על השער הציון לא יצא מאד איכותי, באופן שלפי הקריטריונים שלהם הם לא מעבירים את זה למגיהים.
יש אתר נפלא בשם ״כתב ai" שעל פי מה שבחנתי אותו רמת הזיהוי שם מאד גבוהה גם בכתב רש״י דוגמא בספוילר למטה.
יש שם כמות מוגבלת של קרדיטים חינמיים, אבל אם שולחים קישור לחבר והחבר מגיע דרכו מקבלים עוד קרדיטים, ולכן הכנסו דרך הקישור הזה שיתן לחשבון של אוצריא קרדיטים.
לע״ע אני חושב שנעבוד דרך אתר העריכה המוכר והטוב, רק שכל משתמש יוריד את העמודים שלו ויעשה להם זיהוי באתר כתב ai, ויחזיר את הפלט לאחר הגהה למקומו באתר העריכה.היות ואם הבנתי נכון כל עמוד לוקח רמת קרדיטים זהה בלי קשר לכמות המלל שבו, יהיה בזבוז משאבים לעלות כל פעם רק שער הציון מעמוד אחד.
לכן כדאי שאחרי שהשער הציון ייחתך ע״י התוכנה של הרב @סנאי שיחיה נצח, ראוי לצרף כמה ״שער הציונים״ בעמוד אחד ככל שיכנסו.
כשיעשה נוכל לעבור לשלב הטכני של שוד הקרדיטים הגדול.נ.ב. אני מעלה לכאן דוגמא מהשער הציון אם מישהו יוכל לעשות אותו עם ״קטבאי״ ולתת אינדיקציה על אחוזי הדיוק, יבורך.שער הציון חתוך (נגרר).pdf

jחבר אמר לי שקל מאוד לחבר חלקים חתוכים בעזרת התוכנה הזו, אולי תנסה.
-
@יאיר-דניאל לחתוך זאת לא הבעיה [ABBYY], השאלה איך אפשר לחבר את המקטעים החתוכים?
-
אפשר עם זה...
-
@איש-גמזו
העלתי לשם טקסט באיכות הרבה יותר טובה וגם יותר גדול. שוב, אולי פספסתי משהו בשימוש באתר
ובכל זאת אני שואל למה להשתמש באתר מורכב יותר שעקרונית גם דורש כסף (כל דף קרדיט 1 וישנם רק 5 קרדיטים כל חודש אם לא משלמים), כשיש אופציה חינמית שצריך רק לדייק את נוסח הבקשה ולא להעלות יותר מ5-15 עמודים (תלוי באיכות הצילום והדפוס)ובכל זאת אני שואל למה להשתמש באתר מורכב יותר שעקרונית גם דורש כסף (כל דף קרדיט 1 וישנם רק 5 קרדיטים כל חודש אם לא משלמים), כשיש אופציה חינמית שצריך רק לדייק את נוסח הבקשה ולא להעלות יותר מ5-15 עמודים (תלוי באיכות הצילום והדפוס)
מעלה לכאן השוואה בין כתב ai לגוגל סטודיו בשתי נסיונות (אחת מהן שלך) תשפוט בעצמך
שער הציון.zip -
ובכל זאת אני שואל למה להשתמש באתר מורכב יותר שעקרונית גם דורש כסף (כל דף קרדיט 1 וישנם רק 5 קרדיטים כל חודש אם לא משלמים), כשיש אופציה חינמית שצריך רק לדייק את נוסח הבקשה ולא להעלות יותר מ5-15 עמודים (תלוי באיכות הצילום והדפוס)
מעלה לכאן השוואה בין כתב ai לגוגל סטודיו בשתי נסיונות (אחת מהן שלך) תשפוט בעצמך
שער הציון.zip -
תשפוט בעצמך
אני מתערב להגנת הרב @ori-bensimon , הוא כתב את זה לפני שבדקנו את שניהם.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות