עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
הסרתי עם ריבו.
ניקיתי את המחשב עם ccleaner
מה עוד? סנט מוריץ? -
אחרי שמוסיפים תוסף לסרגל הכלים, הוא באמת נסגר אחרי 10 שניות שהוא לא מגיב.
וקבצי וורד הוא מציג רק אחרי שסוגרים את התוכנה ופותחים אותה מחדש... -
הסרתי עם ריבו.
ניקיתי את המחשב עם ccleaner
מה עוד? סנט מוריץ?@איש-בנימין
תחפש בחיפוש הכתום שאת שמו אני לא זוכר את המילה otzaria, ותמחוק כל סממן.
(@י.-פל. בגלל שלתוכנה קוראים בפרוגרם פילס אוצריא אפילו ריבו לא מוחק תקיות שרשום בהם otzaria) -
@איש-בנימין
(@י.-פל. בגלל שלתוכנה קוראים בפרוגרם פילס אוצריא אפילו ריבו לא מוחק תקיות שרשום בהם otzaria)@מענין-לשמוע
זה ימחק לי את הספריה.
אבל מחקתי בפרוגרם דאטה -
@איש-בנימין
(@י.-פל. בגלל שלתוכנה קוראים בפרוגרם פילס אוצריא אפילו ריבו לא מוחק תקיות שרשום בהם otzaria)תחפש בחיפוש הכתום שאת שמו אני לא זוכר את המילה otzaria, ותמחוק כל סממן.
אווריתינג
-
כל מי שכותב משהו, נדרש לכתוב איזו גרסת web view, איזו גרסת תוכנה, ואם הפעלה כמנהל עוזרת לו.
מי שלא יציין את 3 הפרטים הנ״ל - יקבל דיסלייק.
לא יכול להיות שאנחנו נעבוד כמו חמורים, ואתם לא תכתבו את המינימום!!! -
-
שימו לב:
אין צורך בדבר הבא, אבל כל עוד לא מחקתם בregistry, המחשב יודע שזה כבר היה מותקן כולל אם זה היה מוצמד בשורת המשימות (בהתחל אני לא זוכר)
אין צורך בזה, למיטב הבנתי, אבל זה שאוצריא לא נמצא בנוספו לאחרונה, זה לא אומר כלום
כמו שכתבו למעלה, תחפשו עם Everything או שתמחקו את התיקיות באנגלית ובעברית במיקומים:C:\Users\%username%\AppData\RoamingC:\ProgramData(יש עוד מיקום?)
-
@יאיר-דניאל
סליחה, סליחה......
לאנשים פשוטים לא הכל ברור כמו שברור למעכ"ת.
(כי הדגישו כאן כמה פעמים להתקין לכל המשתמשים, אז חשבתי שמא מדובר על זה....) -
גירסת חמישי ערב
בהפעלה כמנהל נסגר חלק חלק ונתחלק...
קבצי וורד עדיין לא מציג. רק כשסוגרים את התוכנה ופותחים שוב.... -
גירסת חמישי ערב
בהפעלה כמנהל נסגר חלק חלק ונתחלק...
קבצי וורד עדיין לא מציג. רק כשסוגרים את התוכנה ופותחים שוב.... -
קבצי וורד עדיין לא מציג. רק כשסוגרים את התוכנה ופותחים שוב....
אתה סתם מציק.
אנו עובדים פה על בעייה מהותית, ואתה חוזר ומביא באג ידוע ומפורסם.
סליחה על החריפות.@י.-פל.
סליחה ומחילה.
חשבתי שכתבת שזה אחד מהדברים שאמורים להסתדר.
תגיד מה לבדוק ועבדך הנאמן יבדוק.... -
@י.-פל. כבר כתבתי שגירסה חמישי בערב עם הפעלה כמנהל נסגר תקין
גירסה 148.0.3967.54 Microso...@זאב-לבן
כן, הדיווחים שלך מאוד קידמו אותנו, ביחד עם אלו שדיווחו בפירוט, כמו @מענין-לשמוע פה:
https://otzaria.org/forum/post/17753 -
כשאני מנסה לפתוח מפרשים במצב מפרשים למטה, החלונית קופצת מיד. א"א לפתוח.הקלטה 2026-05-17 162131.mp4
-
@זאב-לבן
כן, הדיווחים שלך מאוד קידמו אותנו, ביחד עם אלו שדיווחו בפירוט, כמו @מענין-לשמוע פה:
https://otzaria.org/forum/post/17753 -
@י.-פל. @פלמנמוני צר לי לאכזב...
גירסא - חמישי ערב.RegistryKey pv na me ----------- -- -- HKLM:\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\EdgeUpdate\Clients\{F3017226-FE2A-4295-8BDF-00C3A9A7E4C5} 146.0.3856.109 Miהפעלה כמנהל גם לא הועילה אלא הכל היה צמוד לדיווח הקודם...
עוד עדכון קטנטן שלכאורה לא מוסיף הרבה, אלא רק משלים את הגילויים הקודמים -
כשפותחים את התוכנה ויש תוספים נעוצים, לחיצה על הגדרות או על כלים בפעם הראשונה יש עיגול כחול שמסתובב שניה (כמו שקורה כשהתכונה נתקעת), ממש לשבריר שניה, ואז נפתח כלים והגדרות, ומאז והלאה הכל חלק.
כשאין תוספים זה לא חושב בכלל. -
פ פלמנמוני נעל נושא זה ב-
-
@י.-פל. @פלמנמוני צר לי לאכזב...
גירסא - חמישי ערב.RegistryKey pv na me ----------- -- -- HKLM:\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\EdgeUpdate\Clients\{F3017226-FE2A-4295-8BDF-00C3A9A7E4C5} 146.0.3856.109 Miהפעלה כמנהל גם לא הועילה אלא הכל היה צמוד לדיווח הקודם...
עוד עדכון קטנטן שלכאורה לא מוסיף הרבה, אלא רק משלים את הגילויים הקודמים -
כשפותחים את התוכנה ויש תוספים נעוצים, לחיצה על הגדרות או על כלים בפעם הראשונה יש עיגול כחול שמסתובב שניה (כמו שקורה כשהתכונה נתקעת), ממש לשבריר שניה, ואז נפתח כלים והגדרות, ומאז והלאה הכל חלק.
כשאין תוספים זה לא חושב בכלל.השרשור ננעל עקב היותו לא רלוונטי יותר. חכו לגירסה הבאה שתצא בקרוב בעז"ה.
-
י י. פל. ביטל את נעילת נושא זה ב-
-
פתחתי את השרשור, העליתי גרסה פה:
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1a7k1WUsdNNiQWQH4gzJEWiuwrlp_o2G5
אבקש מכל מי שהיו לו בעיות של קריסות, ורק הן - שידווח.
יש לדווח גם אם הפעלה כמנהל גרמה לאי-קריסה, יש לדווח אם יש שוני בין מצב מחובר למצב מנותק! וכן על גרסת הדפדפן, כפי שכתבתי פה:
https://otzaria.org/forum/post/17836
את מי צריך לתייג?
@מענין-לשמוע @יעקב052
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות