עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
י.-פל. כתב:
אשמח שתבדקו את הגרסה שב:
https://drive.google.com/drive/folders/12w2Z4W-ETcuoB6GYdls1f5TYASAXxanz?usp=sharing
אם היא נשארת ברקע.
תודה רבה!!!
(יש שם גם את כל התיקונים שנעשו מאז 991...)הועלתה שוב גרסה (תיקיית 11 מאי): אולי סוף-סוף לא ישארו תהליכים?
אנא - בדיקותיכם!!!
(על הדרך תהנו מעוד עשרות תיקונים ושיפורים...) -
@איש-בנימין גא"מ, הנותן מתנה לחבירו צריך להודיעו
-
-
י.-פל. כתב:
אשמח שתבדקו את הגרסה שב:
https://drive.google.com/drive/folders/12w2Z4W-ETcuoB6GYdls1f5TYASAXxanz?usp=sharing
אם היא נשארת ברקע.
תודה רבה!!!
(יש שם גם את כל התיקונים שנעשו מאז 991...)הועלתה שוב גרסה (תיקיית 11 מאי): אולי סוף-סוף לא ישארו תהליכים?
אנא - בדיקותיכם!!!
(על הדרך תהנו מעוד עשרות תיקונים ושיפורים...) -
נכון לגירסא הקודמת (10 במאי למנינים) היה לי בעיה עם פתיחת הסולם על הזוה"ק, מישהו נתקל?
זה פשוט הקריס את התוכנה! -
@י.-פל. מקווה שאני לא מאכזב, אבל אצלי בכל אופן התוכנה לעולם לא נסגרת אלא רק קורסת.
וכשהיא קורסת תמיד לא נשאר רישום במנהל המשימות, אז מנלן שנפתרה הבעיה?
קובץ השגיאות ריק.
עוד בעיה בגירסא זו:
כשבוחרים טקסט ורוצים לשחרר אותו, לחיצה בודדת לביטול הבחירה מחזירה את הטקסט לראש הקטע, כך שכל פעם שבחרתי טקסט ולחצתי כדי לשחרר אותו איבדתי את המיקום בו אחזתי.... -
@י.-פל. מקווה שאני לא מאכזב, אבל אצלי בכל אופן התוכנה לעולם לא נסגרת אלא רק קורסת.
וכשהיא קורסת תמיד לא נשאר רישום במנהל המשימות, אז מנלן שנפתרה הבעיה?
קובץ השגיאות ריק.
עוד בעיה בגירסא זו:
כשבוחרים טקסט ורוצים לשחרר אותו, לחיצה בודדת לביטול הבחירה מחזירה את הטקסט לראש הקטע, כך שכל פעם שבחרתי טקסט ולחצתי כדי לשחרר אותו איבדתי את המיקום בו אחזתי.... -
מקווה שאני לא מאכזב, אבל אצלי בכל אופן התוכנה לעולם לא נסגרת אלא רק קורסת.
וכשהיא קורסת תמיד לא נשאר רישום במנהל המשימות, אז מנלן שנפתרה הבעיה?למה זה אמור לאכזב מישהו
לא היתה לך את הבעיה הזאת אז למה שתראה את הפתרון -
@מענין-לשמוע כנראה לא הבנתי אותך, אתה בעצם מתכוין שבעלמא כשתוכנה קורסת היא לא נשארת, וממילא לכן זה לא נשאר לך עכשיו אבל עד עכשיו היא כן נשארה לך
-
טוב שאתה מדייק אותי, אני יכתוב שוב יותר ברור...
בגירסא החדשה, התוכנה לא מוכנה להסיגר אלא היא קורסת, ואולי זה הסיבה שהיא לא נשארת במנהל המשימות (כמו שהיה קורה בגירסאות האחרונות).
ואם כך אולי הבאג כלל לא נפתר לצערינו... -
טוב שאתה מדייק אותי, אני יכתוב שוב יותר ברור...
בגירסא החדשה, התוכנה לא מוכנה להסיגר אלא היא קורסת, ואולי זה הסיבה שהיא לא נשארת במנהל המשימות (כמו שהיה קורה בגירסאות האחרונות).
ואם כך אולי הבאג כלל לא נפתר לצערינו...@מענין-לשמוע מה ההגדרה של 'קריסה'? כי כבר דיברו ע"ז שיש עיכוב של 8 שניות בסגירה
-
@מענין-לשמוע מה ההגדרה של 'קריסה'? כי כבר דיברו ע"ז שיש עיכוב של 8 שניות בסגירה
@דורש-טוב
עיכוב אינסופי, שנעצר רק כשאני כופה על התוכנה להיסגר. -
@אוצר כתב:
לא תוקן עוד שאינדקס נמצא בתיקיה "C:\ProgramData\otzaria\index"
לכן אני מפסיד את החיפוש הטוב.
כיון שאין לי מקום בc והתוכנה נמצאת אצלי בd@אוצר
אני לא כותב מידיעה, אבל אולי לינק קשיח יעזור לך, תחפש כאן או במתמחים טופ את התוכנה שפרסם (כמדומני) @יאיר-דניאל .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות