עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
@D9
זה מאוד מאוד מאוד מעניין!!!!
מישהו נוסף יכול לנסות?
להכנס אל לוח השנה>ליצור אירוע עם התראה>לבדוק אם נסגר.
אין טעם למי שמעולם לא חווה את הבעיה.@D9
מישהו נוסף יכול לנסות?
אין טעם למי שמעולם לא חווה את הבעיה.מה זה אומר אירוע עם התראה?
להגדיר שעה מסוימת לאירוע,
כי את זה ניסיתי ולא זו בלבד שהתוכנה נשארה לפעול ברקע אלא האירוע נמחק לי בפעם הבאה שפתחתי את התוכנה,
אציין שזו פעם ראשונה שאני יוצר אירוע בלוח שנה. -
@D9
מישהו נוסף יכול לנסות?
אין טעם למי שמעולם לא חווה את הבעיה.מה זה אומר אירוע עם התראה?
להגדיר שעה מסוימת לאירוע,
כי את זה ניסיתי ולא זו בלבד שהתוכנה נשארה לפעול ברקע אלא האירוע נמחק לי בפעם הבאה שפתחתי את התוכנה,
אציין שזו פעם ראשונה שאני יוצר אירוע בלוח שנה. -
@D9
מישהו נוסף יכול לנסות?
אין טעם למי שמעולם לא חווה את הבעיה.@י.-פל. ניסיתי - וזה כן נסגר.
אציין שאין לי את הקובץ DB בתוכנה = אני משתמש בה כעת לבדיקת תוספים -
@י.-פל. ניסיתי - וזה כן נסגר.
אציין שאין לי את הקובץ DB בתוכנה = אני משתמש בה כעת לבדיקת תוספים -
אציין שאין לי את הקובץ DB בתוכנה = אני משתמש בה כעת לבדיקת תוספים
ולפני?
@י.-פל. מה לפני?
-
@יאיר-דניאל @י.-פל.
בדקתי.
קודם כל סגרתי את כל התהליכים של אוצריא במנהל המשימות (היו 3)
אחר כך פתחתי את התוכנה והוא כתב לי שהוא מבצע אינדוקס מחדש (קשור לזה שסיימתי תהליכים ברקע?)
הוספתי אירוע בלוח שנה. סגרתי את התוכנה. ו.... אין אוצריא במנהל המשימות! הידד!
פתחתי שוב את התוכנה. ואין אירוע! נמחק!
סגרתי (בלי לעשות כלום)
ואין אוצריא במנהל המשימות
פתחתי, פתחתי כמה ספרים. וסגרתי.
ו.... אוצריא חזר ל"תהליכים ברקע".
מקווה שעזרתי... -
עכשיו עשיתי עוד בדיקה:
גם הוספתי אירוע, וגם פתחתי ספר חדש.
אוצריא היה ברקע כמה שניות ונסגר.
(ז"א שאם מוסיפים אירוע זה גורם לו להיסגר משום מה) -
שמתי לב שבגירסה מהדרייב 10 במאי אם סוגרים את התוכנה ממסך מלא היא נפתחת שוב על מסך מלא, אני לא בטוח שזה כ"כ מוצלח, מה שכן אם סוגרים על המצב הגדול התוכנה לא שומרת את מצב הסגירה אלא תמיד נפתח כקטן.
אני מתכוון להגדל והקטן שבכאן:

-
@י.-פל. .פל גם בגרסה מהדרייב התוכנה לא נסגרת ברקע
אבל עליתי על משהו!
בכל הפעלה שהפעילו בה התראה בלוח שנה או עדכנו התראה או בטלו התראה התוכנה נסגרת חלק
אז אולי שורש הבעיה בהתראות
ודרך אגב אני חושב שההתראות לא עובדות כלל אל לא הספקתי לבדוק לעומק -
אשמח שתבדקו את הגרסה שב:
https://drive.google.com/drive/folders/12w2Z4W-ETcuoB6GYdls1f5TYASAXxanz?usp=sharing
אם היא נשארת ברקע.
תודה רבה!!!
(יש שם גם את כל התיקונים שנעשו מאז 991...)י.-פל. כתב:
אשמח שתבדקו את הגרסה שב:
https://drive.google.com/drive/folders/12w2Z4W-ETcuoB6GYdls1f5TYASAXxanz?usp=sharing
אם היא נשארת ברקע.
תודה רבה!!!
(יש שם גם את כל התיקונים שנעשו מאז 991...)הועלתה שוב גרסה (תיקיית 11 מאי): אולי סוף-סוף לא ישארו תהליכים?
אנא - בדיקותיכם!!!
(על הדרך תהנו מעוד עשרות תיקונים ושיפורים...) -
י.-פל. כתב:
אשמח שתבדקו את הגרסה שב:
אם היא נשארת ברקע.
תודה רבה!!!
(יש שם גם את כל התיקונים שנעשו מאז 991...)הועלתה שוב גרסה (תיקיית 11 מאי): אולי סוף-סוף לא ישארו תהליכים?
אנא - בדיקותיכם!!!
(על הדרך תהנו מעוד עשרות תיקונים ושיפורים...) -
@י.-פל. בשעה טובה ומוצלחת!
לוקח 2 שניות להסגר, אבל לא נשארת ברקע!
עריכה: 8 שניות כמ"ש לקמן -
@י.-פל.
התקנתי - אני לא רלוונטי, גם קודם לא נשאר לי.
מה כן - אחרי שלוחצים על סגירת התוכנה לוקח 8 שניות עד שהתוכנה נסגרת
כמו"כ במקרה החלפתי ערכת נושא לכהה והחזרתי מיד ואח"כ נכנסתי לתוספים ושם זה נשאר כהה לאחר כיבוי והדלקה נוספים זה חוזר לאותו ערכת נושאכמו"כ במקרה החלפתי ערכת נושא לכהה והחזרתי מיד ואח"כ נכנסתי לתוספים ושם זה נשאר כהה לאחר כיבוי והדלקה נוספים זה חוזר לאותו ערכת נושא
זה באג נפרד, בapi של התוספים ( @פלמנמוני: האם יתכן שהapi לא מרענן? כלומר, אם למשל אני מקבל את המייל של המשתמש, והוא מחליף מדי פעם מייל, זה מסתמא גם לא מתרענן.... אם כן, זה הבאג האמיתי הראשון שיש במערכת התוספים... אני מתרגש!
) -
כמו"כ במקרה החלפתי ערכת נושא לכהה והחזרתי מיד ואח"כ נכנסתי לתוספים ושם זה נשאר כהה לאחר כיבוי והדלקה נוספים זה חוזר לאותו ערכת נושא
זה באג נפרד, בapi של התוספים ( @פלמנמוני: האם יתכן שהapi לא מרענן? כלומר, אם למשל אני מקבל את המייל של המשתמש, והוא מחליף מדי פעם מייל, זה מסתמא גם לא מתרענן.... אם כן, זה הבאג האמיתי הראשון שיש במערכת התוספים... אני מתרגש!
)כמו"כ במקרה החלפתי ערכת נושא לכהה והחזרתי מיד ואח"כ נכנסתי לתוספים ושם זה נשאר כהה לאחר כיבוי והדלקה נוספים זה חוזר לאותו ערכת נושא
)כמו"כ הגדרות התוסף לא נשמרות. לדוגמא - אם אני מציג רש"י ורמב"ן אחרי סגירת התוכנה זה כבר לא נשמר.
-
כמו"כ במקרה החלפתי ערכת נושא לכהה והחזרתי מיד ואח"כ נכנסתי לתוספים ושם זה נשאר כהה לאחר כיבוי והדלקה נוספים זה חוזר לאותו ערכת נושא
)כמו"כ הגדרות התוסף לא נשמרות. לדוגמא - אם אני מציג רש"י ורמב"ן אחרי סגירת התוכנה זה כבר לא נשמר.
-
מצוין! אין זכר למשימות ברקע.
(וגם אין זכר לאירועים שנשמרו.....)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות