עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
-
@י.-פל. עליתי על משהו מענין, אם אני סוגר את התוכנה כשאני על תוסף הניקוג זה נסגר ברקע לאחר דיוח שגיאות
-
פתאום יש שגיאות בקובץ
מקודם בדקתי והיה ריק.
errors.txt
יתכן שזה מהגירסה הקודמת 9.1 לא מהדריב.
עוד שגיאות
errors.txt -
@י.-פל.
שכחתי לפרגן
שבגירסה החדשה מהדרייב חזר לעבוד המגע בPDF
זה ממש היה חסר... -
@י.-פל.
שכחתי לפרגן
שבגירסה החדשה מהדרייב חזר לעבוד המגע בPDF
זה ממש היה חסר...פוסט זה נמחק! -
-
כמה באגים קטנטנים בגירסא האחרונה מהדרייב (חלקם אולי דייוחו, אני כבר לא אוחז ראש):
במפרשים בPDF אין אפשרות לבחור את כל הראשונים אחרונים וכו'.
בקישורים בצורת הדף אין את האפשרות שהוסיף @דנדי לפתיחת חלונית הקישורים.
עדיין יש רעידות בחיפוש במסך הספריה, הקלדה של כל מילה מזיזה את כל הסמלים שיש על התקיות והקבצים. @פלמנמוני
סמן החיפוש בצורת הדף עדיין בורח אחרי חיפוש.
האיתור הרבה יותר טוב (באופן משמועתי) עדיין עדיף להשהות את החיפוש של האיתור בעוד שניה כדי שיכולו להקליד חלק יותר.ממש תודה רבה!!!
-
בתצוגת צורת הדף אין אפשרות לפתוח מפרשים נוספים.
אני לא יודע אם זה באג, אבל זה חבל ואין שום סיבה שזה יהיה ככה..... -
בתצוגת צורת הדף אין אפשרות לפתוח מפרשים נוספים.
אני לא יודע אם זה באג, אבל זה חבל ואין שום סיבה שזה יהיה ככה.....@איש-בנימין
אפשר בחלונית השמאלית.
@יום-חדש-מתחיל תוכל להגדיר שבדיווח על שגיאות בברירת המחדל הסמן יהיה בתוך תיבת ההקלדה? כיום צריך ללחוץ שם כל פעם ידנית וזה די מטריד.
אני פונה אליך כי אתה בנית את זה, אבל לא אכפת לי שמישהו אחר יסדר את זה....
ישר כח! -
@איש-בנימין
אפשר בחלונית השמאלית.
@יום-חדש-מתחיל תוכל להגדיר שבדיווח על שגיאות בברירת המחדל הסמן יהיה בתוך תיבת ההקלדה? כיום צריך ללחוץ שם כל פעם ידנית וזה די מטריד.
אני פונה אליך כי אתה בנית את זה, אבל לא אכפת לי שמישהו אחר יסדר את זה....
ישר כח!אפשר בחלונית השמאלית.
לא. אי אפשר.
בתצוגת צורת הדף הוא נותן רק קישורים והערות.
אין בכלל אופציה של מפרשים....

-
אפשר בחלונית השמאלית.
לא. אי אפשר.
בתצוגת צורת הדף הוא נותן רק קישורים והערות.
אין בכלל אופציה של מפרשים....

@איש-בנימין
שאתה בוחר מפרשים בחלונית השמאלית (איפה שיש לך בתמונה ביאור הלכה) יש הגדרה 'בחר מפרשים מרובים'. -
אין את שמות המחברים במסך הספריה לספרים שאינם מספריא.
אני עם הגירסא של 10 במאי

-
@איש-בנימין
שאתה בוחר מפרשים בחלונית השמאלית (איפה שיש לך בתמונה ביאור הלכה) יש הגדרה 'בחר מפרשים מרובים'.@מענין-לשמוע
לא מצאתי.
איפה יש את ההגדרה, בתפריט מקש ימני? בלחיצה על המפרש השמאלי? בלשונית עם החץ שפותחת חלונית מפרשים? (שם אין). -
@מענין-לשמוע
לא מצאתי.
איפה יש את ההגדרה, בתפריט מקש ימני? בלחיצה על המפרש השמאלי? בלשונית עם החץ שפותחת חלונית מפרשים? (שם אין).@איש-בנימין
איזה גירסא אתה? זה חידוש של @פלמנמוני מהגירסאות די האחרונות.
זה אמור להיות אחרי שלוחצים על הגלגל שיניים לבחירת מפרשים, בתוך בחירת המפרש לחלונית השמאלית, מתחת לחלונית החיפוש יש שורה שרשום בה 'בחירת מפרשים מרובים, בחירת המפרשים מתבצעת מתוך החלון', אני כותב בע"פ מקווה שאני מדייק....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות