עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
זה באמת משגע!!!
כבר פתחתי על זה נושא,
לדעתי צריך לבטל את האופציה הזאת של מעבר בין כרטסיות עם לוח המגע@asz ניסיתי לסגור את כל הכרטיסיות ולהשאיר רק כרטיסיה אחת של ספר PDF, ופתאום הגלילה בעכבר של המחשב כלפי מעלה ומטה עבדה חלק!
אני חושב שהתוכנה לא מצליחה לזהות אם המחווה היא כלפי מעלה ומטה או כלפי הצדדים,
ולכן עדיף לבטל לגמרי את המעבר בין הכרטיסיות -
באג- מרווח בין מילים בחיפוש לא עובד:
המרווח הכללי בין כל המילים לחיפוש שמוגדר ברירת מחדל 2 לא עובד
זה תמיד מוגדר בחיפוש כאילו זה מרווח 0 , גם אם לא מגדירים כלום וגם אם כן מגדירים -
זה באמת משגע!!!
כבר פתחתי על זה נושא,
לדעתי צריך לבטל את האופציה הזאת של מעבר בין כרטסיות עם לוח המגע@asz ניסיתי לסגור את כל הכרטיסיות ולהשאיר רק כרטיסיה אחת של ספר PDF, ופתאום הגלילה בעכבר של המחשב כלפי מעלה ומטה עבדה חלק!
ולכן עדיף לבטל לגמרי את המעבר בין הכרטיסיותזה באמת משגע!!!
כבר פתחתי על זה נושא,
ולכן עדיף לבטל לגמרי את המעבר בין הכרטיסיותעד שזה יסודר יותר קל פשוט להעביר לשולחן עבודה ריק במקום לסגור כרטיסיות.
-
ו. עוד באיתור ספר בתוצאות חיפוש, בחלון קטן משום מה חלק האיתור גדל לגודל שא"א לראות את תוצאות החיפוש ואין שום אפשרות להזיזו.
תוקן (זה הבעיה עם הוו גרירה)
י. כהמשך לפוסט הזה גיליתי עוד מקרה שבו התוכנה לא זוכרת את ההגדרה של לא להציג תצוגה מקדימה במסך הספריה- כשמקטינים או מגדילים את גודל החלון הכללי של התוכנה לגודל כזה שמעביר את סרגל האפשרויות מהצד ללמטה ולהפך, כל זה בתנאי שההגדלה או ההקטנה נעשית מתוך מסך ספריה, (לא מדויק, אלא הכל פעם שמגדילים ומקטינים לאחר שהפתיחה נעשתה ללא ספרים פתוחים כמבואר באות הקודמת).
כשמקטינים את החלון הוא אמור לסגור את התצוגה מקדימה כי אין לה מקום ליד המסך ספריה והתצוגה צריכה לצוף על התוכן,
אם התכוונת לזה שכשמגדילים את החלון התצוגה מקדימה לא נפתחת-זה אכן באג -
עוד באגים והערות שונות,
א. הפיצ'ר של התרגום ופתיחת ר"ת מזהה גם קיצור של מילה כר"ת, למשל למילה והרב' הוא מציע פתיחה ל - הלכה רב, ול - תוס' הוא מציע משום מה תוספת שבת.
ב. כשחלונית הניווט פתוחה יחד עם המפרשים מקבלים הנפשה כמו בהגדרות ולא ניתן לקרוא הספר עצמו (חלונית המפרשים מסתירה את הטקסט וכן נהיה מעומעם ולא ניתן לגלול), וכן א"א לשנות את גודל הניווט או המפרשים.
(אולי זה בכוונה, בכו"א לדעתי זה לא מוצלח וגם קשה להבין איך אפשר להישאר רק עם חלון המפרשים).
ג. בתצוגה של המפרשים כצורת הדף יש אפשרות להגדיר כתב רק של מפרש תחתון ואילו כתב המפרשים הצידיים נגזר מההגדרות הרגילות של המפרשים, נראה לי שאם כבר יש הגדרות נפרדות למפרשים של צורת הדף גם למפרשים שבאים מהצד צריך להיות הגדרה נפרדת, בכו"א במצב הנוכחי זה לא מספיק ברור.
ד. כהמשך לכך שהחיפוש לא מוצא תוצאות ללא ר"ת, בחיפוש עם ' יש מילים שהוא מחפש עם ' כמו תוס' ויש מילים שהוא מחפש ללא ' כמו והרב', גם בחיפוש מדויק, ובחיפוש כזה גם אין הדגשה לתוצאות, כלומר בחיפוש של והרב' נמצאות תוצאות של והרב ללא הדגשה. -
רק לידיעה:
כמעט (אם לא כל) הבאגים שדווחו כאן - סודרו!
תודה ל @פלמנמוני !!בהחלט התקדמות גדולה מאד בעבור צוות אוצריא המיוחד שטורח כל כך רבות עבור פיתוח התוכנה
פעם כל באג היה נגרר כמה גירסאות עד שהיה מתוקן, מה שגרם שככל שנוספות גירסאות נוספים המוני באגים
והיום כל גירסה מתקדמת בהחלט מהקודמת בשיפורים ותיקוני באגים
תודה לכם!!! -
יכול להיות שהבאג הוא רק במעבדי אינטל?
מי שאין לו באג: איזה מעבד יש לך? בדגש על מעבד גרפי!
האם יש מישהו בעל מעבד amd עם הבאג?@י.-פל.
איזה באג? שהתוכנה נשארת פתוחה?
אני עם מעבד גרפי של אינטל וזה לא קורה לי. -
@שווה לא הבנתי אם הבעיה בגלל שיש אפשרות לגלול לצדדים והוא לא מזהה אז למה בטקסט הוא כן גולל ?
@שווה לא הבנתי אם הבעיה בגלל שיש אפשרות לגלול לצדדים והוא לא מזהה אז למה בטקסט הוא כן גולל ?
בפד"ף יש [עקרונית] גם גרירה ימינה ושמאלה, כאשר הדף רחב ואינו מופיע כולו.
כשגללתי על ידי משטח המגע בעדינות ימינה ושמאלה - אכן הדף זז מעט לצד, ואם המשכתי עוד משהו יותר - החליק לכרטיסיה הבאה...
בטקסט [שהוא כמו וורד בתצוגה לא של עמוד מעוצב אלא טקסט נקי] - אין משמעות לגרירה בכלל, רק לגלילה כלפי מטה.שימו לב לשלבים מתחילת הגרירה:
א. קודם כל כל המסך זז ימינה,
ב. אח"כ העמוד של הפד"ף זז בתוך הלשונית הפתוחה,
ג. כממשיכים עוד - הגרירה מושכת את הלשונית ועוברים ללשונית הבאה... -
האם יש מישהו בעל מעבד amd עם הבאג? -
אני לא יודע למה זה קשור אבל שמתי לב שבספרים אישיים התוכנה מביאה מפרשים
זה ניחא שי ספר לדוג' שיש בשמו את השם "גיטין"שיביא א כל המפרשים על גיטין שברוב הפעמים בכזה ספר באמת עוסק במסכת זו אם כי מביא את הכל ללא סדר ופשר
אבל למה באגרות החיד"א לדוג' הביא לי את הפרשנים על מגילת רות?? -
האם יש מישהו בעל מעבד amd עם הבאג?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות