עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
@הבל-הבלים אמר לי את זה, אבל חשבתי שמכיון שלא היו דיווחים (למרות שהוא ביקש!) כנראה זה קורה רק פעמים בודדות...
@יהודי-צעיר @דאנציג
האם יתכן שזה קורה סביב מופע pdf? -
למרות כל המעלות, הנקודה של הגלילה בPDF מאוד מציקה.
אצלי קורה הרבה, שגלילה בעכבר של המחשב כלפי מטה ומעלה, מעבירה את התצוגה ימינה או שמאלה לכרטיסיות אחרות.
יתכן שאם לא תהיה אפשרות לגלול לצד, גם הגלילה מעלה ומטה תעבוד חלק יותר.אצלי קורה הרבה, שגלילה בעכבר של המחשב כלפי מטה ומעלה, מעבירה את התצוגה ימינה או שמאלה לכרטיסיות אחרות.
יתכן שאם לא תהיה אפשרות לגלול לצד, גם הגלילה מעלה ומטה תעבוד חלק יותר.חשבתי כמוך
אבל בדקתי עם עכבר רגיל וגם איתו יש בעיה בגלילה שהיא איטית מדי
אבל, זה נכון שמה שאתה מציין זה גורם להאטה יותר משמעותית ומפריע לגלילה -
אצלי קורה הרבה, שגלילה בעכבר של המחשב כלפי מטה ומעלה, מעבירה את התצוגה ימינה או שמאלה לכרטיסיות אחרות.
יתכן שאם לא תהיה אפשרות לגלול לצד, גם הגלילה מעלה ומטה תעבוד חלק יותר.חשבתי כמוך
אבל, זה נכון שמה שאתה מציין זה גורם להאטה יותר משמעותית ומפריע לגלילה@asz בעכבר רגיל הגלילה יותר איטית מהעכבר של המחשב,
יתכן שהתוכנה לא מגיבה באותה צורה בכלל לשני סוגי העכברים,
שווה לנסות לנעול את האפשרות של גלילה לצד ולראות אם זה משפר,
בפרט, שמי שעובד עם עכבר רגיל, יכול להשתמש בסמן הגלילה, וזה כבר שיפור מסוים, ולמי שמשתמש בעכבר של המחשב זה פחות נוח לשימוש. -
אני לא יודע אם דובר פה מרוב אריכות הדברים
ואולי זה הכוונה בהודעות הקודמות
אצלי לאחר שאני סוגר את התוכנה לפעמים נשאר במנהל המשימות כמה שורות של אוצריא
ולפעמים כלום
לא יודע במה זה תלוי -
לי זה קרה כשניסיתי להתקין גירסה חדשה כשהקודמת הייתה פתוחה, סימנתי לו שיסגור יישומים פתוחים וזה נתקע לו אפילו שזה נסגר, אז בדקתי במנהל המשימות וראיתי את הכמה שורות...
לא באתי לחדש בעניין המנהל משימות אלא רק לומר שאולי זה תוקע גם התקנות -
@הבל-הבלים אמר לי את זה, אבל חשבתי שמכיון שלא היו דיווחים (למרות שהוא ביקש!) כנראה זה קורה רק פעמים בודדות...
@יהודי-צעיר @דאנציג
האם יתכן שזה קורה סביב מופע pdf? -
באגים שונים:
לא עקבתי אחרי כל השרשור יתכן שחל מהבאגים כבר דווחו.
א. במסך עיון לא ניתן לגרור את חלון התוכנה בתוך המסך.
ב. בחיפוש עם ראשי תיבות נמצאים תוצאות גם ללא ר"ת, למשל בחיפוש של הקב"ה תמצא תוצאה גם של הקב"ה וגם של הקבה.
ג. בחיפוש כשמסמנים את האופציה של שגיאת כתיב, נעלם בתוצאות האופציה של איתור ספר, כלומר האופציה נמצאת אבל רשימת הספרים איננה.
ד. אין אפשרות לסמן את האופציה של שגיאות כתיב רק על מילה אחת מתוך המשפט, בכל מילה שמסמנים כל המשפט מסומן, כמו כן כשבוחרים באופציה זו נעלם האפשרות של קביעת מרחק בין מילים.
ה. במסך תוצאות מופיע בצד אופציה של סינון ספרים בצורה כזו: איתור ספר... תמיד חשבתי לתומי שצריך להיות כתוב איתור ספרים, רק מפני שהחלון קטן מוצגים ... אבל כשניסיתי להגדיל את השטח של האיתור הכיתוב נשאר באותו הצורה.
ו. עוד באיתור ספר בתוצאות חיפוש, בחלון קטן משום מה חלק האיתור גדל לגודל שא"א לראות את תוצאות החיפוש ואין שום אפשרות להזיזו.

ז. התוכנה נפתחת תמיד לפי החלון הקטן אפי' שסגרתי את התוכנה במצב של חלון גדול.
ח. גם לי מופיעה התוכנה במנהל המשימות לאחר סגירה ובכל פתיחה מחודשת מופיע שוב, עד כדי שבגלל שסגרתי ופתחתי את התוכנה המון פעמים בשביל לחפור על באגים באיזה שהוא שלב לא הצלחתי לפתוח שוב את התוכנה, (כנראה) בגלל שכל הפתיחות הקודמות תפסו לי 98% מה cpu, יש לציין שכל זה אף ללא פתיחת ספרים כלל.
ט. באג שקצת חפרתי בכדי לגלות מתי הוא קורה -
כשמקטינים או מגדילים את גודל החלון הכללי של התוכנה לגודל כזה שמעביר את סרגל האפשרויות מהצד ללמטה ולהפך, קורה אחד מן השניים:
אם בפתיחת התוכנה יש ספרים פתוחים במסך עיון, אז אם נמצאים במסך ספריה או כלים כשמגדילים או מקטינים התוכנה כאילו קופצת למסך עיון אבל עדיין הכפתור של ספריה/כלים נשאר לחוץ כך שכדי לחזור איליו שוב צריך לעבור למסך אחר ואז לחזור.
ואם אין ספרים פתוחים במסך עיון בפתיחת התוכנה קורה אותו דבר רק שבמקום לקפוץ למסך עיון התוכנה קופצת למסך ספריה ממסך עיון/כלים.
כאילו שהתוכנה שואפת לחזור למסך שממנו נפתחה.
י. כהמשך לפוסט הזה גיליתי עוד מקרה שבו התוכנה לא זוכרת את ההגדרה של לא להציג תצוגה מקדימה במסך הספריה- כשמקטינים או מגדילים את גודל החלון הכללי של התוכנה לגודל כזה שמעביר את סרגל האפשרויות מהצד ללמטה ולהפך, כל זה בתנאי שההגדלה או ההקטנה נעשית מתוך מסך ספריה, (לא מדויק, אלא הכל פעם שמגדילים ומקטינים לאחר שהפתיחה נעשתה ללא ספרים פתוחים כמבואר באות הקודמת).
יא. לא יודע האם זה באג, אבל בפתיחת התוכנה בשניה הראשונה צבע התוכנה היא כברירת המחדל ורק אח"כ הצבע חוזר למה שהגדרתי, אני לא מבין בזה אבל לכאו' לאחר שהגדרתי צבע מסוים התוכנה לא אמורה להתייחס בכלל לצבע ברירת מחדל, (כמו"כ לוקח לתוכנה זמן לקלוט שהאינדקס מעודכן).
מקווה שחפרתי מספיק

-
בהצגת PDF ב 'מצב ספר', הדפדוף מעט איטי,
כלומר כל לחיצה על דפדוף מדפדפת רק אחרי חצי שני'. וזה קצת מעצבן -
א. בתצוגת PDF כשהחלון ניווט הימני והחלון מפרשים השמאלי צפים על הטקסט (כשהם גדולים ביחס לחלון טקסט הם כמו צפים) מתחלפים החלונות, הניווט קופץ שמאלה והמפרשים ימינה
ב. כל פעם התוכנה נפתחת בחלון לא מלא, כמו שכתבו כבר -
אבל, זה נכון שמה שאתה מציין זה גורם להאטה יותר משמעותית ומפריע לגלילה -
דיווח על באג: חסימת גישה להגדרות במעבר למצב "מנותק"
תיאור הבעיה:
בעת שינוי הגדרת החיבור ממצב "מקוון" למצב "מנותק", המערכת סוגרת את תפריט ההגדרות באופן אוטומטי. לאחר מכן, כפתור ההגדרות הופך ללא פעיל (Unresponsive) ולא ניתן להיכנס אליו שוב, אלא אם מבצעים פעולות אחרות בממשק או מאתחלים את התוכנה.שלבים לשחזור הבאג:
-
כניסה לתפריט ההגדרות בתוכנה.
-
שינוי המצב מ"מקוון" ל"מנותק" וכן הפוך.
-
המערכת סוגרת את חלונית ההגדרות (ייתכן שזו התנהגות מכוונת).
-
ניסיון ללחוץ שוב על כפתור ההגדרות - הכפתור לא מגיב.
התנהגות מצופה:
גם אם היציאה מהתפריט בעת שינוי המצב היא מכוונת, כפתור ההגדרות חייב להישאר זמין ללחיצה מיידית ללא צורך ב"משחק" עם כפתורים אחרים או הפעלה מחדש של היישום.הערות נוספות:
יציאה מסודרת מהתוכנה וכניסה מחדש פותרת את הבעיה זמנית.
יש לבדוק האם קיים Timeout מובנה שחוסם את הכפתור או שמדובר בשגיאת לוגיקה בממשק המשתמש (UI).
-
-
אני לא יודע אם דובר פה מרוב אריכות הדברים
ואולי זה הכוונה בהודעות הקודמות
אצלי לאחר שאני סוגר את התוכנה לפעמים נשאר במנהל המשימות כמה שורות של אוצריא
ולפעמים כלום
לא יודע במה זה תלויאני לא יודע אם דובר פה מרוב אריכות הדברים
לא עקבתי אחרי כל השרשור יתכן שחל מהבאגים כבר דווחו.
@י.-פל. @otzaria-bot אא למצוא איך שיהיה פוסט סיכום בהתחלה בשביל זה?
זה באמת משגע!!!
כבר פתחתי על זה נושא,
לדעתי צריך לבטל את האופציה הזאת של מעבר בין כרטסיות עם לוח המגעאו שיהיה כמו בדפדפן לחזור אחורה ולא לצד
-
נקודה בעניין קבצי וורד ולינק קשיח
הוספתי לספרים האישיים תקיה שהיא בעצם קיצור דרך ולא תקיה אמתית.
בהתחלה זה כלל לא הופיע בתכונה בתור תיקיה, אבל אח"כ זה כן הופיע,
אבל אי אפשר לפתוח את הקבצים רק לראות את השמות
אמנם אם פתחתי קובץ והפעלתי מחדש את התוכנה הקובץ נפתח עם הגופן המוגדר בקובץ! -
אבל, זה נכון שמה שאתה מציין זה גורם להאטה יותר משמעותית ומפריע לגלילהזה באמת משגע!!!
כבר פתחתי על זה נושא,
לדעתי צריך לבטל את האופציה הזאת של מעבר בין כרטסיות עם לוח המגע@asz ניסיתי לסגור את כל הכרטיסיות ולהשאיר רק כרטיסיה אחת של ספר PDF, ופתאום הגלילה בעכבר של המחשב כלפי מעלה ומטה עבדה חלק!
אני חושב שהתוכנה לא מצליחה לזהות אם המחווה היא כלפי מעלה ומטה או כלפי הצדדים,
ולכן עדיף לבטל לגמרי את המעבר בין הכרטיסיות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות