עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
בתוצאות החיפוש עדיין לא תמיד מוצגת התוצאה האמיתית אלא רק תחילת הקטע.
כמו כן בתצוגת צורת הדף אין איך לפתוח בתפריט הימני את הקישורים ולחהחליף מפרש (מוצג התפריט בלחיצה ימנית, אבל הוא לא פותח חלון נוסף).
-
בפעמים הראשונות וכן בעוד הרבה פעמים שפותחים את התוכנה היא לא נפתחת על מסך שלם וזה מאד מפריע.
ודבר נוסף שהזכירו כבר, אחרי הדפסה יש במנהל המשימות צריכת חשמל גבוהה עבור אוצריא, גם אחרי שסוגרים את אוצריא עצמה היא נשארת במצב כזה במנהל המשימות -
אני לא מצליח לעדכן את הגירסא זה כל הזמן עושה לי הודעת שגיאה

ואם אני לוחץ על התעלם מהשגיאה מופיעה ההודעה הבאה
האם עוד מישהו נתקל בזה ומה הפתרון -
ראיתי ביומן שינויים שהגירסא הזו אמורה לטפל בטאצ במחשב בPDF,
אז אצלי זה עדיין זה לא עובד. -
@Otzaria-Bot אבל זה כן באג, כי אני רוצה לחפש מילה מהספר הזה היכן היא בספרים אחרים.
-
כעת קרס לי באמצע השימוש ללא סיבה,
חיפשתי בקובץ ולא מצאתי קריסה מהיום רק מאתמול. מצורף
.שגיאה הקובץ לא נכון ראה בהמשך. -
-
-
-
יש איזה באג שהתוכנה לא זוכרת את ההגדרה של ביטול התצוגה מקדימה, אבל זה קורה רק במקרים מסוימים, ניסיתי לחקור וזה התוצאות:
אם אני מגדיר שלא תוצג לי תצוגה מקדימה במסך הספריה ואז אני מעביר את התוכנה למסך מלא וממזער את התוכנה, מוצג לי מחדש תצוגה מקדימה, מספיק שפעם אחת העברתי למסך מלא מאז כל פעם שאני ממזער לא משנה כמה פעמים אני מגדיר שלא תוצג זה חוזר, עד להפעלה מחדש של התוכנה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות