עדכון | גרסה 0.9.90, מוצ״ש אחמו״ק - באגים בבקשה...
-
@י.-פל. ואוו הסיור מרתק!!!
צריך רק להוסיף הארה כלומר להאיר גם את הכפתור שמדברים עליו בספריה איתור חיפוש וכו', חוץ מזה מושלם.אגב הגלילה בלוח מגע עובדת אם אומרים לשם יחוד כלומר מאוד איטית וכשנזהרים לא להוזיז את האצבעות אבל במסך מגע לא עובדת כלל
וגם להגדיל ולהקטין עם מחוות שתי אצבעות נפתח ונסגר גם לא עובד [כבר כמה גירסאות]עוד משהו התוכנה לוקחת גיגה שלמה בראם זה נורמלי?
כי זה נראה לי גורם לה קצת לתקיעות במעבר בין כרטסיות, זה לא משהו שהתחדש בגירסה הזאת פשוט נראה לי אם יש מה לעשות כדאי להשקיע בזה קצת לפני גירסה 1 -
סוף סוף. הכל עובד חלק!!!
- כבר העירו שבגירסא זו לוקח זמן עד שעולה הספריה בכניסה, גם אח"כ כשנמצאים בעיון ולוחצים על ספריה לוקח כמה שניות עד שנפתח. וכן לפתיחת ההגדרות לוקח קצת זמן.
- עדיין לא נפתרה הבעיה שהערתי עליה שכאשר פעיל 'הצגת ספרים מאתרים חיצוניים' הכתיבה נתקעת אחרי כל אות.
- בספרי PDF נפתח כברירת מחדל על הצגת עמוד שלם, טוב יותר מה שהיה תמיד שנפתח על רוחב עמוד שלם.
-
הגלילה של PDF בתצוה מקדימה כן עובדת טוב
רק בעיוןלא עובד
@י.-פל. אולי זה יעזור משהו... -
רק בעיוןלא עובד
@י.-פל. אולי זה יעזור משהו... -
הערות עיצוביות:
איקס לא מוזח לצד שמאל:
אין איך לאשר כדי שהחלונית לא תופיע יותר:
אם לוחצים בצד שמאל של המסך על לחצן ימני המפרשים מסתירים את שאר ההגדרות (מה שקורה גם בווינדוס
) :
החיפוש לא מדגיש חצאי מילים, גם אם הם כל מה שחיפשתי, זה אמור להיות שרק אם חסר חלק מהחיפוש זה לא מודגש:
חוץ מזה אין באגים משמעותיים....
תודה רבה! -
הערות עיצוביות:
איקס לא מוזח לצד שמאל:
אין איך לאשר כדי שהחלונית לא תופיע יותר:
אם לוחצים בצד שמאל של המסך על לחצן ימני המפרשים מסתירים את שאר ההגדרות (מה שקורה גם בווינדוס
) :
החיפוש לא מדגיש חצאי מילים, גם אם הם כל מה שחיפשתי, זה אמור להיות שרק אם חסר חלק מהחיפוש זה לא מודגש:
חוץ מזה אין באגים משמעותיים....
תודה רבה! -
@פלמנמוני יש לי משאלה מאוד חשובה!!
תסתכל בתמונה שבספויילר
במצב זה החלון של המפרשים סגור אבל אני גם לא יכול לפתוח אותו דרך התפריט לחצן ימני כי הכל כבר נבחר שם...
לכן לדעתי צריך להוסיף שורה למעלה שאומרת פתח מפרשים ובכל מצב יהיה אפשר ללחוץ על זה כדי לפתוחומה שיש בצד אפשרות לפתוח את החלונית זה לא עוזר כי אתה רגיל לפתוח דרך התפריט ימני ואז כשכל המפרשים כבר נבחרו אתה לא יכול לפתוח
אם יש לכם רעיון אחר אשמח!!!
מתעלמים ממני?
-
@פלמנמוני יש לי משאלה מאוד חשובה!!
תסתכל בתמונה שבספויילר
במצב זה החלון של המפרשים סגור אבל אני גם לא יכול לפתוח אותו דרך התפריט לחצן ימני כי הכל כבר נבחר שם...
לכן לדעתי צריך להוסיף שורה למעלה שאומרת פתח מפרשים ובכל מצב יהיה אפשר ללחוץ על זה כדי לפתוחומה שיש בצד אפשרות לפתוח את החלונית זה לא עוזר כי אתה רגיל לפתוח דרך התפריט ימני ואז כשכל המפרשים כבר נבחרו אתה לא יכול לפתוח
אם יש לכם רעיון אחר אשמח!!!
-
@י.-פל. ואוו הסיור מרתק!!!
צריך רק להוסיף הארה כלומר להאיר גם את הכפתור שמדברים עליו בספריה איתור חיפוש וכו', חוץ מזה מושלם.אגב הגלילה בלוח מגע עובדת אם אומרים לשם יחוד כלומר מאוד איטית וכשנזהרים לא להוזיז את האצבעות אבל במסך מגע לא עובדת כלל
וגם להגדיל ולהקטין עם מחוות שתי אצבעות נפתח ונסגר גם לא עובד [כבר כמה גירסאות]עוד משהו התוכנה לוקחת גיגה שלמה בראם זה נורמלי?
כי זה נראה לי גורם לה קצת לתקיעות במעבר בין כרטסיות, זה לא משהו שהתחדש בגירסה הזאת פשוט נראה לי אם יש מה לעשות כדאי להשקיע בזה קצת לפני גירסה 1 -
ניסיתי לשאול את ה'דודה' - לפני זמן מה, מה ההבדל. לא יצא לי משהו ברור...
-
-
-
-
@ע-ה-דכו-ע אולי תביא לפה את הפיצ'ר של סיכום הפוסט?
-
@ע-ה-דכו-ע אולי תביא לפה את הפיצ'ר של סיכום הפוסט?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות