עדכון | גרסה 0.9.90, מוצ״ש אחמו״ק - באגים בבקשה...
-
באג שקיים אצלי (נראה לי כבר מגירסה 96)
בתצוגת PDF,
א"א להזיז דפים במגע של המסך (יש לי מסך מגע במחשב),
אלא רק עם החיצים או עם שתי אצבעות במשטח,
כשקרס לי הגירסא הקודמת וחזרתי אחורה,
שמתי לב שבגירסה 86 זה כן עובד
תודה רבה על כל ההשקעה!! -
עכשיו אני לא מצליח להפעיל את התוכנה כלל, אחרי כמה שניות היא קורסת.
היא קרסה לך לראשונה כשpdf פתוח?
וכעת היא מנסה לעלות שוב על הpdf?@י.-פל. כתב:
וכעת היא מנסה לעלות שוב על הpdf?לא אמור להיות שפתחתי PDF יזום, אבל יש סיכוי שלחצתי על הקישור לדף היומי בצד שמאל למעלה - זה מוביל לדף בPDF ?? א"כ אז יתכן מאד.
איך אוכל לבדוק את זה?
או אולי לסגור את הPDF מאחורי התוכנה בלי שאצטרך להפעיל אותה בשביל זה?ואגב, אתה יודע להציע מדוע אין לי לוגים בקובץ ERRORS ?
-
בהתחלה היה נראה שהתוכנה עובדת חלק,
(היה לי רק משהו מוזר - כל פעם ששיניתי איזו הגדרה במסך הגדרות הוא מיד החזיר אותי למסך הראשי, אבל הוא היה עדיין על האייקון של ההגדרות, בשביל לחזור למסך ההגדרות הייתי צריך ללחוץ על אייקון של מסך אחר ורק אח"כ ללחוץ שוב על האייקון של ההגדרות. בהמשך היה נראה שהבעייה הפסיקה).
אבל בשעות האחרונות התוכנה קורסת לי כל הזמן,
נראה לי שזה התחיל כששיחקתי עם ההגדרה של הצגה במסך מלא (ההגדרה שמסתירה את שורת המשימות).
עכשיו אני לא מצליח להפעיל את התוכנה כלל, אחרי כמה שניות היא קורסת.
דבר נוסף שנצפה אצלי לראשונה הוא שאחרי שהתוכנה קורסת היא נשארת לפעול בתהליך ברקע, אני יכול לנסות להפעיל אותה שוב רק אחרי 'סיים משימה'..
לא עזרה הפעלה כמנהל.
והכי חשוב, הקובץ ERRORS שלי ריק תמיד...(היה לי רק משהו מוזר - כל פעם ששיניתי איזו הגדרה במסך הגדרות הוא מיד החזיר אותי למסך הראשי, אבל הוא היה עדיין על האייקון של ההגדרות, בשביל לחזור למסך ההגדרות הייתי צריך ללחוץ על אייקון של מסך אחר ורק אח"כ ללחוץ שוב על האייקון של ההגדרות. בהמשך היה נראה שהבעייה הפסיקה)
דיווחתי על זה בעבר - לפני מספר גירסאות
-
רבנו @י.-פל. נ"י ויזרח
ראשית, שוב תודה. מגירסה לגירסה נראה שהמהירות מואצת. אני לא יודע אם נעמוד בזה בקצב הלימוד שלנו...
ייש"כ על מה שתוקן [חלק כבר נוכחתי בעיניי ב"ה].
כיוון שאמרת שלא אמורים להישאר באגים מן העבר,אזכיר אלה שנותרו בעינם [אצלי עכ"פ]:-
גלילת פד"ף אפשרית רק בחיצים כנזכר.
-
מעבר מטקסט לפד"ף בגמ' - פותח את דף ב ע"א, ורק אחרי שניות ארוכות קופץ למקום המקביל.
-
במסך עיון - כתיבה ב'חיפוש' בחלונית הימנית - לפעמים נתקעת כל כמה אות[יות].
-
דבר נוסף חשוב מאוד: בספרים אישיים אינו קורא קבצי טקסט.
[מה הם שני הסוגים - לפי מה מחולק הסמל, האם doc \ docx \ text ?]
-
-
עוד קריסה.
errors.txt -
קובץ שגיאות מהלימוד בבוקר
errors.txt -
@י.-פל. גם לי היו כמה קריסות [קובץ ריק, לצערי]
תכל'ס הקריסות קרו אחרי פתיחת ספרים כבדים [כמו מקרופדיה, ומשחק בכותרות שלהם] התוכנה לא הגיבה אחרי שסגרתי היא כבר קורסת [כנראה לא מצליחה להעלות את זה נורמאלי]
או אחרי פתיחת ספרים אישיים. [לפעמים]
לבנתיים התוכנה תקועה מקווה לרחמי שמים... -
הורדתי את הגירסה החדשה כשהיו לי 15 ג'יגה פנויים במחשב. בהתקנה נמחקו הDB והאינדקס, ואחרי שהורדתי אותם שוב - עוד בלי האינדוקס אני מגלה שנשארו לי רק 10 ג'יגה במחשב. (אחרי שנמחקו הDB הקודם והאינדקס לפני ההורדה מחדש היו לי 30 ג"ב פנויים, זה אומר שהתוכנה תופסת 20 ג"ב?) אציין שבבדיקה של תיקית הנתונים ראיתי שיש שם כ6 ג"ב.
בכל אופן בינתיים עובד נהדר! תודה רבה לכל המפתחים וכמובן לרב י.פל! ועל כל הפיצ'רים החדשים! והמהירות - מדהימה!! (במיוחד - תצוגת ספר בפי די אף, ו- חוות דעת הל' נידה!)סנאי כתב:
הורדתי את הגירסה החדשה כשהיו לי 15 ג'יגה פנויים במחשב. בהתקנה נמחקו הDB והאינדקס, ואחרי שהורדתי אותם שוב - עוד בלי האינדוקס אני מגלה שנשארו לי רק 10 ג'יגה במחשב. (אחרי שנמחקו הDB הקודם והאינדקס לפני ההורדה מחדש היו לי 30 ג"ב פנויים, זה אומר שהתוכנה תופסת 20 ג"ב?) אציין שבבדיקה של תיקית הנתונים ראיתי שיש שם כ6 ג"ב.
בכל אופן בינתיים עובד נהדר! תודה רבה לכל המפתחים וכמובן לרב י.פל! ועל כל הפיצ'רים החדשים! והמהירות - מדהימה!! (במיוחד - תצוגת ספר בפי די אף, ו- חוות דעת הל' נידה!)סתם מעניין אותי עדו מישהו נתקל בבעיה הזו של זלילת שטח איחסון? ואם כן האם גם יש לזה פיתרון?
-
@י.-פל. כתב:
וכעת היא מנסה לעלות שוב על הpdf?לא אמור להיות שפתחתי PDF יזום, אבל יש סיכוי שלחצתי על הקישור לדף היומי בצד שמאל למעלה - זה מוביל לדף בPDF ?? א"כ אז יתכן מאד.
איך אוכל לבדוק את זה?
או אולי לסגור את הPDF מאחורי התוכנה בלי שאצטרך להפעיל אותה בשביל זה?ואגב, אתה יודע להציע מדוע אין לי לוגים בקובץ ERRORS ?
אין-לנו-שיור כתב:
או אולי לסגור את הPDF מאחורי התוכנה בלי שאצטרך להפעיל אותה בשביל זה?
הצלחתי לאפס בצורה אחרת, מחקתי את התיקייה בכתובת הזו:
"C:\Users\אין לנו שיור\AppData\Roaming\otzaria"והתוכנה הופעלה לי מאופסת כמו בפעם הראשונה (חוץ מזה שהיא כבר מאונדקסת..)
-
או שתוריד את הקובץ מכאן https://github.com/Otzaria/otzaria-library/releases/download/library-137/talmud_bavli_latest.tar.zst
ותשים אותו בתיקיה על פי ההוראות כאן
https://otzaria.org/forum/topic/1182/בקשת-מידע-איפה-שמים-את-הpdf/3?_=1777240084264 -
קריסה.
errors.txt
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות