עדכון | גרסה 0.9.90 - באגים בבקשה...
-
@יאיר-דניאל @u88
אני גם לא חושב שזה קשור לחוזק המעבד, כי באינדוקס הוא לא קורס לי.לי יותר נראה שזה קשור לאיזה רכיבים שמתנגשים מהתקנות קודמות
לדעתי צריך לעשות פה איזה סקר ולהבין למי זה קורס ולמי לאיכול להיות שאני ויאיר דניאל למשל התקנו כל גירסה של התוכנה מיד שיצאה ולא פיספסנו את אותו קובץ ארור שנכנס לנו להיכן שהוא אבל אחרים שדווקא לא התקינו את כל הגירסאות יש להם פחות התנגשויות במערכת
אציין שנסיתי לעשות הסרה עם ריבו וכן להדליק ולכבות את המחשב אלפי פעמים וזה לא עוזר
אבל מ"מ נראה לי שיש איזה משהו שמתנגש.
[אולי זה גם קשור לנסיונות דיבוג שעשינו עם התוכנה, איזה רכיב שהתקנו בשביל זה]באמת בעניין הזה של קבצים מהתוכנה יש חוסר סדר לדעתי, כי בגירסאות קודמות קראו לתקיה אוצריה ואח"כ OTZARIA, ועכשיו שוב אוצריה כברירת מחדל, ויש תקיה בפורגרם פילס (סליחה על העברית) ויש תקיה בפורגרם דאטא (שוב...) ויש ב APPDATA (מקווה שזה בסדר) ויש עוד כל מיני תקיות מתקיות שונות שהריבו מצא, וגם אחרי שהוא מחק הכל מצאתי עוד שאריות בחיפוש EVRITHING
וגם נראה לי איזה היגיון כזה כי הקריסות לא קורות בעומס (לפעמים כן בעומס אבל זה פחות העניין) וגם מה שזה קורה לחלק ולחלק לא!
(גם מוזר שבהתקנה הוא מוחק את הDB מהגירסה הקודמת)
אגב הרגע התקנתי במחשב יותר דפוק משלי, שהתקנתי בו ממש פעם את אוצריה הישנה ועובד חלק בלי לקרוס (אמנם אין ספריה כי לא הורדתי, אבל במחשב שלי זה קורס גם בלי ספריה)
כל מי שרואה את הודעה ויש לו איזה ראיה לא ככה מהמחשב שלו שיגיד!!!
-
@יאיר-דניאל @u88
אני גם לא חושב שזה קשור לחוזק המעבד, כי באינדוקס הוא לא קורס לי.לי יותר נראה שזה קשור לאיזה רכיבים שמתנגשים מהתקנות קודמות
לדעתי צריך לעשות פה איזה סקר ולהבין למי זה קורס ולמי לאיכול להיות שאני ויאיר דניאל למשל התקנו כל גירסה של התוכנה מיד שיצאה ולא פיספסנו את אותו קובץ ארור שנכנס לנו להיכן שהוא אבל אחרים שדווקא לא התקינו את כל הגירסאות יש להם פחות התנגשויות במערכת
אציין שנסיתי לעשות הסרה עם ריבו וכן להדליק ולכבות את המחשב אלפי פעמים וזה לא עוזר
[אולי זה גם קשור לנסיונות דיבוג שעשינו עם התוכנה, איזה רכיב שהתקנו בשביל זה]באמת בעניין הזה של קבצים מהתוכנה יש חוסר סדר לדעתי, כי בגירסאות קודמות קראו לתקיה אוצריה ואח"כ OTZARIA, ועכשיו שוב אוצריה כברירת מחדל, ויש תקיה בפורגרם פילס (סליחה על העברית) ויש תקיה בפורגרם דאטא (שוב...) ויש ב APPDATA (מקווה שזה בסדר) ויש עוד כל מיני תקיות מתקיות שונות שהריבו מצא, וגם אחרי שהוא מחק הכל מצאתי עוד שאריות בחיפוש EVRITHING
וגם נראה לי איזה היגיון כזה כי הקריסות לא קורות בעומס (לפעמים כן בעומס אבל זה פחות העניין) וגם מה שזה קורה לחלק ולחלק לא!
אגב הרגע התקנתי במחשב יותר דפוק משלי, שהתקנתי בו ממש פעם את אוצריה הישנה ועובד חלק בלי לקרוס (אמנם אין ספריה כי לא הורדתי, אבל במחשב שלי זה קורס גם בלי ספריה)
@דנדי אני התקנתי את זה במחשב חדש - אחרי התקנה נקייה, כך שהתיאוריה שלך אולי יפה, אבל לא רלוונטית אצלי.
-
התקנתי גם אני את הגירסאות ללא הספריות הנ"ל, וזה קורס, וכן נשאר במנהל המשימות אחרי הסגירה.
ישר כח עצום על המאמץ!
@י.-פל. -
לא נראה לי קשור - התקנתי את גירסת הפול מהמאגר - גי' 90. על מחשב חדש עם מעבד חזק, וזה קורס מיד בהפעלה
שלי הוא I5 דור 8 שלך פחות?
-
לי חשוב לציין שעובד לי מושלם בכל הבחינות. תודה עצומה רק שלא יראה שלכולם יש בעיות.
@הבל-הבלים שאל, ולא קיבלנו תשובה ברורה:
האם התוכנה נסגרת באמת, או שהיא נשארת במנהל המשימות? -
אני לא עשיתי הסרה בשום תוכנה אחרת מלבד בהסרה עצמה של אוצריא
-
אצלי בכולל היה כמה שהתוכנה לא נפתחה להם, יש כאלו שבכלל לא רץ אפי שהיה רשום שזה הותקן וגם במחשב עצו ראו שזה מותקן בכ"ז זה לא נפתח אחד התחבר לGBT והוא הביא דרייבר או משהו כזה והוא התקין ומאז הכול עבד הוא התקין גם אצל האחרים ומאז הכל
אבד. עבד. -
אצלי בכולל היה כמה שהתוכנה לא נפתחה להם, יש כאלו שבכלל לא רץ אפי שהיה רשום שזה הותקן וגם במחשב עצו ראו שזה מותקן בכ"ז זה לא נפתח אחד התחבר לGBT והוא הביא דרייבר או משהו כזה והוא התקין ומאז הכול עבד הוא התקין גם אצל האחרים ומאז הכל
אבד. עבד.@רוצה-לגדול עבד או אבד?
אם זה עבד, תעלה את הסקריפט הזה -
נוצר לי קובץ בלי שיקרוס.
errors.txt -
@יאיר-דניאל @u88
-
אני ממש משתגע על הבאג הזה, סיכוי טוב שזו בכלל בעייה של flutter עצמו, ולכן מי שהתקין את 0.9.88 + flutter חדש ( @זאב-לבן ) - עזרת לי מאוד, אם כי לא הבנתי מה שכתבת...
-
90 [מהדרייב, הראשונה] בהתחלה לא קרסה [אחרי העפת התוכנה הקודמת לגמרי]. כשפתחתי ספר כבד [סדר הדורות] התוכנה נתקעה לא הגיבה כשכיבתי ושוב הפעלתי נתקעה ולא עובדת. פתוחה במנהל משימות [וגם במגש נמצאת], גם כשאני מכבה משורת המשימות לא נדלקת.
[גם אחרי הסרת הספריה מהמיקום הראשוני, פטנט שפעם היה עוזר לי].
דבר נוסף עד עכשיו [89] התוכנה הייתה קורסת כעת היא נפתחת ולא נפתחת.
ווינדוס 11 מעודכן.
Microsoft Edge [אם הכוונה לדפדפן, שלא ברור לי מה קשור. נראה לי מעודכן]. -
90 [מהדרייב, הראשונה] בהתחלה לא קרסה [אחרי העפת התוכנה הקודמת לגמרי]. כשפתחתי ספר כבד [סדר הדורות] התוכנה נתקעה לא הגיבה כשכיבתי ושוב הפעלתי נתקעה ולא עובדת. פתוחה במנהל משימות [וגם במגש נמצאת], גם כשאני מכבה משורת המשימות לא נדלקת.
[גם אחרי הסרת הספריה מהמיקום הראשוני, פטנט שפעם היה עוזר לי].
דבר נוסף עד עכשיו [89] התוכנה הייתה קורסת כעת היא נפתחת ולא נפתחת.
ווינדוס 11 מעודכן.
Microsoft Edge [אם הכוונה לדפדפן, שלא ברור לי מה קשור. נראה לי מעודכן].Microsoft Edge [אם הכוונה לדפדפן, שלא ברור לי מה קשור]
נכון, התכוונתי לדפדפן
ובגלל התוספים זה רץ על WebView2 שבווינדוס זה מותקן כיום דרך הדפדפן אדג'
ורק באתי לשלול באגים (בכל זאת כשאומרים שלחבר בכולל זה לא עובד טוב זה יכול להיות שאברך שאין לו אינטרנט הסיר את הדפדפן או שזה גרסה מאוד ישנה של ווינדוס) -
@י.-פל. התקנתי את כל הגרסאת בדרייב, כולם אותו דבר שלא קורסות ולא נסגרות ברקע
חוץ מ 988 + פלאטר חדש שנסגרת ברקע, אבל היא איטית יותר.
אבל אני לא התקנתי במיקום ברירת המחדל. -
אני מאוד מבקש מכל מי שיש לו קריסות ויכול - להתקין מהדרייב את 88 +פלאטר חדש.
זה יוכיח לנו שהבעיה בפלאטר, כי 88 לא קרסה לאף אחד (ככל הידוע..)@י.-פל. יש ענין להסיר את התוכנה הקודמת , או להתקין כך?
ועוד שאלה יש לי איך לשאוב את ההערות אישיות לפני שאני מאפס את התוכנה, חבל לי עליהם? [אני לא מצליח לפתוח את התוכנה [90] כדי להוציא אותם, וכשהחזרתי אחורה לגירסאות אחרות (בלי איפוס) זה לא מזהה אותם. -
הסיפור הזה של האינדקס עדיין קיים.
אתמצת בקצרה מה היה לי:
אחרי שתוכנה אינדקסה וגם תוך כדי הוספתי ספרים אישיים.
בפתיחה הבאה של התוכנה היא החלה ליצור אינדקס מחדש, בדקתי וראיתי שהקודם קיים. לכן עצרתי וסגרתי את התוכנה.
אחר כך פתחתי את התוכנה והאינדקס התאפס מעצמו (!) והחל לאננדקס שוב. זהו , לא היו עוד פישולים.
זה נראה שזה קורה בעיקר בפעמים הראשונות, ובעיקר אחרי הוספת ספרים.
אין לי הסברים. אלו לכא' הנתונים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות