עדכון | גרסה 0.9.90 - באגים בבקשה...
-
בעיה עתיקה או חדשה?
ישנן פיסקאות בספרי המפרשים, שבספר עצמו מופיע הכל בשלמות
אבל בפתיחת חלונית מפרשים - פיסקאות מסויימות אינן מופיעות
אולי כי הן מקושרות בצורה לא נכונה?
אולי כי הן מקושרות למפרשים אחרים, כגון חדושי הלכות על התוס'?
אבל לא מסתבר, כי הפיסקה הבאה היא על אותו דיבור המתחיל (ומתחילה בא"ד כו')]
נידון בעבר [כמדו' שהיתה בעיה, והענין טופל אבל אולי נשארו פינות שלא הגיעו אליהם].

@איש-שלו
ברור שהבעיה היא בקישורים, על כן 'יש לפנות לספריא'.... -
@הבל-הבלים
אצלי היא נסגרת רגיל.
לפעמים הפעלתי אותה והיא לא נפתחה וכן הופיעה במנהל המשימות, תוך כדי שאני כותב אני חושב שאולי פשוט היא לא נסגרה?
אבל ודאי שזה לא בעיה קבועה, ויותר נראה לי שהפעלתי אותה והיא לא הופיעה.@מענין-לשמוע
תוכל לבדוק שוב?
להפעיל את התוכנה, לסגור ולפתוח שוב, ולבדוק האם במנהל המשימות מופיע "אוצריא" פעמיים. -
@מענין-לשמוע
תוכל לבדוק שוב?
להפעיל את התוכנה, לסגור ולפתוח שוב, ולבדוק האם במנהל המשימות מופיע "אוצריא" פעמיים.@הבל-הבלים
אני יענה מחר בע"ה.צפוי גירסא יציבה יותר (בתוך 90)?
ישר כח! -
@איש-שלו
ברור שהבעיה היא בקישורים, על כן 'יש לפנות לספריא'....@איש-שלו
ברור שהבעיה היא בקישורים, על כן 'יש לפנות לספריא'....אם אני זוכר נכון - במה שנדון בעבר אמרו שבספרייה הקישורים תקינים
ורק בהמרה לאוצריא נפלו שיבושים.
ייתכן שמה שהראיתי כעת - הוא בעייה כבר בספרייה [ולכן לא תוקן בזמנו]?
בכל אופן אין לי דרך לבדוק.
למי יש גישה לספרייה [ר"ל]?
-
@איש-שלו
ברור שהבעיה היא בקישורים, על כן 'יש לפנות לספריא'....אם אני זוכר נכון - במה שנדון בעבר אמרו שבספרייה הקישורים תקינים
ורק בהמרה לאוצריא נפלו שיבושים.
ייתכן שמה שהראיתי כעת - הוא בעייה כבר בספרייה [ולכן לא תוקן בזמנו]?
בכל אופן אין לי דרך לבדוק.
למי יש גישה לספרייה [ר"ל]?
@איש-שלו
יש בעיות גם בהמרה של לא מתייאש? -
@איש-שלו
יש בעיות גם בהמרה של לא מתייאש? -
אני חייב לציין שרק כשעוברים קצת על השרשורים מהסוג הזה, יודעים להעריך את המפתחים המתנדבים.
לעשות דבר גדול יש הרבה שמסכימים לעשות גם לא לש"ש, בגלל האתגר, אבל את "העבודה שחורה" הזאת, זה נטו לש"ש מפעים!
גם מרגש לראות את הקהילה שעוקבת אחרי הבאגים, ללא לאות לש"ש!
יישר כחם! תזכו לזכות את הרבים! -
תוכלו לבדוק במנהל המשימות האם התוכנה נסגרת אצלכם או שהיא ממשיכה לפעול ברקע גם לאחר הסגירה?
-
@מענין-לשמוע
תוכל לבדוק שוב?
להפעיל את התוכנה, לסגור ולפתוח שוב, ולבדוק האם במנהל המשימות מופיע "אוצריא" פעמיים.@הבל-הבלים
בדקתי.
כשהתוכנה קורסת היא לא נמצאת במנהל המשימות, אבל כשסוגרים אותה יפה היא כן מופיעה... -
@איש-שלו
התכוונתי שזה כנראה לא בעיה שלו אלא של ספריא.
זה שגם אצלו זה כך לא מוכיח על בעיה שלו.נראה לי ל @arieldaniely יש גישה לספריא, לא?
-
לי חשוב לציין שעובד לי מושלם בכל הבחינות. תודה עצומה רק שלא יראה שלכולם יש בעיות.
מסתמא יש הרבה כמוני שאין להם בעיות.
אגב גם לי היה מחשב שהיה בו הרבה קריסות בשונה מהמחשב שיש לי היום, אולי יש איזה עידכון וכד' שמשפיע לטובה. -
@איש-שלו
זה שגם אצלו זה כך לא מוכיח על בעיה שלו.נראה לי ל @arieldaniely יש גישה לספריא, לא?
@איש-שלו
אכן כבר ביררו, וכנראה הבעיה קיימת בספרייה.
שלחתי להם בקשה לבדיקת הענין. -
לי חשוב לציין שעובד לי מושלם בכל הבחינות. תודה עצומה רק שלא יראה שלכולם יש בעיות.
מסתמא יש הרבה כמוני שאין להם בעיות.
אגב גם לי היה מחשב שהיה בו הרבה קריסות בשונה מהמחשב שיש לי היום, אולי יש איזה עידכון וכד' שמשפיע לטובה.לי חשוב לציין שעובד לי מושלם בכל הבחינות. תודה עצומה רק שלא יראה שלכולם יש בעיות.
@הבל-הבלים שאל, ולא קיבלנו תשובה ברורה:
האם התוכנה נסגרת באמת, או שהיא נשארת במנהל המשימות? -
האם התוכנה נסגרת באמת, או שהיא נשארת במנהל המשימות?לי חשוב לציין שעובד לי מושלם בכל הבחינות. תודה עצומה רק שלא יראה שלכולם יש בעיות.
האם התוכנה נסגרת באמת, או שהיא נשארת במנהל המשימות?אצלי בהתחלה זה היה נשאר פתוח במנהל המשימות (וכאילו 2 פתוחים גם לאחר הסגירה)
לאחר מכן הסרתי עם ריבו הכל כל הרישומים למיניהם וכל מה שהיה קשור לאוצריא במחשב בכל מקום שהוא
והתקנתי עוד פעם ומאז עובד לי חלק ולא נשאר פתוח במנהל המשימות לאחר הסגירה -
@הבל-הבלים !!!
-
@הבל-הבלים !!!
@י.-פל.
כתבתי לעייל שכשהתוכנה קורסת לא נשאר במנהל המשימות, ואם סוגרים אותה זה כן נשאר.
אני גם הסרתי עם ריבו, לא חושב שזה קשור.
אבל התקנתי אחר כך כמה פעמים אז אולי כן נשארו רישומים כל שהם, אבל כולם מגירסא 90 כמדומני. -
לכל מי שיש בעיות, אשמח שינסה עם התוכנה שהעליתי כאן:
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1eizR2lQBn4Ajq****XzINmelKos63HUQqOBE
יש שם קובץ ללא תוספים בכלל: אם יש קשר למערכת התוספים - זה אמור לרוץ חלק.
ומן השמים ירחמו
-
לכל מי שיש בעיות, אשמח שינסה עם התוכנה שהעליתי כאן:
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1eizR2lQBn4Ajq****XzINmelKos63HUQqOBE
יש שם קובץ ללא תוספים בכלל: אם יש קשר למערכת התוספים - זה אמור לרוץ חלק.
ומן השמים ירחמו
@י.-פל.
חלק מהבעיות ודאי נפתרו!
התוכנה לא קורסת כשמגידילים את החלון!התקנתי את זה במחשב שלעולם לא היה בו אוצריא, מקווה שזה באמת מראה שהכל סודר!
ישר כח!
-
@י.-פל.
חלק מהבעיות ודאי נפתרו!
התוכנה לא קורסת כשמגידילים את החלון!התקנתי את זה במחשב שלעולם לא היה בו אוצריא, מקווה שזה באמת מראה שהכל סודר!
ישר כח!
@מענין-לשמוע
שוב: נשאר במנהל המשימות, או לא?
תתקין במחשב שהיה בו אוצריא... תדווח.דיווח מלא כולל את כל מה שנכתב כאן: קריסות, erros.rxr, מנהל המשימות, הגדלת/הקטנת חלונות, אינדקס וכולי!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות